User Tag List

Sayfa 3/11 İlkİlk 12345 ... SonSon
208 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: subaru forester hakkında

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben piyasası ağır olan bir araç olduğunu kesinlikle düşünmüyorum,foresterlar bence aranan bir araç heleki sturbo ve xt modelleri..alınca satamayacağınız bir araç değil..
    yedek parça bakımından belki bi honda kadar yaygın parça tedariği olmayabilir,hondayla kıyaslamak doğru olmaz bi civic modeli türkiyede çok tutulan bir araç..
    ama parçası pahalı diye bir durum söz konusu değil,çünkü alternatif var sonuçta japon aracı..
    nette yedek parçasını araştırabileceğiniz birçok site var girin bakın derim..
    sonuç olarak bu fiyata bana göre değersiz arabalara bineceğime 22-23bine stb forester alırım,lpg takarım 30krş yakarım,awd araca binerim,her yola giderim...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yaw ben legacy konusu sandım bunu yanlış konuya yazmışım benim yazıyı görmemezden gelin

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw ben legacy konusu sandım bunu yanlış konuya yazmışım benim yazıyı görmemezden gelin
    karlar bastırınca subaru sorgulama konusundan geçilmez oldu normaldir karıştırman

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forester arayanlara,

sahibinden.com Mobil Site

Wromm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya uzun zamandır düşündüğüm biraraç konusunu açmanız çok iyi olmuş..

2007 modeli dayım aldı arka amörtisörlerin fiyatını söyleyince caymıştım

özellikle 2004 makyajsız kasalar çok güzel geliyor bana.. bu kasalarda da hep otomatik var XT'lerin. Manueli gelmedimi TR'ye ?Önceki sayfalarda sorulmuş ama sadece subaru için değil özellikle 4x4lerde (Nissan Xtrail - Suziki Vitara filan) otomatik şanumanlarda ciddi sorunlar olduğunu duyuyorum.

Rengi de siyah oldumu tadından yenmez aslında bkz. -->

2004 Subaru Forester 2.0 XT 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 65494819
    'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayna ön far yada ne bileyim bir filtresinin fiyatını söyler misin ? bizde hondaya biinyoruz da bu kadar düdüklemiyolar
    35 lira filtre
    475 far

ayna fiyatı bulamadım...

orjinal parça fiyatları yan sanayi değil

buyur buda sitenin linki... diğer parça fiyatlarınada bakabilirsin.....
    Jaspa Subaru Servisi

ki olaya far kaporta olarak bakmamak gerekli bence periyodik olarak değişen parçalar değil sonuçta, motor yürür parça fiyatları önemli olan....

honda yetkili servisinin civic farına öle 150 lira isteyecceğini hiç sanmıyorum en aşşa bi 300 lirası vardır orj farın...

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka foresteri övmeyi bırak daha bugün konuştuk ben alana kadar kötüle
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka foresteri övmeyi bırak daha bugün konuştuk ben alana kadar kötüle
    forester candır knka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forester candır knka
    hayırlısı diyorum kanka
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2007 Subaru Forester 2.0 GX 37.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 72118754

Nasıl sizce? GX turbosuz mu oluyor yanlış mı yazmışlar?

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen atmosferik bu,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar kişisel fikrimi söylüyorum Yiğit kardeşime de çok teşekkür ediyorum iyi ki dinleyip forester aldım bence mükemmel bir araç parçalarıda o kadar pahalı değil önümüzdeki hafta içerisinde Ankara'da lpg taktırıcam ki 450-500 yakıyor fakat ben çok fazla biniyorum ek olarakta parçaları toparlamaya başladım yaza girerkende yiğitin setupa yakın bir hale getiricez 250-300 hp daha sonrada doya doya keyifle binicem inşallah stock olarakta fazlasıyla keyifli bu arada

tek sıkıntı temizini ve bakımlısını bulmak Yiğit'le yaklaşık 3-4 ay kadar aradık en son dede'nin birinde 170 binde kazasız ,değişensiz , boyasız , stock ve lpg takılmamış bakımları aksatılmamış 2.0 turbo s bulduk kaçırmadan aldık bundan sonra da çoluğuma çocuğuma kalır diye düşünüyorum
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet forester piyasası artmaya başladı yavaştan onu anlıyoruz

son 1 ay içinde 3 kişiyi forester sahibi yaptım

forumdan
    imothep(özgür abi)
    1lker
    son olarak çok sevdiğim bi abime dün ankarada drummerr nicli emre arkadaşımızın foresterını aldık, herkez çok memnun, emre mecburiyetten satmak zorunda kaldı malesef, yoksa satılcak araçlar değil bunlar, elinden çıkaran bin pişman....

