User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
158 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Baba-Oğul İlişkisi

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu açtığınki zamanki ruh halinden daha iyisindir umarım... Hayırlı geceler
    Kesinlikle daha iyiyim, yazdığın her kelime için çok teşekkürler abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Splendour Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum bu dünyada çoğu şey tecrübeyle öğreniliyor.sen şuan sınavına odaklan yapabileceğin başka birşey yok.haftada 100 lira diyorsun.kıs kendini mümkün olduğunca.üniye girene kadar sık.isteklerini gereksinimlerini hep arka plana at.ünide çok ihtiyacın olursa part time bir iş ayarlarsın kendine.ben inanmıyorumki gerçekten bir baba çocuğunun kötülüğünü istesin.sonuçta aramızda ne kadar yaş farkları var ve karakter.her insan sevdiğini belli edemez.ben düşüp kolumu kırmıştım ve eve gittim.inanırmısın 7-8 saat aynı evdeydik cesaretimi toplayıp söyleyememiştim babama.ama ne yaparsa yapsınlar değerlerini bilin.baba anne gibisi yoktur.2 yıl oluyor babamı kaybettim.bazen başıma kötü olaylar geliyor,keşke diyorum yanımda olsaydıda bana bağırıp kızsaydı.Allah kimseyi böyle sınamasın.
    Başınız sağolsun. bende hemen hemen aynıyım. Düzelir umarım ki zamanla

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak etme kendi paranı kazansan da aynı şekilde laf ediyor parana, bu sefer "para almaya başladı başımıza kalktı adam oldu" der, tecrübeliyim oradan biliyorum.
    aynen bu lafı çok duyuyorum sonra buna ek olarakda şey geliyo "para kazanıyon diye adam olduysan git kendine ayrı ev tutta o zaman görelim diyo yada kira elektrik su vs hepsinin yarısınada bi ortak ol bakiyim" benzeri laflar geliyo

üni sınavı zamanları bende cok problem yasıyodum sadece babamla degil annemlede yasıyodum.. en son bigün arabayı aldım cıktım gittim sabahtan dersaneye falan gittim ordan cıktım gezmeye gıttım ehlıyet falanda yoktu sonra otoparkta arabaya carpıp kactılar.. arabanın anahtarını servısle yolladıydım calıstıgı yere dedım araban orda alırsın donuste ben gelmıyorum eve senle tartısmaktan sıkıldım artık falan... ertesi gün geldi buldu beni (gittigim yeride kimseye söylememiştim ama telefon işi sakat işte ) bigüzel konustu etti sonrada bida pek bişey demediydi..

o zamanlar ne sigaram ne alkolüm vardı dogru duzgun.. alkolüde ilk babam ogrendı ıctıgımı sıgarayıda soyledıgımde hıcbısı demedı sonra.. iyi anlasıoruz artık hatta sanırı bu gece sinirlendigi birinin yanına gidicez baba ogul o derece yani

roman gibi yazdım ama bende doluymusum be kardeşim
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    17 'li 18'li yaşlara kadar babalar genelde iyidir üniversite sınavını kazanamadığın ve yaşının ilerlediği her yıl tavırlarındaki değişikliği rahatlıkla fark edersin.Sen onun senden soğuduğunu,para kıskandığını,arabasını kıskandığını,seni sevmediğini düşünebilirsin Allah göstermesin başına ufacık bir dert gelse etrafına baktığındada anandan babandan başka kimsenin olmadığını görürsün bütün düşüncelerinin ne kadar saçma olduğunu anlarsın.Genelde babaların en büyük isteği çocuklarını iyi yerlerde görmektir.Ben çok yaşadım yazdıklarını araba kıskanıyor,para kıskanıyor,adam yerine koymuyor,beni dinlemiyor,fikrime saygı duymuyor....... 2 sene başka eve çıktım gereksiz insanlarla,çalıştım aklımca tavır yaptım şimdi düşünüyorum da ömrümden 2 sene eksiltmişim keşke dizimi kırıp oturaydım sınavı kazanaydım da şimdi sahip olduğum herşeye 2 sene önce sahip olaydım diyorum 1 sınavmı değiştirdi ? belki evet belki hayır gerçek olan bu zor şartlarda ailelerin çocuklarını iyi yerlerde görmek istemeleri babalar kızar boşver sıkma canını o kızdıkça sen sarıl boynuna öp yanaklarından çok arkadaşım var çevremde babası olmayan,sabah akşam içki içen vsvs... sen dinle bu abini kıymetini bil babanın dursun arkanda dağ gibi madem tavsiye istemişsin otur dizinin üstüne boşver ıvırı zıvırı sınavını kazan birşeyler değişmezse tekrar değerlendirirsin durumu ama değişecek hemde çok şey...
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen bu lafı çok duyuyorum sonra buna ek olarakda şey geliyo "para kazanıyon diye adam olduysan git kendine ayrı ev tutta o zaman görelim diyo yada kira elektrik su vs hepsinin yarısınada bi ortak ol bakiyim" benzeri laflar geliyo

