User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
135 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Geçen motorsikletçi arkadaşlar vardı..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılmıyorum o konuda öyle düşünürsen en çok chopper cılara saygı duyuyorlar diyebilirim bizim motorlar cüsseli ve iri şeridi kaplıyor yani adamdaki zihniyet buna vursam benim aracımda zarar görür mantığı oluyor ama chopperlada fazla aralardan derelerden bir cbf yada scooter gibi gidemiyorsun ss ciler bence en risk altındakiler diyebilirim daha geen gün tanımıyorum ama bir abimiz vefaat etti Öğretim görevlisi kaza kurbanı!-HABERTÜRK benim başka motorcu abilerimin arkadaşı imiş..
    Yaw motorcualrında %80 i çok afedersin pzvngin önde gideni ciddi sürenlere değil lafım tabi anladınız.. (Şu kuryeler lahmacuncular) bide dikkatsiz süren motorcular yüzünden halkda bir nefret oluştu.Çok geldi basıma.Daha geçen gün araçların arasından geçmeye çalışan bir tanasi tamponuma sürttü.İndim kaçtı.Sonra 2 sene evvel atatük havalimanına gidiyorum köprüden çıktım neyse sol şeritteyim , solumda çukur gördüm saga hızlı bir hareketle kurtardım çukuru.Meğer ölü noktmada sagımda motor varmış.Yahu senin ne işin var orda ? Ya arkamdan gel , yada boş şeride geçip öyle solla/sagla beni.Benim şeridimden nasıl yanımdan geçiyorsun.. Vurduk adama tabi.. Neyseki düşmedi söylendi bişeyler dedi falan gitti.Sonra saga sola bilerek vurdu bana demiştir.Akıl var mantık var öledebilirdi orda.. Böyle olaylar yüzünden insanlar tilt oldu motorculara...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ben kullanırım dedim monster 600 (kendime güvenirim) ama alma kesin bişey olur dediler kaza yaparsın dediler ilk motor için olmaz dediler.. Bende eğitim alırım monster la öyle öyle ögrenirim dedim yok düşük cc al diyince millet bende bunu gördüm hem ilk motor için güçsüz , daha ufak kasası , öğrenmek için uygunda gibi geldi.Fiyatıda uygun.Evden işe veya evden akrabaya vs giderken 2-3 km lik alanda kullanmak için düşünüyordum göztepede. 2.50 4.50 vs nedir bilemedim. Ama genel olarak motor olarak güzel değil gelmez sana diyosan düşünmiyim o zaman.İnternette okudum birazda testlerde fena değil diyorlardı..
    kardesım senın aklında dusundugun motor tıpını az cok anladım ben. sen naked motor ve race tarzı motora gecıs yapıcaksın anlasılan.

bu duke ıle baslarsan monster ve race tarzı motorlara yabancılık cekersın. gecıs yaptıgında sankı hıc motora bınmemıs gıbı yabancı kalırsın. cunku duke duke demıyelım hatta cross ve supermotor sınıfı dengelı degıldır. aksıne yanlasın teker yapsın dıye yapılmıs cok hafıf ve amortısor sıstemı ona uygun motorlardır. kesınlıkle senın tarzın olmıyacak.

zaten kısa mesafe surucekmıssın. en ıyısı guzel bır maxı scooter al. ıyı bır motor surucusu scooter la ıyı pısendır. bunu unutmayın. butun heyecanınızı anı reflekslerde ne yapmanız gerektıgını scooterla ogrenırsınız. ve vucudunuz daha az hasar alır.

ama ıllede vıteslı olsun dıyorsan kawasakı 250r al. vıraj olsun yol tutus olsun senı naked ve race motora hazırlar. kasksız ve korumasız motora bınme.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7-8 yıldır motor üstündeyim sürmedigim çok az model var.

today de sürdüm gsxr 1000de

scooter alıcaksan gilera runner sp180 almanı öneririm 250cc ye kadar tüm makinaları deler çok hızlı, scooterların typerı diyim

vitesli makina olsun dersen kawasaki 250 cidden çok güzel bi seçenek olur

er-5 yada gs500 de düşünebilirsin biraz eskidiler ama temizleri hala var ve iş yapar gayette tatminkar

