Şimdi arac siparişimizi verdik...
Araba daha yeni çıkmıştı TR de yoktu olabilir dedik 3 ay sonra geliyormuş dedik verelim kaporamızı alalım dedik...
Aracımız geldi ve asıl basımıza belayı ondan sonra aldık...
İçinde verilmeyen paspaslarmı? Ardından DSG sorunu sesi ardından Standart opsiyon listesinde gözüken özelliklerin aracta gelmemesi yanlışlık olmuş denmesi mi hangi birini anlatayım?
Aracımın Parcası olmadıgından aylarca serviste yattıgımı Şanzımanın beni aylarca ugrastırmasımı Hangisinden bahsedeyim...
Dün yine bir arkadasımın babasıyla görüştügümde (Jetta olmadıgı için aldıgımız Ford Focusu incelerken) Ya VW araba mı inan arkadasım var adam arabaya binemiyor Abi diyor biyeri bozulucak diye binmeye korkuyorum diyenler varmış...
Adam Ford a baktı cok cok begendi yarın gidip alalım bitane dedi
Bu dogusun sizle ciddi şekilde ilgilenmesini istiyorsanız eger Arac üreticisne yani ana merkezine şikayet maili atın bol bol. Attıgım maillerin haddi hesabı yok ama her şikayet maili attıgımda ertesi gün kesinlikle ama kesinlikle Dogus otodan özürlenerek arıyorlar memnuniyetiniz adına size şunu hediye edicez bunu hediye edicez elimizden geleni yapıcaz vs vs demeleri...
Hakkınızı kesnlikle arayın dogusla asla ugrasmayın İngilizce olarak Genel merkezlerine düzgün bir dille Mail atarsanız inanın sorununuzu ya çözüyolar yada sizi memnun ediyolar bana paspas vs hediye etmişlerdi içinde paspas olmayan aracı sikayet ettiğimde...
Lütfen Dogus otoyu biri basımızdan alsın artık bizi Markalardan soguttu...