şimdi geldim eve dışarısı felçin felçi arabayı aşşa ışıklara parkettim yokuşu çıkma ihtimalim olmadıgı için yurudum![]()
şimdi geldim eve dışarısı felçin felçi arabayı aşşa ışıklara parkettim yokuşu çıkma ihtimalim olmadıgı için yurudum![]()
nenehatunda camdan bi bakiyorum yagmur, bi bakiyorum kafam kadar kar taneleri, bi bakiyorum yagmur bi bakiyorum yine kafam kadar kar.... en son baktiimda yine kar vardi
eve şuan girdim cidden dışarısı çok keyifli bi durumda tabi kar lastiğiniz mevcutsazaten fazladan bi 45 dk kadar dolaşarak geldim yollarında boş olmasıyla biraz eğlenelim dedim
![]()
çok fena dışarısı.
bahçeli tandoğan dışkapı keçiören felç diğer yerler daha beterdir kesin![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
valla oran sitesinden sonra fena kar vardı inceğe gelirken 1 gibi.. şehirde yağmurumsu değişik bişi yağıyodu.. iiki oyalanmamışım![]()
bu saatte kar tam hız dewam ediyor.çayyolundan geldim tüm yollar felçç
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
yollar felç şu an batıkente gitdim geldim 20yle gidiyorum ama araba alıo başını başka yerlere gidiyor aman dikkat edin ani hareketlerden sakının yol buzlu değil gibi ama altı cam gibi olmuş resmen gelirken bi çok kaza gördüm 50 yi geçmeyin
yollar cam gibi çok dikkat edin felaket kayıyor..
RACE WERKS
dün o kadar yolu geldim birşey yok evin önünde zor park ettim..dün gece ankara..
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Bu gece saat 11 gibi ANTARES'in önündeki ışıklarda inanın kar lastikli accordla kalp krizi geçiricektim, hafiften bir frene bastım kırmızı ışığa gelirken araba bildiğin hız kazanarak dewam etti, allahtan karşıdan gelen yoktu, daha sonra 300 metre ilerdeki ışıklara gelene kadar zorla yawaşladım, bu yaşıma geldim ilk kez o yolu böyle gördüm, aman dikkat arkadaşlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)