üni sınavı zamanları bende cok problem yasıyodum sadece babamla degil annemlede yasıyodum.. en son bigün arabayı aldım cıktım gittim sabahtan dersaneye falan gittim ordan cıktım gezmeye gıttım ehlıyet falanda yoktu sonra otoparkta arabaya carpıp kactılar.. arabanın anahtarını servısle yolladıydım calıstıgı yere dedım araban orda alırsın donuste ben gelmıyorum eve senle tartısmaktan sıkıldım artık falan... ertesi gün geldi buldu beni (gittigim yeride kimseye söylememiştim ama telefon işi sakat işte ) bigüzel konustu etti sonrada bida pek bişey demediydi..

o zamanlar ne sigaram ne alkolüm vardı dogru duzgun.. alkolüde ilk babam ogrendı ıctıgımı sıgarayıda soyledıgımde hıcbısı demedı sonra.. iyi anlasıoruz artık hatta sanırı bu gece sinirlendigi birinin yanına gidicez baba ogul o derece yani

roman gibi yazdım ama bende doluymusum be kardeşim
    Dün gece kafa dağıtmak için bende kaçırıcaktım, ben tam evden çıkarken gördü nereye falan dedi. Söyleyince anahtarı ver öyle çık dedi. Akşam akşam iş gelmesin başına dedi. Umarım benimkide zamanla düzelir. Umarım

Conqueror - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan bırkac sene sonra bu konu ''hortladıgında'' bazı arkadaslar babaları hakkında yazdıklarını gorecekler. Bazıları cok mutlu olacak bazıları bır utanc ıcınde edıt tusuna basacaklar belkıde bazıları oturup aglayacaklar. Varken degerını bılmelıyız bız atalarına cok deger veren bır mılletız sakın onlara saygısızlık etmeyın.

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Conqueror Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bundan bırkac sene sonra bu konu ''hortladıgında'' bazı arkadaslar babaları hakkında yazdıklarını gorecekler. Bazıları cok mutlu olacak bazıları bır utanc ıcınde edıt tusuna basacaklar belkıde bazıları oturup aglayacaklar. Varken degerını bılmelıyız bız atalarına cok deger veren bır mılletız sakın onlara saygısızlık etmeyın.
    Kesinlikle.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Asci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün gece kafa dağıtmak için bende kaçırıcaktım, ben tam evden çıkarken gördü nereye falan dedi. Söyleyince anahtarı ver öyle çık dedi. Akşam akşam iş gelmesin başına dedi. Umarım benimkide zamanla düzelir. Umarım
    bnden sana tavsıye gunduz vaktı kacırma gecede sakin yerlerde biraz turla kafanı dagıt don gerı bırak gündüz kacırdım gıttım lisedeyken birinde geri geri unonun ustune cıktım (filmler yeniydi en koyusundan görememiştim arkayı bide ben vitese takarken yoktu anlamadım ne ara geldi ) digerindede otoparkta vurup kactılar.. benzer bişi olur daha cok bozulur aranız.. ben o unonun masrafını bile yakında bi tanıdık vardı onu cagırıp hallettimde sonra ona ödedim.. ehliyetimi aldıktan 1 yıl sonra babama söyledim olanları.. hatta arabayı satalı 2 yıl olucak nerdeyse bazı şeyleri hala yeni söylüyorum. o yüzden mümkün olduguncada dikkatli ol.. hem kendi canın hem başkalarının canı hemde ailenin huzuru için

