abim plakasını biliyormusun bunun, yada geliboluda nerelerde, arabayı aldığına pişman edecek çeneye sahip tanıdığım var:)
Printable View
ne vitiaymış arkadaş, bileydim daha önce söylerdim :D
plaka bi olsaaa herşeyi bulurum ben:(
ikna ederiz belki, genelde bağışıklık kazanıyorlar ama:D
sırasıyla
1992 205 gti
1986 uno turbo ie
1998 palıo 1,6 16v
2001 saxo vts
1989 320 coupe
1999 306 gti
1999 imprez gt
2006 corsa dızel
1994 e36 m3
2000 ford fiesta
2001 saxo dizel
1992 honda ıntegra
1986 500 sec
2004 ımpreza stı
2008 corsa dizel
son ikisini halen kullanmaktayım
İlk arabam 95 W124 200 oldu bmw isterken babam popçumusun topçumusun dedi ve aracını vermişti hemen ardından kandırıp 1997 model vti 3k almıştım tam 70 gün sonra pert oldu 1 yıl araba alamamıştım ondan sonra devamı geldi işte büyüdükçe imkanlar çoğaldı ama tadları azaldı.
aracın bakımlarını biz yapıyoruz ancak araç kırmızı değil lacivert tir hiç hata yoktur bayan olmasına ramen kaza boya solma vs yoktur antalyada daha ne cevherler var arkadaşlar benim kendi oturduğum muhitte 40k km de vtech var füme bu iki aracın sahibide psikopat satmak istemiyor satarmısın diyince dursun arasıra biniyorum diyorlar ve gülüyorlar hele teyze tam psiko daha sinyal ampulu değişmedi :icon_wack bi tanede 106 varki o araçı ne kadar söylerse sölesin alacağım tırnak kadar dahi boyası yok araç tam bir leylek spec kısaca pug bayisinden alsan ikisinin arasındaki tek far km olur o derece :D
bir 7.40il'imiz vardı.1993 model 2002 senesinde krizden sonra elimize ilk geçen araba olmuştu.alacak karşılığı almıştık.bindiğimde resmen aşık olmuştum arabaya daha 9 yaşındayım kafa basmıyor o zamanlar bakım masraflarına,vergisine,benzinine :Dinşallah satmayız diye dua ediyoruz kardeşimle. :D mahallede bir tek bizde bmw vardı arkadaşlardan biri gelir camından içeri bakar,diğeri aç kapıyı bineyim der.o zamandan beri bizdeydi.artık babam sıkılmaya başladı cartından curtundan satalım dedi.büyükçekmecede bir arkadaşa satmıştık.senet karşılığı(2010) her ay ödeyecekti.devrettik aracı 15 gün sonra alan arkadaş aradı abi 1 ayda 350lira benzin parası vermişim hanım eve sokmuyor diye :D neyse geri aldık arabayı arkadaşın üzerineydi hala.doğum günümden bir gün sonra babam git arabanı al dedi üstüne. bende bir heyacan var anlatamam.noterdeki hatun salça olmaya başladı.daha dün 18 olmuşun bugün araba aldın ne kadar güzel... birde sırıtıyor pis pis :D günler geldi geçti 8 ay bende kaldı.şimdi gene sattım parayı bekliyorum geri dönmez umarım :D
Bir güncel çekelim ve diğer üyelerin hikayelerini görelimm :)
üzerinden çok geçmiş sayılmaz , hala ilk arabama biliyorum ama bir hikayem var..
