şimdinin basket topları gibi birşeydi, halı sahaların efsane topuydu:D
Printable View
Evet 9kat top diye satarlardı :) eskiden her şey azdı kıymetliydi. Mesela bayramların ilk günleri lunaparka götürürdü babamlar sadece 3 oyuncağa binerdik ne keyifli olurdu :)
bakkalların içi gerçek bir bakkal gibi kokardı...1985 yılının dido su inanılmazdı,ozamanlarda 1 lt şişede coca cola vardı ve biz ailece özel günlerde coca cola içerdik,yılbaşı doğumgünü vede karne günlerinde.ben okulda coca cola ya, siyah derdim yani pepsinin yada coca cola nın ismi siyahtı :),ilk okulda herkes sırayla kantinci olurdu ben nezaman kantinci olsam ogün okul zarar ederdi :) 10 simit 5 coca cola içer bununla birlikte enaz 3 şişede dolu şişe kırardım sakarlığımdan :)
valla moralim iyice sıfıra indi :(
ben böyle bir şey hatırlıyorum :D
94 yılında taksitle 170liraya alınan sıfır şahin :)
bende bundan vardı
öncesindede 337 vardı :) duble pilli
http://www.jenderny.de/81xx/bilder/nok8110i.jpg
bende sene 1996 falandı herhalde 388 kodlu cep telefonu vardı ericsson,ulan kimse aramazdı kimsenin cep tlf nu yoktu ablama yalvarırdım beni gün içinde evden ara diye :)ya niye arayım salakmısın derdi :) amacım çalsında tlf havam olsun du :)
Nerde eski günler ilk telefonum nokıa 5110 du :D sarı kurabiyeyi unutamam göreleli olarak halen alırım yanı :D: tasolarımda duruyo :D::D
Petek Dinçöz, Foolish Casanova - YouTube
petek dinçöz'ün liseli olduğu zamanlar :D çokda eski değil ama yorumlar öldürdü beni :D
Babamdada yanlış olmasın 1998 yılı olması gerek studyoya buzdolabı almıştık yanında siemens bu telefondan vermişti hediye olarak :D
http://b1205.hizliresim.com/x/4/58xzd.jpg
perihan abla diye dizi vardı , 30 yaşın üzerindekiler ancak hatırlar , bırde bu diziinin cikleti vardı yanında ARTİZ adını verdiğimiz kartlar cıkardı kiii akşam ezanı okunup haala eve gitmememize sebep olurdu komşunun merdivenınde bu kartlarla kumar oynamak , dolayısı ile yerdik dayagı babamızdan (o zamanlar babaların çocuklarını cırak verdiği , ustaya eti de senın kemiğide senin dediği yıllardı ) ustadan o gün yediğiniz tokatı ustayı şikayet edercesine babanıza anlattıgınızda , sen bana ustanımı şikayet ediyorsun deyip birde babanızdan tokat yediğiniz günlerdi
Ağızda patlayan şekere hasta olurdum. Tipi tip sakız,eti cin,algida buz parmak,kız kaçıran,cheetos, ülker haylayf ve daha bir dahası vardı. :)