çoğu zamanda konuşmaya başladımmıydı geçiştiriyodum içime atmadım hiç şöyle dedi böyle dedi diye.. konuşsun içini döksün bırak.. içine atıp kendini yıpratma yapman gerekenleri yap sadece
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 hafta oldu babam emekli olalı göze göze geldiğimiz anda havada laflar uçuşuyor yediğime içtiğime gezdiğime iş bulamama yardırıyor 1 haftadır kan kusuyorum revde açıl iş bulmam gerekiyo ama yooook yoookk yoooooooook ak.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de imkanin varsa ayri bir eve cik. Ayri bir birey ol. En fazla 2 ayda alisirisin yeni durumuna.

Eger hayatinin her aninda babana ve anana sigindiysan, her seyi onlara sorduysan yokluklarini hissedersin, onlar yokken sudan cikmis baliga donersin. Fakat hayati kendin ogrenirsen, her seyi kendin goguslersen cok daha guclu olursun.

Babami severim, annemi de severim ama sevgi ayri, hayat ayri. Tek basina ayakta durursan her zaman saygi gorursun, hep birine biat edip onun sozunden cikmazsan bir sey olamazsin.

Babalar ve anneler hicbir seyi bilmiyorlar bu devirde. Digital dunyada yasiyoruz. Annene babana danisacagin seyler yerine git internette ara, daha dogru bilgi alirsin.

Bir tek turkiyede gordum baban siyaha beyaz derse bile inan diyenleri. Elin gavuru 16 yasina geldi mi cocugu saliyor sokaga....

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende babamla s.a ve a.s sekildeyiz.Zaten odama giriyorum cıkmıyorum bu seferde yüzünü görmüyoruz evi otel gibi kullanma diyor Babamla oturduğum zaman genelde okul iş para gelecek ve kız muhabbeti acıyor daraltıyor birbirimize girmemek için hep susuyorum ama yaşım 27 oldu susmakta zorlanıyorum.Onunda yaşı 54 oldu tahammulu azaldı.Bide bu sene emekli oldu hepten patladık aynı odada bulunmamaya özen gösteriyoruz.Bu durum ilerde birgün Allah sıralı ölüm verirse kahrolacağım gerceğini değiştirmiyor malesef ama şu anki durumada bir faydası yok.Belli yaştan sonra insanın kendi evine cıkması gerekiyor biyolojıik olarak bu gerekiyor cunku ayrı bir benlik düzen istiyor insan sanırım.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babanı da sev ananıda, en çok ***** sev ama Çünkü, baban belki baban ama anan, anandır...
    Diyen babam'ı çok seviyorum. dogrularıyla yanlışlarıyla. varlıgımın bugünümün emekçisi.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim gibi postayı koymada
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17 'li 18'li yaşlara kadar babalar genelde iyidir üniversite sınavını kazanamadığın ve yaşının ilerlediği her yıl tavırlarındaki değişikliği rahatlıkla fark edersin.Sen onun senden soğuduğunu,para kıskandığını,arabasını kıskandığını,seni sevmediğini düşünebilirsin Allah göstermesin başına ufacık bir dert gelse etrafına baktığındada anandan babandan başka kimsenin olmadığını görürsün bütün düşüncelerinin ne kadar saçma olduğunu anlarsın.Genelde babaların en büyük isteği çocuklarını iyi yerlerde görmektir.Ben çok yaşadım yazdıklarını araba kıskanıyor,para kıskanıyor,adam yerine koymuyor,beni dinlemiyor,fikrime saygı duymuyor....... 2 sene başka eve çıktım gereksiz insanlarla,çalıştım aklımca tavır yaptım şimdi düşünüyorum da ömrümden 2 sene eksiltmişim keşke dizimi kırıp oturaydım sınavı kazanaydım da şimdi sahip olduğum herşeye 2 sene önce sahip olaydım diyorum 1 sınavmı değiştirdi ? belki evet belki hayır gerçek olan bu zor şartlarda ailelerin çocuklarını iyi yerlerde görmek istemeleri babalar kızar boşver sıkma canını o kızdıkça sen sarıl boynuna öp yanaklarından çok arkadaşım var çevremde babası olmayan,sabah akşam içki içen vsvs... sen dinle bu abini kıymetini bil babanın dursun arkanda dağ gibi madem tavsiye istemişsin otur dizinin üstüne boşver ıvırı zıvırı sınavını kazan birşeyler değişmezse tekrar değerlendirirsin durumu ama değişecek hemde çok şey...
    İnşallah öyle olur abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir de imkanin varsa ayri bir eve cik. Ayri bir birey ol. En fazla 2 ayda alisirisin yeni durumuna.

