arkadaş 7 ayı buz gibi geçen bir memleket ya bende bıktım artık bu Ankara'dangözünü sevdiğimin İstanbul'u....
![]()
arkadaş 7 ayı buz gibi geçen bir memleket ya bende bıktım artık bu Ankara'dangözünü sevdiğimin İstanbul'u....
![]()
mimiarlık , 3 boyutlu görselleştirme işini burada rahat bi şekilde yapabileceğime insansam çayyolu-ümitköye yerleşicem yerleşmesine.Çünkü hem hatunun işi daha rahat burda , hemde bizim ailedende fertler var.İlerde anne baba da taşınır mesele deil.Ama iş yok bu tarafta.Olsa da İstanbulda on liraya yapılan iş için burdaki bütçe iki lira.İnsanlar para çıkmasın istiyor cebinden.Gerek yok onun için.Aynı eforla az bi maaşa birinin çalışanı olucağıma istanbulda kendi işimin sahibi olurum diye düşünüyorum şuan için.Bakalım kısmette ne varsa o yaşanır gerçi.
duh aksam saat 8 de çayyolunda hava -15 derece idi...yuhh artık ya!
Bu arada dün akşam yağdımı?Kaldığım ev yolun birz aşağısında , bahçe görünüyor.Bahçe de paso karlı zati bişey anlaşılmıyo.Bu arada bidaha yağacak gibimi meteoroloji amca ne diyo?
Çukurambarda yok bisey
Yarin araliklarla yagmur yagisli gosteriyo accuweather
fena yağıyor yine![]()
RACE WERKS
şuan aydınlık lapa lapa![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Etlikte yerler tuttu ana caddeler açık![]()
Batıkent fenalarda![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)