User Tag List

Sayfa 12/18 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
327 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: DOĞUŞ OTO (vw) işin hokunu çıkarttı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar sıra olmasının nedeni Doğuştan kaynaklanıyor. VW bütün dünyaya araba yetiştiriyor sıra yok bir tek türkiye mi sıkıntılı. Yapmayın. Sistem şu şekilde çalışır fabrikanın belli bir üretim bandı vardır sen o banda araba siparişi geçersin. Kota ile alakalı değil. Sipariş hazırlanır toplu sevk edilir. Doğuş şu anda sürekli filo için satacağı tamamen basic donanım siparişi geçiyor üretim bandına. Diğer donanım opsiyonel olan siparişler bir sonraki sevkiyata geliyor. Her ay araba getirmiyor doğuş. Siz bugün sipariş versenize haftaya doğuşun malı yola çıkıyor olsa bile Doğuş sizin siparişinizi o gün fabrikaya geçmiyor. Kendi toplu siparişinin yanına bayilerin münferit siparişlerini ekliyor. Çok araba getirirse fiyatların oynamasından dolayı riske girmek istemiyor. Sadece çok sağlam yerden yukarıdan sipariş gelirse araba özel olarak bir sevkiyatla geliyor. Yani mesela çok ciddi birisi bir sipariş geçti hemen istiyor arabasını. Hemen araba banttan çıktığı gibi tırla sevk ediliyor yanında bir kaç münferit siparişle beraber.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende gıttım golf almaya otomatık dısel dedım 3 ay dedıler bende ferrarımı alıyorum dedım kız mal oldu ıyıce totoları kalkmıs
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
    http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
    SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı searock/// Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende gıttım golf almaya otomatık dısel dedım 3 ay dedıler bende ferrarımı alıyorum dedım kız mal oldu ıyıce totoları kalkmıs
    lamborghini bile siparişten 1 ay sonra geliyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lamborghini bile siparişten 1 ay sonra geliyo
    ya bunların ıyıce totü kalkmıs kanka . gıttım otomatık dıesel bır tANE otomobıl yok . soka gırdım bende gıttım opel aldım . bızım halkımızda sorun . benım gıbı yapsa her gıden bak bakalım ne oluyor . yemın ederım ankara ıstangul arasını otomobılle doldururlar ! mıllet kuzu gıbı sıparıs werıp beklıyor yakında 5 ay bekletırler
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
    http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
    SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!

Kadir54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VW çoğu yerde arıza bu konuda. Adapazarında da aynı şekilde.. Üstüne üstelik 1 TL bile indirim yapmıyorlar. Kısacası burunlarından kıl aldırmıyorlar.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı teggy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O bu değil de VW de garantinin 2 yıl oldugu doğru mudur? Arkadaş sciroccoya sozde garantili yazılım yaptıracaktı 2. yılı doldu diye yetişememiş sözde, zaten yetişse ne olacak garanti bitiveriyor hemen. DSG dağıtıversek 25 lira kaçacak yani bu mudur 2 yıl garanti nedir yahu?
    Bir de servis ücretleri ne kadar VW de ?
    Garantisi bitse bile eğer aracın garanti kapsamında hiç birşeyi değişmediyse ve daha sonra bir arıza çıkarırsa "İyi Niyet Garantisi" veriyorlar,bazen yapılacak işlemin %50si %70'i vs indirimli oluyor bazende tamamından ücret almıyorlar,duruma göre yani mesela Touareg'in alternatoru bozulmuştu ücretsiz değiştirdiler garanti bittiği halde,bikaç ay öncede Jetta'nın mekatronik'i bozuldu ücretsiz değiştirdiler.
    +2005'te Touareg V10'la beraber VW Polo Comfortline Otomatik+Metalik mavi+bütün opsiyon paketleri+dijital klima v.s herşeyi doldurduk hatta Golf Primeline'ı geçmişti fiyatı sunroofta alıyorduk bayiide vazgecirdiler hem daha cok beklenir hemde 2.500tl diye araç bir buçuk ay sonra geldi hatta o kadar bile sürmedi ve bu süre zarfında Passat verilmişti.Ya eskiden daha az bekleniyordu ya da tanıdıklar aracılığıyla böyle oldu diyecegim ama gecen senede A8 için 6 ay beklendi gerci opsiyonlardan dolayı o.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadir54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VW çoğu yerde arıza bu konuda. Adapazarında da aynı şekilde.. Üstüne üstelik 1 TL bile indirim yapmıyorlar. Kısacası burunlarından kıl aldırmıyorlar.
    Adapazarı esnafının genel yapısı öyle..250tl için Polo almayan var..

