Evet 9kat top diye satarlardıeskiden her şey azdı kıymetliydi. Mesela bayramların ilk günleri lunaparka götürürdü babamlar sadece 3 oyuncağa binerdik ne keyifli olurdu
![]()
bakkalların içi gerçek bir bakkal gibi kokardı...1985 yılının dido su inanılmazdı,ozamanlarda 1 lt şişede coca cola vardı ve biz ailece özel günlerde coca cola içerdik,yılbaşı doğumgünü vede karne günlerinde.ben okulda coca cola ya, siyah derdim yani pepsinin yada coca cola nın ismi siyahtı,ilk okulda herkes sırayla kantinci olurdu ben nezaman kantinci olsam ogün okul zarar ederdi
10 simit 5 coca cola içer bununla birlikte enaz 3 şişede dolu şişe kırardım sakarlığımdan
![]()
94 yılında taksitle 170liraya alınan sıfır şahin![]()
bende sene 1996 falandı herhalde 388 kodlu cep telefonu vardı ericsson,ulan kimse aramazdı kimsenin cep tlf nu yoktu ablama yalvarırdım beni gün içinde evden ara diyeya niye arayım salakmısın derdi
amacım çalsında tlf havam olsun du
![]()
Nerde eski günler ilk telefonum nokıa 5110 dusarı kurabiyeyi unutamam göreleli olarak halen alırım yanı
: tasolarımda duruyo
:
![]()
Petek Dinçöz, Foolish Casanova - YouTube
petek dinçöz'ün liseli olduğu zamanlarçokda eski değil ama yorumlar öldürdü beni
![]()
perihan abla diye dizi vardı , 30 yaşın üzerindekiler ancak hatırlar , bırde bu diziinin cikleti vardı yanında ARTİZ adını verdiğimiz kartlar cıkardı kiii akşam ezanı okunup haala eve gitmememize sebep olurdu komşunun merdivenınde bu kartlarla kumar oynamak , dolayısı ile yerdik dayagı babamızdan (o zamanlar babaların çocuklarını cırak verdiği , ustaya eti de senın kemiğide senin dediği yıllardı ) ustadan o gün yediğiniz tokatı ustayı şikayet edercesine babanıza anlattıgınızda , sen bana ustanımı şikayet ediyorsun deyip birde babanızdan tokat yediğiniz günlerdi
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Ağızda patlayan şekere hasta olurdum. Tipi tip sakız,eti cin,algida buz parmak,kız kaçıran,cheetos, ülker haylayf ve daha bir dahası vardı.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)