User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
192 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: İlk Arabanız ve Hikayesi

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk arabam 98 Tipo 1.4 S di hidrolik direksiyon ön iki camın elektrkli olması benim için cok güzeldi

ozaman araba almaya karar verdim araştırdık araştırdık bi ton araba baktık bi gün karşı komşumuza sordum dedim abi tipolar nasıl beğeniyomsn sende var kullanıyorsun. oda ben cok memnunum ama satıcam biraz daha büyük bişi alacam derken hiç aklımzda olmayan ve bizim için cok güzel olmayan bi tipoya talip olduk 1 gün sonra kubilay araabaya baktırdı ertsi gün arabayı aldık Aylarca araba bakıp karşı kaldırmımzdaki arabayı almak ve arabayı il aldıgımda bi tur atp geri getirdiğimde aldıgım adamın yeğenlerininn arabaya koşup dayı dayı sesleriyle beni görüp suratlarının şekil değiştirmesi aklımdadır bu arada 5 sene falan onlarda kalmstı araba sadece 2-3 kere yıkatılmıs gerisi yağmur suyu sağolsun pastayı attıgımzda araba kremden beyaza döndü

sonu kötü olmustu arabanın bi borç vardı benle alakasız huzurumuz kaçmasın diye arabayı satıp parasını borca verip temizledim.... bu arada o zaman yaklasık 1 sene kadar arabaya benzinli binmişim şuan dönüp baktıgımda ne zengin adammışım dedm ))

5 temmuz 2007 de alıp diğer sene nisan ortası gibi satmıştım... 34 ty 5570

he bu arada cok duygusala bağlayıp şahini almadan o arabayı cok araştırdım hala benden alan kişideydi ben arabayı aldım 1 hafta sonra plakayı sorguladıgımda araba satılmstı üzülmüştük keşke adama gitseydik diye
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendi paramla ilk arabami 2 sene once aldim. bi suru golf pacific baktim, hic icime sinen cikmadi, galericiler ayri dert.

4-5 araba baktigim ve pertimin ciktigi bi gun, en son ilanini kaydettigim ama hic aklimda olmayan000149E85051E.jpg[/IMG]
    hala orjinal mi yaaaa
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasi alinti yapmissin lan ne yazdigimi anlamadim

mitoyu sat icine 1.8t atip alaman style yapalim artan parayla da sana kucuk dizel bisey aliriz

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah ahh 504,kim bilir nerde ve ne durumdadir...
    babamin eve gelip bak gavur mercedesi dedigini dün gibi hatirliyorum

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasi alinti yapmissin lan ne yazdigimi anlamadim

mitoyu sat icine 1.8t atip alaman style yapalim artan parayla da sana kucuk dizel bisey aliriz
    yaa kesip biçtim maksat alıntı olduğu anlaşılsın diye. teklif çok cazip hemen değerlendiricem
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi paramla aldığım ilk arabam "K vtec" idi
    çok anım oldu kendisiyle.
    tavan harşç komple boyattım,
    sonra tavana ne yapıcam derken bi m6 gördüm karbon tavanlı,
    bende karbon kaplama yaptım ve yeni bi akımın öncülerinden oldum,
    bi kaç takım jant,
    kırmızı dewil eye farlar,
    vs. vs. ..
    görselliğe önem vericem die vtec olduğunu unuttu biara,
    sonra rollinglerde yürütemedim,
    gitmiyo dediler!
    upppppss!!
    1 günde 1500 tl mi yedi namussuz
    sonra eski günlerine kavuştu
    ul vtec vardı o zmnlar en hızlısı, onu bile geçtim (xor görsünde eski konuları hortatalım )
    sonra ayrı eve çıktım masraflar ağır geldi, birde kriz patlayı verdi :?
    maddi sıkışıklık nedeniyle satıdı gitti
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İlk arabam, Üniversite yıllarında sadece bir akü parasına aldığım, 1976 model Mercury Montego Villager MX idi.