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım senın aklında dusundugun motor tıpını az cok anladım ben. sen naked motor ve race tarzı motora gecıs yapıcaksın anlasılan.

bu duke ıle baslarsan monster ve race tarzı motorlara yabancılık cekersın. gecıs yaptıgında sankı hıc motora bınmemıs gıbı yabancı kalırsın. cunku duke duke demıyelım hatta cross ve supermotor sınıfı dengelı degıldır. aksıne yanlasın teker yapsın dıye yapılmıs cok hafıf ve amortısor sıstemı ona uygun motorlardır. kesınlıkle senın tarzın olmıyacak.

zaten kısa mesafe surucekmıssın. en ıyısı guzel bır maxı scooter al. ıyı bır motor surucusu scooter la ıyı pısendır. bunu unutmayın. butun heyecanınızı anı reflekslerde ne yapmanız gerektıgını scooterla ogrenırsınız. ve vucudunuz daha az hasar alır.

ama ıllede vıteslı olsun dıyorsan kawasakı 250r al. vıraj olsun yol tutus olsun senı naked ve race motora hazırlar. kasksız ve korumasız motora bınme.
    Tecrubelerine istinaden,

yanlıs hatırlamıyosam joyride vardı sende. joyride, gts 250 evo tarzı maxi scooterlarla uzun yok yapılır mı? mesela izmir bodrum veya izmir antalya gibi ve 2 kişiyle tabiiki

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbulda bir yerden bir yere vasıta amaçlı kullanılıcak en güzel motor bence güzel bir 250 lik maxi scooterdır hem az yakar hem güzel gider hem genişdir ferahdır bagajı vardır bir şeyler koyabilirsin arkaya artçıda rahatsız olmadan rahat rahat oturur onada çok fazla alan vardır..

sym gts250 bu konuda benim şahsen favorim.
    lakin gts250'le 125 duke'de olduğu gibi eğlenilmez şeker makine.

ama be tam sorumun cevabını alamadım.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dragon07 nickli arkadaşım hangi yıllarda motor sürdün bilmiyorum ama senin şu yukarda dediğin motorlar 2000 yılından kalma 10 senelik motorlar çoğunun ahı çıkmış vahı kalmışdır artık ve eski teknoloji ben en son 2001 yılında runner sürmüşdüm runner dediğin motor çok kısa sürede motor bitirir debriyaj yer seriliğine lafım yok ama sürülücek bir motor kesinlikle değil.. heleki bu devirde.. gs500 de eskidir çok yakar er-5 yenisi alınırda eskisi alınmaz..

joyride lada yapılır ama gts250 ile daha güzel uzun yol yapılır daha tok bir motor.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde zamanında keyifle surduğum aklımın kaldığı scooter

gilera dna 180 idi stock olarak çok kolay tekere geliyordu melet ya oturma pozisyonu verdiği his falan harikaydı

onun dışında runner 200 st de çok hızlıdır ama fiyatları çok yüksek

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lakin gts250'le 125 duke'de olduğu gibi eğlenilmez şeker makine.

ama be tam sorumun cevabını alamadım.
    senin soruna miniks arkadaş çok güzel cevap vermiş ben o yüzden yazma gereği duymadım ktm cross offroad tarzı makine yapan bir firma cross ve offroad yeteneği yüksek olan makinelerin asfalt yeteneği zayıf olur yıllar önce bir skyteam 200 ile bilenler bilir crossda çok iyi bir alettir sadece levent eski sanayiden seyrantepeye toplasan 1 km yol gittim aşırı rahatsız ediciydi.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

easy_rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1980 model ducati Monster olsun onu al belli markalardan saşmamak gerek. KTM-türkiye supermoto getirtiyor. Yeni sahrada Kickstart var satış serviste alp abi yardımcı olur. ama turbo da olsa 125 lik bir süre sonra az gelir. Ama başlangıç için idealdir.
    Family Rider
    So So Slow rider

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    darkmoon efendi o 2001 yılında sürdügün motorlar şuan piyasadaki 0km tüm motorları eskitir onları eskittigi gibi senide eskitir sp180 almazsan 4 zamanlı runner alırsın yenileri var onların
    TTS yağ koymayıp gibip opet yağ alırsan motoruda yersin kendi başınıda yersin...