Fiyat inmedi diye

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Garantisi bitse bile eğer aracın garanti kapsamında hiç birşeyi değişmediyse ve daha sonra bir arıza çıkarırsa "İyi Niyet Garantisi" veriyorlar,bazen yapılacak işlemin %50si %70'i vs indirimli oluyor bazende tamamından ücret almıyorlar,duruma göre yani mesela Touareg'in alternatoru bozulmuştu ücretsiz değiştirdiler garanti bittiği halde,bikaç ay öncede Jetta'nın mekatronik'i bozuldu ücretsiz değiştirdiler.
    adamların insiyatifindeyiz yani, garanti kapsamında arabamızdan bir şey değişirse zaten hiçbir hakkımız yok (garip bir mantık, garanti niye var o zaman ??), garanti bittikten sonra da canları isterse yapıyorlar. Şanzıman değişmesi gerekse garanti bittikten sonra 25000 lik sanzımanı iyi niyetle koyarlar diyorsunuz yani

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garanti bittikten sonra DSG arızalanınca arabaya bunu yapıyorlar..

BORKED

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yazıp çiziyoruz ama benim sormak istedigim soru şu; kim bunun için bir şey yaptı.. Bir şekilde hakkını aradı..?

Sizin orada artist artist takılan satış temsilcisine çemkirmenizin konuya bir faydası var mı? 2011 senesinde arkadaşıma seat leon aldık, mal almaya gidilen yerde ki muamele hiç hoşumuza gitmedi.. İlk önce doguşa ardından da vw almanyaya maili döşedim.. 2 gün sonra da konuyla ilgili aradılar.. Bayi müdürü bizzat arayıp özür diledi. Sanki bedava veriyormuşcasına tavırlar, satış öncesi yapması gerekenleri savuşturmaya çalışmların sonucu bu noktaya geldi. Paşa paşa özür dileyip, üzerine ufak tefek hediyelerle gönül almaya çalıştılar.

Adam orada seninle dalga geçer gibi konuşuyorsa, seninle ilgilenmiyorsa sende hakkını arayacaksın. Özellikle almanlar müşteri ilişkilerine takık bir millet.

Unutmayın ki forumlarda ya da reel hayatta bu adamlarla ilgili söyleyecekleriniz sadece onların işine yarar..

Ellerinde Audi gibi premium marka olan bu gurubun, Golf Jetta gibi normal sayılacak araçları bu gruba dahil etmesi onların degil bizim gibi aşagılık kompleksi tavan yapmış toplumların işi...

Her işte oldugu gibi mızmızlanır ama iş başa düşünce yokmuş gibi davranırız.
    Tango-1 never dies.

ST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsteyen alır,istemeyen almaz diyor bence Doğuş oto..

Memlekette başka otomobil mi yok alınacak? Saçma..

Birkaç duyduğuma göre , Shadow_Dancer abimizin dediği gibi yavşak tavırlar içindeler..

Tokat gibi indireceksin bunlara şikayet mail vs. belki az da olsa düzelir.
    Serdar TURGUT

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı teggy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamların insiyatifindeyiz yani, garanti kapsamında arabamızdan bir şey değişirse zaten hiçbir hakkımız yok (garip bir mantık, garanti niye var o zaman ??), garanti bittikten sonra da canları isterse yapıyorlar. Şanzıman değişmesi gerekse garanti bittikten sonra 25000 lik sanzımanı iyi niyetle koyarlar diyorsunuz yani
    Biraz öyle,ee benim mekatronik arızası verdi aracım götürdüm bıraktım esenyurt doğuş'a %100 garanti kapsamına aldılar parçayı değiştirdiler taktıkları parça daha beter bozuk çıkmış ellerinde yoktu başka bayiiden temin etmişler tekrar değiştirdiler v.s son baktığımda fatura 15.000+ gibi birşeydi ben sadece normal bakım ücretimi ödeyip aracımı aldım çıktım,tamir olurken arabada temin etmişlerdi,gayette ilgiliydiler ama sonra ki arızamda sorun yaşadık 4000tl fatura çıkardılar 400tl'ye yaptırdım başka serviste. +Özel servislerde önce Doğuş'a gidin DSG için diyorlardı çünkü belki bu iyi niyet garantisi+indirim v.s olayından dolayı.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Edit: Birde bu bayilerin %2- 3 Kar marjımız var abi maks yuzde 2 3 yapabilioruz olaylarına asla inanmayın...