Aracın ağırlığı 2930 kg (nerede ise 3 ton!) idi, 6.4 litrelik karbüratörlü bir V8 motoru vardı ve otomatikti.

100 kilometrede 39 litre benzin yakıyordu. (1 galona 6 mil).
    Benzinin galonu 86 cent iken para yetiştiremiyordum. (Bu günün parası ile litresi 41 kuruş yani)

Ahanda buldum Google'dan:

TurboJDM
    Misafir
    İlk arabam ehliyetim yokken Babamın bana aldığı '92 model yerli üretim ŞAHİN'di. 4-1 manifold vanalı egzoz vardı . KM 15" jantlar 195/50-15 Maxxis lastikler. Pioneer Cd-Mp3 çalarım vardı. 460 watt oval kolanlar. içeride dikiz aynasına asılı Jant. Çalan müzikler ankaralı namık. ahh gidi günler ahhhh. fotoğraf olarakta bunu bulabildim. 48 RA 464

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 bin lira bütçem vardı ehliyeti almadan birkaç ay önce golf mk1-2'lere bakmıştım, sağolsun babam ortaklaşa alalım dedi, 1.4 is bakmaya başladım, o zamanlar manuel ve bütçeme göre bulamadım hem okula gidip gelirim hemde ileride biraz oynarım diye corsa tercih ettim.. Okula otobüsten daha ucuza gidibeliyorum, istediğimde az çok gidiyor işte Eğer ailem bu aracı satmayı düşünürse gidip kendi paramla eski'de olsa, kendime ait birşey almayı düşünüyorum çünkü çok karışıyorlar 2 sene oldu hala benim gibi değil birtürlü alışamadım Allah herkese dahada iyisini nasip eder inşallah...

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 bin lira bütçem vardı ehliyeti almadan birkaç ay önce golf mk1-2'lere bakmıştım, sağolsun babam ortaklaşa alalım dedi, 1.4 is bakmaya başladım, o zamanlar manuel ve bütçeme göre bulamadım hem okula gidip gelirim hemde ileride biraz oynarım diye corsa tercih ettim.. Okula otobüsten daha ucuza gidibeliyorum, istediğimde az çok gidiyor işte Eğer ailem bu aracı satmayı düşünürse gidip kendi paramla eski'de olsa, kendime ait birşey almayı düşünüyorum çünkü çok karışıyorlar 2 sene oldu hala benim gibi değil birtürlü alışamadım Allah herkese dahada iyisini nasip eder inşallah...
    1 yılı geçti arabamı annem bana alalı, hala her bindiğimde ilk günümmüş gibi biniyorum galiba hiç geçmeyecek bu heyecan
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk arabam 1994 Opel Astra GSi SFi idi, o zamanlar pek foto merakı fotoğraf çeken telefon olmadığı için daha doğrusu gösterecek bir platform olmamasından dolayı fotoğrafı yok, daha 17 yaşındaydım ve 13 yaşından beri ** gibi çalışıyorum, babam bilmiyordu annemle 1 sene konuştuktan sonra arkadaşımın abisinden GSi'ı satın aldım ve annemin üzerine aracı yaptık noterde parasınıda kendim verdim, 1 sene sonra kaza yapıp parçaladım arabayı, toplayıp sattım, ne alayım ne alayım derken karşıma boyası bitik sarı bir Opel Ascona 2.0 çıktı, 350 milyon tl idi Zamane gençleri olarak el attık tabi olaya o zamanlar kimsede olmayan 6 kol borbet 15" jantlarımızı taktık daha sonra çukura girdiğimden dolayı ön jantı feda edince yine pek ortalıklarda olmayan allessio jantları almıştım, arabayı bayağı diriltmiştim iç döşemeler motoru dışı falan çamurluklar hafif şişikti ne çok konuştum ya 1. arabamın fotosu yok ama 2. foto ile başbaşa bırakıyorum sizleri (biliyorum apaçiymişim ama zaman onu gerektiriyordu yapacak bişey yok

Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

İug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç aracım olmadı, inşallah Allah bir gün bana da nasip eder ama hiç unutamadığım bir oyuncak arabam vardı. Ufak demirden bir e30 fotoğraftaki ile aynı deseni var ama beyaz değil griydi. Hala hatırlıyorum.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk arabam 98 model bir FIAT Unoydu.. 1.4 sx i.e modeli tek nokta enjeksiyon diye anılan sistemdi.. baş belası bir aractı, bir depoyla ankaraya gidemiyordum, yakış problemini çözememiştik 5000 liraya almıstım 7000 liraya satmıstım
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hıc kendım para bırıktırıp araba alamadım cunku babamın ısınde çalıstım genellıkle saolsun o alıyor

Ama ehliyet hedıyesı ılk arabam 2005 chevrolet spark 1.0 se 'di az yakar hıc kaçmazdı karsıdan hızlı tır gectıgınde savrulmanız içten bile değildi klıma açık 4 kışı rampayı bırakın tumsekten bıle gecemezdınız :P ama çok severdım onu ilk uzun yolumu onunla yaptım daha neler neler Sehır ıcı kucuk arac arayanlara önerırım yalnız. kullanması çok zevklı uzun yolda'da yormuyor ben çanakkaleden antalya'ya sıkıntısız gıdıp gelmıstım 5 kısı kımsede yoldan sıkayet etmemıstı

Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

c.sar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mini'cik birşey istedim evdekiler ünv.kazan alıcaz mezun ol alıcaz şunu yap alıcaz çiçek ol alıcaz yapınca yemedim içmedim hepsini biriktirdim hayalimi gerçekleştiremedim ama corsa d 'e geçtim çok memnunum ama (S)ırada.

Bone-crusheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

106 sevdigim için degil inat için almıstım iş yolumun üstünde hergün gördüm araçtı
    unutamadıgım sahibine kapıyı ac sıgarsam alacagım demiştim 5 senedir beraberiz brakmaya niyetimde yok hastalık oldu

ilovedrifting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk arabam 87 RX-7 FC idi. Aldıktan 4 ay sonra takla attım arabam pert oldu.

bond777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illa 0 km olsun diye tutup 4 yil krediyle vgtli 0km getz dizel aldim 2006da

3 yildan sonra gunleri saymaya baslayinca kredisi biter bitmez satmistim

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey gidi yaa gozlerimi Kocaoglanin (Opel Rekord) icinde actim hayatim boyunca bizimle beraberdi, neler yapmadimki? Yazsam suraya kimse okumaz yani okadar uzun ayrica bide Mercedes O302 otobusumuz vardi 34 AZS 86 plakaliydi onuda hic unutmam satildiginda ufaciktim hungur gungur aglamistim, surekli yanimda tasidigim bana sans getirdigine inandigim kirmizi bi ip vardi (cocukluk iste) satildiginde yeni sahibi onu alirken direksyon miline bagladiydim neyse en sonunda buyuduk Kocaoglanla falan daha dogrusu ben buyudum o yaslandi, arada sirket icin sayisiz araba aldik sattik, ama kendi parami biriktirip aldigim en son araba 1.7 DTI idi jant yay cip mip dusunurkene anaaa bi baktik mazut pompa beyni portledi onu yaptik baska biyer o bitti baska derken sogudum sutladim hemen ama acik konusuyorum Allah gostermesin Kocaoglana bisey olursa varya Allah korusun hakaten kendimi kaybederim yani ciddi anlamda bi yakinimi kaybetmis gibi uzulurum hayatimda cok derin yeri olan arabadir Opel Rekord 2000'im anam ne cok yazdim ya la
    bbm pin :2B244451

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)