er-5 ve gs500e gelince ben sana temizlerini göstereyim alıcaksan bu motorların bakımları vs tam yaptıgın sürece ömürlüktür ...

easy_rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7-8 yıldır motor üstündeyim sürmedigim çok az model var.

today de sürdüm gsxr 1000de

scooter alıcaksan gilera runner sp180 almanı öneririm 250cc ye kadar tüm makinaları deler çok hızlı, scooterların typerı diyim

vitesli makina olsun dersen kawasaki 250 cidden çok güzel bi seçenek olur

er-5 yada gs500 de düşünebilirsin biraz eskidiler ama temizleri hala var ve iş yapar gayette tatminkar
    Gerçekler
    Family Rider
    So So Slow rider

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Abi benim asıl isteğim speedtriple... Ama motor olarak şu an ona para ayıramıyorum ne yazikki.Buda onun çok benzeri monster a götürdü beni.Naked seviyorum ama dün 250r ı inceledim çok hoşuma gitti.Cadde de göztepede ducati varya orda monster ı inceledim biraz çekindim iriliğinden ilk defa kullanacagımdan. 250r kullanımı daha basit manevrası hafifliği falan daha uygun gibi geldi bana ilk başlangıç açısından.Kadıkoyden bi arkadaşla gorsutum güzel bi 250r var bir yerden para bekliyorum olursa bikaç güne hadi dicem alıcam.
    Kawasaki Ninja 250R 2008 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 8.200 TL - 64253069

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    250 ninja harika bir seçim olur pişman olmassın emin ol hatta uzun vadede satmak istemeyede bilirsin..

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cbr 250r ve türevlerini tavsiye ederim
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde şu ayaklık var , arka lastiği kaldırıyor park halindeyken genelde onu kullanıyorlar , sebebi varmı yoksa şekil olsun diyemi ?

şunun gibi:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sym nin tum modellerine sahip oldum joyride dahil hepsiyle iki kisi uzun yol yaptim. Joyride ve gts ile istanbul disina cok gittim. Mondialrs150 ile izmire gitmis adamim iki kisi durmadan. Bana soru sorulmaz suursuzum ben )

Ahmet
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi benim asıl isteğim speedtriple... Ama motor olarak şu an ona para ayıramıyorum ne yazikki.Buda onun çok benzeri monster a götürdü beni.Naked seviyorum ama dün 250r ı inceledim çok hoşuma gitti.Cadde de göztepede ducati varya orda monster ı inceledim biraz çekindim iriliğinden ilk defa kullanacagımdan. 250r kullanımı daha basit manevrası hafifliği falan daha uygun gibi geldi bana ilk başlangıç açısından.Kadıkoyden bi arkadaşla gorsutum güzel bi 250r var bir yerden para bekliyorum olursa bikaç güne hadi dicem alıcam.
    Kawasaki Ninja 250R 2008 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 8.200 TL - 64253069
    Sen 250r al cok mutlu olucaksin emin ol. Gamahanin 125 cok guzel goruntusu var ama cok yavas gelir
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sym nin tum modellerine sahip oldum joyride dahil hepsiyle iki kisi uzun yol yaptim. Joyride ve gts ile istanbul disina cok gittim. Mondialrs150 ile izmire gitmis adamim iki kisi durmadan. Bana soru sorulmaz suursuzum ben )

Ahmet
    mondialle
    izmir
    2 kişi
    durmadan maşallah ne denirki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başlangıç Motoru
    Altın Elbiseli Adam 13: Başlangıç Motoru - YouTube

Honda cbr 250R
    Honda CBR 250R Altın Elbiseli Adam 13. Bölümde - YouTube

Hyosung gt250r
    Altın Elbiseli Adam SKYTURK Bölüm 8 (11 Eylül) - YouTube

Yamaha yzf r125
    Altın Elbiseli Adam SKYTURK Bölüm 7 (4 Eylül) - YouTube

Kawasaki ninja 250r
    http://www.youtube.com/watch?v=RkEJcBIFW6E

Yardımcı olur diye düşündüm.
    Bende takip ediyorum bu adamı, süper bilgiler veriyor.Ve anlatışı çok eğlenceli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)