...
    Seat araçlarda %2 kar marjı vardır. Bayiye bonus yoktur.
    Vw binek araçlarda % 3 kar marjı vardır. ilk 6 ay ve son 6 ay sonunda %2-4 civarı değişen araç başı bonus vardır. Hedeflere göre değişir.

Vw ticari araçta modelden modele göre değişen %1-2-3 kar marjı vardır. Kampanya olan modelde genelde bonus öldürülür.

Audi de durum kura bağlı olarak değişir.
    Söylenildiği gibi % 3 üzerinde kar marjları olsaydı herkes 2. el galericilikten çok sıfır araba satardı. Sıfır araba satmak servis müşterisi kazanmak ve prestij için.

Ekstradan alınabilecek indirimler markadan markaya değişir. Filo indirimi ancak filo daimi müşteride uygulanabilir. Bayiiden değil distrübütörden gelir.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Renault ha dediği an 400 tane Fluence indirebiliyor 1 günde. VW bunu yapamıyor, üretim sayısı yetersiz. Durum da böyle olunca Doğuş oto filo satışlarını kaçırmamak adına gerçekten saklıyor araçları. 3-4 ay sıra veriyor.
    Vw de bursada uretseydi araclarini stok sorunu olmazdi tabiki.Fluence dunyanin kac ulkesine satiliyor acaba ? Vw ilginc sekilde her kitaya arac gonderiyor.Ford Renault Citroen Pejo gibi markalarin hicbir araci her ulkeye hitap etmez.Ama Vw satiyor.

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kime yükleniceksinki tabiiki bu durumun oluşmasına ortam sağlayan kurum doğuş grubu kimin suçu olacak? istediğin donanımı belki alamıyorsun istediğin rengi vs bu kimin suçu sence? nereden kaynaklanabilir?
    bak böyle bir soru vaR seN ne dersin buna ? konuyu değiştirmeyelim

Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .....
    ayrıca bak, burda beklemekten mutlu olan sevinen birisi var mı? bekledikten sonra gelen araba istediğin araba da olmayabiliyor yani...

bak biz müşteriyiz, geliyoruz tükkanına, arabaya 3 ay diyorsun, olur mu öyle şey diyip gidiyoruz.
    sen bunları doğuşa iletiyor musun? her kapıdan gelen müşteri neden bir araba almasın? sen ne yaptın bunun için bak burda herkes şikayetçi. bayiler birliğiniz felan yok mu ?
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar beklemeye ve paraya deyecek bir araç almayı tercih ederim vw yerine
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi arac siparişimizi verdik...
    Araba daha yeni çıkmıştı TR de yoktu olabilir dedik 3 ay sonra geliyormuş dedik verelim kaporamızı alalım dedik...
    Aracımız geldi ve asıl basımıza belayı ondan sonra aldık...
    İçinde verilmeyen paspaslarmı? Ardından DSG sorunu sesi ardından Standart opsiyon listesinde gözüken özelliklerin aracta gelmemesi yanlışlık olmuş denmesi mi hangi birini anlatayım?
    Aracımın Parcası olmadıgından aylarca serviste yattıgımı Şanzımanın beni aylarca ugrastırmasımı Hangisinden bahsedeyim...
    Dün yine bir arkadasımın babasıyla görüştügümde (Jetta olmadıgı için aldıgımız Ford Focusu incelerken) Ya VW araba mı inan arkadasım var adam arabaya binemiyor Abi diyor biyeri bozulucak diye binmeye korkuyorum diyenler varmış...
    Adam Ford a baktı cok cok begendi yarın gidip alalım bitane dedi

Bu dogusun sizle ciddi şekilde ilgilenmesini istiyorsanız eger Arac üreticisne yani ana merkezine şikayet maili atın bol bol. Attıgım maillerin haddi hesabı yok ama her şikayet maili attıgımda ertesi gün kesinlikle ama kesinlikle Dogus otodan özürlenerek arıyorlar memnuniyetiniz adına size şunu hediye edicez bunu hediye edicez elimizden geleni yapıcaz vs vs demeleri...
    Hakkınızı kesnlikle arayın dogusla asla ugrasmayın İngilizce olarak Genel merkezlerine düzgün bir dille Mail atarsanız inanın sorununuzu ya çözüyolar yada sizi memnun ediyolar bana paspas vs hediye etmişlerdi içinde paspas olmayan aracı sikayet ettiğimde...