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baska konu acmak ıstemedım konuyu acan arkadasın affına sıgınarak burdan sorayım bende forester dusunuyorum 2004 Subaru Forester 2.0 XT 27.600 TL Galeriden satılık ikinci el - 72089194 şu aracı sordum telefonla zavolı lpg varmıs 2008 den bu yana kayıtlar mevcutmus 2008 de subaruda servis kayıt sıstemı değişmiş ondan oncekı kayıtları goremeıyorum dedı 2. el yetkılısı en son 27 dusunuyorlar dedı yuksek geldı bana sankı bıraz trıger falan 100.000 de değişmiş ne dersiniz ustalar değerlendırılırmı
    daha once yazmısdım ses cıkmadı
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kişisel fikrimi söylüyorum Yiğit kardeşime de çok teşekkür ediyorum iyi ki dinleyip forester aldım bence mükemmel bir araç parçalarıda o kadar pahalı değil önümüzdeki hafta içerisinde Ankara'da lpg taktırıcam ki 450-500 yakıyor fakat ben çok fazla biniyorum ek olarakta parçaları toparlamaya başladım yaza girerkende yiğitin setupa yakın bir hale getiricez 250-300 hp daha sonrada doya doya keyifle binicem inşallah stock olarakta fazlasıyla keyifli bu arada

tek sıkıntı temizini ve bakımlısını bulmak Yiğit'le yaklaşık 3-4 ay kadar aradık en son dede'nin birinde 170 binde kazasız ,değişensiz , boyasız , stock ve lpg takılmamış bakımları aksatılmamış 2.0 turbo s bulduk kaçırmadan aldık bundan sonra da çoluğuma çocuğuma kalır diye düşünüyorum
    yakında forester danışmanlık bürösu açacam knka

soru başına 10 tl, bana sorduğun sorularla servet yapardım amk emin ol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha once yazmısdım ses cıkmadı
    200bin e gelince triger ve araçta bulunan bütün sıvılar değişecek hidrolik radyatör şanzıman ve motr yağı vs vs vs..... ayrıca frenler ne durumda? arka amortisörler ne durumda? patlak olupta tamir ettirdilerse eğer kısa bir süre sonra tekrar eski haline döner değiştirmekten başka çare yok

fiyatla bu yazdığım bakımları bi kıyaslayın, servislerden fiyatını öğrenin, ayrıcalpg den dolayı süpap ayarıda yapılması gerekir 200bin bakımı gelince, süpap ayarı içinde o motorun inmesi gerekiyor....

bu rakama bu fiyat görünürde güzel ama dediğim gibi bu yazdığım şeyleri ekleyince 30bin tl ye kadar mal olma ihtimali var bu aracın....

daha dün emrenin forester ı alınca 2bintl kadar masraf yaptık tork garajda....

2004 Subaru Forester 2.0 XT 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 74925306

eğerki düşünürsen bizde böyle bi araç mevcut, satışını ben yapıyorum ve açıklamada yazan herşeyede hafien kefilim fiyatta daha oynama yapılır...

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200bin e gelince triger ve araçta bulunan bütün sıvılar değişecek hidrolik radyatör şanzıman ve motr yağı vs vs vs..... ayrıca frenler ne durumda? arka amortisörler ne durumda? patlak olupta tamir ettirdilerse eğer kısa bir süre sonra tekrar eski haline döner değiştirmekten başka çare yok

fiyatla bu yazdığım bakımları bi kıyaslayın, servislerden fiyatını öğrenin, ayrıcalpg den dolayı süpap ayarıda yapılması gerekir 200bin bakımı gelince, süpap ayarı içinde o motorun inmesi gerekiyor....

bu rakama bu fiyat görünürde güzel ama dediğim gibi bu yazdığım şeyleri ekleyince 30bin tl ye kadar mal olma ihtimali var bu aracın....

daha dün emrenin forester ı alınca 2bintl kadar masraf yaptık tork garajda....

2004 Subaru Forester 2.0 XT 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 74925306

eğerki düşünürsen bizde böyle bi araç mevcut, satışını ben yapıyorum ve açıklamada yazan herşeyede hafien kefilim fiyatta daha oynama yapılır...

yok zaten bu rakama alamam 27.600 dan ındı 26.600 a benım aklımdakı rakam bu arac ıcın 24-24,500 tesekkur ederım
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet forester piyasası artmaya başladı yavaştan onu anlıyoruz

son 1 ay içinde 3 kişiyi forester sahibi yaptım

forumdan
    imothep(özgür abi)
    1lker
    son olarak çok sevdiğim bi abime dün ankarada drummerr nicli emre arkadaşımızın foresterını aldık, herkez çok memnun, emre mecburiyetten satmak zorunda kaldı malesef, yoksa satılcak araçlar değil bunlar, elinden çıkaran bin pişman....
    bu gidişle bnde kapını çalıcam Yiğit banada bulalım bitane diye Hem perf hemde hafif araziye cıkabileceğim bişiler bakıyorum buaralar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok zaten bu rakama alamam 27.600 dan ındı 26.600 a benım aklımdakı rakam bu arac ıcın 24-24,500 tesekkur ederım
    anladım ancak dediğim gibi bahsettiğim olası masraflarını iyi araştırın derim, servisten fiyat alın, ve mutlaka ama mutlaka subarudan anlayan daha önce bu araçlarla baya meşkul olmuş bilen ustalara gösterin..... yedek parça için jaspa subarudan fiyat almanızı öneririm....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)