Öss puanları geldiğinden annem illede birebir dershaneye git daha iyi bir yere girersin diye tutturunca babam bu sene gir dershaneye para vereceğimize araba alalım sana dedi ve kandırıldım :)
üniye girdim 1 bitti 2 bitti baktım alıcakları yok koydum kafaya , bir yaz deli gibi çalıştım vs biraz para biriktirdim. e30 lara bakıyorum o zamanlar hep hatta 91 model klimalı fabrikadan çıktığı gibi duran birtane bulmuştum hiç unutmuyorum 12ye anlaşmıştık ta sahibiyle.Yol bilgisayarı bile vardı. Sonra evdekiler baktılar bu çocuk ciddi , alıcağım arabanında temizliğini bilmiyolar tabi , gidip milletin hurdasını alacağına , hayatını riske edeceğine bari biz bir araba alalımda evdeki bunun olsun dediler gidip sıfır doblo aldılar.Benimde pug307m oldu bu vesile ile. Dobloyu alırkende 1 hafta daha beklememek için bayinin elinde ful donanımlı tek rek olan türk kahvesi rengine ikna etmiştim babamı. müş. temsilcisi aracı 4-5 güne hazır ederiz deyince bu renk güzel değil diye vazgeçirmeye de çalıştım ama olan oldu artık..
ilk aracım 90 model reno flashtı hala duruyor :D
isteyerek aldığım ilk aracım corsa c idi açıkcası çalışmadım ailem aldı aracımı manevi abiminde corsa c 'si vardı o çok büyük rol oynamıştır almamda hatta bizimkiler leon almak istiyordu ben yinede c aldım keşke almasaydım :D C i almaya karar verdikten sonra arkadaşımla galerilere falan bakalım dedik arabaya atladık incirli caddesine çıkar çıkmaz bu araç satılık ilanı ile önümden geçti bende böyle şeylere inanırım dedim bu benim kısmetimmiş demekki araç ayağıma geldi gittim aldım :).. hiç özlemiyorum aracımı motor kırdı , sensör arızaları , direksiyon kutusu falan fistan başıma gelmedik şey kalmadı ... Rahmetli Ananemde para vermişti alırken vefat edince aşırı soğudum arabayı tesisatı jantı ıvırı kıvırı ile 11 bin lira gibi komik bi rakama anında sattım
http://img41.imageshack.us/img41/9760/16092009069.jpg
http://img686.imageshack.us/img686/6861/16092009076.jpg
Ben söyliyim amcayla konuştum ben yaz sonu ki en az 5-6 yıldır her yaz gittikçe gördüğüm bi arabadır. Satmıyo arabayı ki ciddi ciddi ben, babam, vti sahibi amca şeklinde oturup konuştuk :D
06 yılında ilk aracımı almıştım 99 Civic 1.4 ies ailemden habersiz ve 3 ay kadar ehliyetsiz kullanmıştım yaptım ahmakçaydı ama gençlik işte
06-99 1.4ies 1 yıl kadar kullandım sıkıldım için sattım
07-92 200Sx S13 3 ay kadar kullandım adam edemedim zararınada sattım
07-01 Bravo HGT Modifiyeli en iddalı hgt lerden biriydi parasal durumdan dolayı satmak zorunda kaldım
08- 96 Fıat Coupe Askerlik sebebiyle sattım
10-96 Fıat Coupe Yakın bir arkadaşıma satmıştım tekrar geri aldım :D
11-04 C2 Hdi Standart bir şekildeydi aldığımda daha sonra mutasyon geçirdi ama sıkıldım ve sattım
12-02 Bmw e46 316 Compact M tech olması beni cezbetti en son jantları değiştirdim yapılacak pek fazla bir şey kalmadı sıkılmak üzereyim :D
ehliyetimi ilk aldıgım gün 106 GTI ile tanıştıgım gün ah ah :)
Nereden başlasam bilmiyorum ama ilk başlarda hep bir Mitsubishi Lancer almak vardı.Onu almak içinde biraz daha beklemem gerekiyordu.O zaman dedim biraz bekarken hızlı bir şeyler alayim istedim.Vti'lara baktım temizleri uçmuş durumdaydi.Ben de o zaman sitede ilanlara bakınırken Ercan abinin Si'yı gözüme çarptı.Sahibinden.com'da bakmadığım Si kalmamıştı ama nedense en içime sinen araç Ercan abinin Si oldu.Bende gözümü karartıp aldım Si'yı.İyi ki almışım diyorum gaz pedalına bastığım zaman : )
banada kısmet eder inşllah Allah böyle hikayeler :)