Lütfen Dogus otoyu biri basımızdan alsın artık bizi Markalardan soguttu...

Bu firma bir Jant boya kodunu veremicek bulamıcak kadar aciz bir firma..
    GT-R

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi arac siparişimizi verdik...
    Araba daha yeni çıkmıştı TR de yoktu olabilir dedik 3 ay sonra geliyormuş dedik verelim kaporamızı alalım dedik...
    Aracımız geldi ve asıl basımıza belayı ondan sonra aldık...
    İçinde verilmeyen paspaslarmı? Ardından DSG sorunu sesi ardından Standart opsiyon listesinde gözüken özelliklerin aracta gelmemesi yanlışlık olmuş denmesi mi hangi birini anlatayım?
    Aracımın Parcası olmadıgından aylarca serviste yattıgımı Şanzımanın beni aylarca ugrastırmasımı Hangisinden bahsedeyim...
    Dün yine bir arkadasımın babasıyla görüştügümde (Jetta olmadıgı için aldıgımız Ford Focusu incelerken) Ya VW araba mı inan arkadasım var adam arabaya binemiyor Abi diyor biyeri bozulucak diye binmeye korkuyorum diyenler varmış...
    Adam Ford a baktı cok cok begendi yarın gidip alalım bitane dedi

Bu dogusun sizle ciddi şekilde ilgilenmesini istiyorsanız eger Arac üreticisne yani ana merkezine şikayet maili atın bol bol. Attıgım maillerin haddi hesabı yok ama her şikayet maili attıgımda ertesi gün kesinlikle ama kesinlikle Dogus otodan özürlenerek arıyorlar memnuniyetiniz adına size şunu hediye edicez bunu hediye edicez elimizden geleni yapıcaz vs vs demeleri...
    Hakkınızı kesnlikle arayın dogusla asla ugrasmayın İngilizce olarak Genel merkezlerine düzgün bir dille Mail atarsanız inanın sorununuzu ya çözüyolar yada sizi memnun ediyolar bana paspas vs hediye etmişlerdi içinde paspas olmayan aracı sikayet ettiğimde...

Lütfen Dogus otoyu biri basımızdan alsın artık bizi Markalardan soguttu...
    Bahsettigim olayda bu, kendi yazdıgım iletide de belirttim, eger memnun degilseniz bunu belirtir hakkınızı ararsınız.. Sizde bunu yapmışsınız, yani olması gerekeni..

Teşhir ettigi ürünü satışa sunmuyorsa bunu gidip vw'a anlatacaksın.. Şikayetini onlara anlatacaksın.

Ama bu durumdan alıcılarda memnun, çünkü biz sinegin yagından pay çıkartmayı yegleyen bir milletiz. Grey marketing, ikinci el derken adamların kendi çapında bir pazarı oluştu.. Bagcılarda bu işten ekmek yiyen bi dünya adam var.. Aracın zor bulunabilir olması bazı kesimlerin işine yaradı.. 10k km'ye ulaşmamış araçları sıfır niyetine çakmaya çalışanlar kaynıyor sahibinden.com'da..
    Tango-1 never dies.

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca bak, burda beklemekten mutlu olan sevinen birisi var mı? bekledikten sonra gelen araba istediğin araba da olmayabiliyor yani...

bak biz müşteriyiz, geliyoruz tükkanına, arabaya 3 ay diyorsun, olur mu öyle şey diyip gidiyoruz.
    sen bunları doğuşa iletiyor musun? her kapıdan gelen müşteri neden bir araba almasın? sen ne yaptın bunun için bak burda herkes şikayetçi. bayiler birliğiniz felan yok mu ?
    Bizim elimizden gelecek herhangi birşey yok ne yazıkki. Bayilerin de kotası var. Dümenikeden 100 tane arabaya kaporo alıp ayırtsak getirtsek diye bir fikir atmıştım ben bir zaman ortaya. Mesela 1.6 tdi jetta dsg veya 1.6 tdi passat dsg. Yok satarız diye. Ama öyle bir hakkımız bile yok kotayı aştığımız için. Yani hakikaten arkadaşların dediği gibi Türkiyeye araç yeterli sayıda gelmiyor. Kota var. Kotalar dolu. Deyim yerindeyse yok satıyor.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)