Eger hayatinin her aninda babana ve anana sigindiysan, her seyi onlara sorduysan yokluklarini hissedersin, onlar yokken sudan cikmis baliga donersin. Fakat hayati kendin ogrenirsen, her seyi kendin goguslersen cok daha guclu olursun.

Babami severim, annemi de severim ama sevgi ayri, hayat ayri. Tek basina ayakta durursan her zaman saygi gorursun, hep birine biat edip onun sozunden cikmazsan bir sey olamazsin.

Babalar ve anneler hicbir seyi bilmiyorlar bu devirde. Digital dunyada yasiyoruz. Annene babana danisacagin seyler yerine git internette ara, daha dogru bilgi alirsin.

Bir tek turkiyede gordum baban siyaha beyaz derse bile inan diyenleri. Elin gavuru 16 yasina geldi mi cocugu saliyor sokaga....
    Ayrı ev işini 3 arkadaş denedik abi, stüdyo ev tuttuk. Lakin diğer iki arkadaş sonradan vazgeçti gelemedi zorluğa boşverdiler. Bende tek başıma kirayı veremediğim için tıpış tıpış geri döndüm. Bende öyle düşünüyorum abi, sonuçta babam elbette bişeyler biliyodur ama jenarasyon çok farklı. Babam 66 doğumlu. Benim yaptığım şeyleri yadırgaması normaldir belkidee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende babamla s.a ve a.s sekildeyiz.Zaten odama giriyorum cıkmıyorum bu seferde yüzünü görmüyoruz evi otel gibi kullanma diyor Babamla oturduğum zaman genelde okul iş para gelecek ve kız muhabbeti acıyor daraltıyor birbirimize girmemek için hep susuyorum ama yaşım 27 oldu susmakta zorlanıyorum.Onunda yaşı 54 oldu tahammulu azaldı.Bide bu sene emekli oldu hepten patladık aynı odada bulunmamaya özen gösteriyoruz.Bu durum ilerde birgün Allah sıralı ölüm verirse kahrolacağım gerceğini değiştirmiyor malesef ama şu anki durumada bir faydası yok.Belli yaştan sonra insanın kendi evine cıkması gerekiyor biyolojıik olarak bu gerekiyor cunku ayrı bir benlik düzen istiyor insan sanırım.
    Mesela abi senden Diecast'ı aldım. Niye aldın bunu dedi. Hiç öyle koleksiyonluk olsun dedim. Bayılıyosun arabayla alakalı herşeye para harcamaya dedi. E orda diyemiyosun işte sen saçma sapan traş makinasına para bayılırken sorun olmadı da ben heves edip aldıgımda mı sorun oldu diye. Valla dediğin gibi abi, bi eve iki reis olmuyo. Erkeğin belli bi yaştan sonra babadan uzaklaşması gerekiyo.(yanlış anlaşılmasın bunları kendim için demiyorum. Ben daha o yaşa gelemedim )

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyla alakasız ama emırganın neresınde oturuyorsun ???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim gibi postayı koymada
    Merakımı mazur gör abi de postayı koyma derken ? Noldu tam olarak :

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Asci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merakımı mazur gör abi de postayı koyma derken ? Noldu tam olarak :
    birşey olmadı. Sadece bizimkiler ayrı 20 sene oldu... aramaz sormaz aklına gelirse bir kaç senede bir alo der... bende geçen postayı koydum arama diye... yaşım olmuş 25 bu saatden sonra senden babalıkmı baba sevgisimi görecez diye yol verdim ne o beni arar nede ben onu... sadece genetik bağ var başka bir bağ yok... sen şükür et senin baban kızgınlığına takılma bence... bak ne boktan babalar var bu gezegende.. aha biride bendeki...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)