Kesinlikle özeti bu :D Biraz abartılı olmuş ama yinede izletiyor son sahne 7 ye bizi mahkum etti :)
Printable View
uçagın kalkma sahnesi git git pist bitmedi nasıl bi pistse genel olarak güzeldi abartılar biraz fazlaydı sadece ...tyreese gibson sahneleri güldürdü başarılı oldukca müzik olarak benım kulagımda kalan tek torettoyla letty yarıştıgı sahnedeki fon müzigi hosuma gitti arıyorum ama bulamıyorum ...şimdiden iyi seyirler herkeze
Bence gayet başarılı olmuş, soluksuz izledim
Spitz - We Own it (Fast & Furious 6 Official UK Remix) - YouTube
Hatırladığım kadıryla bu olması lazım .
bence ilk film de aksiyondu ama arabalar daha çok ilgimizi çekti, aslında Dom ve çetesi o zaman da illegal işlerdeydi, aynen şimdiki gibi... aksiyon seviyesi yüksek evet ama bence serinin formatını bozmamış... Letty 'yi havada yakalama sahnesi ve de uçağın havalanmadan 10 km gitmesi biraz uçuk olmuş, kalanı gayet mantıklıydı :)
dom cüneyt arkını geçti :)
Bazı sahnelerdeki abartılar hariç güzeldi kurgusu filan iyiydi. Eski bölümlere bağlamalar gayet iyiydi
bı kac sahne dısında pek yadırganmıyor bence. araba acısından evet fakir ama
Dom brain letty mia bu ekibi birlikte izlemek oldukça keyifli. Sonu ise bombaydı.. izlenir bence bidaha izleyesim bile var.
Sırf sonunu merak ettigimden bilet aldım:) bakalım nasıl olmuş.
Guzel aksiyon filmi olmus, ilm serilerdeki hava kesinlikle yok.
Abarti olmak zorunda bu tarz filmde :) gercekci olsa izlenmez :)
gidecek olanlar arabalarının duzgun bı yere park etsın fılmde cıkan herkes sacma salak gazlayıp el frenı cekıyo avm otoparklarında. dun gece 11,30 seansına gıttım marmara parkda on dakka oturdum araba mıllet cıksın dıye.
Film gayet güzeldi. Yalnız iki seridir halatla hep bişeyler çekiyorlar. Bakalım 7'de ne çekecekler :D
Jason Statham pazarı karıştırdı yanlız bişi dikkatimi çekti adam ufak araba sürmüyor ya A8 yada S kasa Mercedes :D
abı hervıden jason ortalıgı baya karıstırdı bi sonrakı filim merak edıyorum dom ıle jason karsı karsıyamı gelecek yoksa aileyemı katılacak en cok merakımda olan bu :) on tane senaryo var kafamda bakalım ıkı sene sonra goruruz :)