kesinlikle çorapsız giymem her giydigimde gıcır çorap giyerim ama terliyor benmde ayaklarım
ama digerlerindede terliyordu koku hiç yapmadı tigerlarım .
http://www.newbalanceoffer.com/new-b...ite-p-209.html
kesinlikle çorapsız giymem her giydigimde gıcır çorap giyerim ama terliyor benmde ayaklarım
ama digerlerindede terliyordu koku hiç yapmadı tigerlarım .
http://www.newbalanceoffer.com/new-b...ite-p-209.html
2005 Vtec II - Akmasa da damlar mode on
96 VTI - Hiç pişman olmadım
2005 182 RS - Sattığım güne lanet olsun
2003 156 SS - Arabanın dibi
2004 C3 - Araba diye piyasaya sürenin...
2003 MCS - Bir aldığım gün bide sattığım gün mutlu oldum..
Arabamın temizliğine aşırı önem veririm özellikle lastiklere daha bi önem veririm.. bir çok parlatıcı kullandım ama hiç birinden memnun kalmadım etkisi çok ama çok çabuk geçiyor..
Lakin '' Sonax Xtreme Jel Lastik parlatıcısı'' ndan memnun kaldıgım kadar hiç bişeyden memnun kalmadım yıkasan bile lastikleri gene sipsiyah kalıyor herkeze kesinlikle tavsiye ederim..
Uygulama sonrası
![]()
Megane Coupe aldım konfor harikaydı çok memnundum ama yol tutuş rezaletti sattım.
İbiza aldım yol tutuş fena değil ama konfor rezalet fakat memnunum daha satmadım![]()
HTC ChaCha aldım, klavyesi, yazı yazım kolaylığı açısından ve ekranı uğraşmama rağmen çizemememden dolayı mutluyum. Ama pili çabuk bitiyor, hafızası az olduğu için oyun yüklemek büyük bir lütuf, kamera 5 MP ama çok kaliteli sayılmaz. Ha bir de sesi az çıkıyor ve titreşimdeyken hissetmiyorum telefonu çoğu zaman
Yahu bu telefon ne nalet birşeymiş, 2630'a geri dönücem vallahi zaten internet kullanmıyorum
Philips SHE3590BL kodlu kulakiçi kulaklık. 30 liraya carrefourdan almıştım geçen sene, bugüne kadar beni yarıyolda hiç bırakmadı. Fiyatına göre ses kalitesi güzel, diğer kulakiçi kulaklıklar gibi sesi boğmuyor ama dışarısının sesinide kesiyor. Aldım, memnunum. Tavsiye ederim.
@ANIL_ERCAN; teşekkürler arkadaşım ürün tavsiyen için.
bizim sıpa seviyor; pepee'ye, pocoyo'ya baksın, oynasın diye aşağıdaki tabletten aldık. hani şu çakma çin mallarından da olmasın dedik... wi-fi'si çok zayıf. 6 mt'den sonra inanın zor çekiyor. dosya aktarımı aşırı yavaş. internet sayfaları falan çok yavaş açılmakta. ara sıra dokunmatiğin tepkileri gerçekten sinir bozucu. üstüne üstlük iki üç uygulama indirdikten sonra kilitlenmeler baş gösterdi. genel olarak samsung almayın demiyorum ama bu modelini tavsiye etmiyorum.
samsung galaxy tab 3 t210
![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
HP Pavilion G6 laptopum .
Tam bi bas belasi özelliklerini tam hatırlamıyorum ama oda arkadaslarimin hunharca kullanmasi yüzünden fani kendini kitledi calismadi . Servise gitti. Geldi gene gitti 7 ay falan sonra gene gitti en son dayanamadim garantiyi bozdurup baska yerde yaptırdım hala verim alamıyorum gereksiz gürültü yapıyor . Kesinlikle tavsiye etmiyorum
Fotoğraf makinelerimden bahsedeyim:
-Canon 20D : İlk makinem, taş gibi sağlam, dost gibi de vefakardı. Eski teknoloji ama cayır cayır çekerdi.
-Canon 40D : Büyük ama rezil renklere sahip LCD'si ile hayattan soğutur, yüksek fps'si ile mutlu ederdi. Ne memnun ne pişmanım.
-Canon 5D : Full Frame denince akla gelen makinedir. Efsanedir, eskidir ama verdiği renk-ayrıntı baş döndürür. 4 kez alıp sattım.
-Canon 1Ds: 2002 makinesi ama full frame'dir. Ağırlık sorun değilse evlat olur. Eski kafalar için iyidir.
-Canon 500D : Nasıl elime geçti bilmiyorum ama sattığım gün üzerimden büyük yük kalktı.. Ergonomi sıfır.
-Nikon F5 : Filmli makinelerin şahı, şahbazıdır. Ünlü fotoğrafçının dediği gibi F5 bir nikon değildir, F5 F5'tir. Beyaz duvardaki sineği saliseler içinde netler. Su geçirmez toz geçirmez donmaz. Deathproof'tur. Koleksiyonumun baştacıdır.
Samsung Note II cep telefonu aldım photablet olarakta geçiyo - Memnunum hemde aşırı derecede telefonu aldıktan sonra nerdeyse bilgisayarı açmaz oldum eve gelen elektrik faturasında bile bariz belli oluyo artık bilgisayarın açılmadığı![]()
Subaru GC8 yürürken mutluluk, arizada pismanligin dibi..... ne desem bilemiyorum
Son 4aydır toplam 15 kilo verdim çok memnunum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)