arkadaşlar konu kirliliği olmaması açısından ,
fujifilm finepix hs 25 tavsiye edermisiniz ?
yardımcı olursanız sevinirim![]()
arkadaşlar konu kirliliği olmaması açısından ,
fujifilm finepix hs 25 tavsiye edermisiniz ?
yardımcı olursanız sevinirim![]()
bence önce özelliklerini eşdeğer fiyattaki makinelerle kendin kıyaslamalısın. zaten o zaman parana göre bir makinaya yçneliyorsun. prfesyonel çekim yapmayacaksan hiç boşuna çok para verme, orta seviye bir makina işini görecektir.
ne amaçla kullanacaksın mesela?
örneğin: ben aldım makinayı zamanım olmadı çekim yapmaya geri sattım. zamanın var mı ona mesela..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
kullancak kişi üniversite öğrencisi zamanı bolartık profesyonel çekim yapmak istiyor bugün biraz daha araştırdım çevremdeki arkadaşlar canon eos 1100 dslr 1855 tavsiye etti sizce nasıldır ?
Nikon D3100 almayı düşünüyorum,amacım araç fotoları çekmek,sizce nasıldır tatmin edermi fiyat/perf olarak önerebileceğiniz daha iyileri varmıdır.teşekkürler
Arkadaşlar video çekimi için en ideal hangi lens olur sanırım sabit odaklılar daha uygunlar fakat ben 60D kullanıyorum full frame değil zaten crop'lu sensör sabit odaklı geniş açılı bir lens varmıdırki acaba ?
Çok geniş açı düşünmüyorsan tamron 17-50 f2.8 ideal bir lens rahat kullanırsın ,baya keskin bir lens
Arkadaşlar genelde çogunuz biliyorsunuzdur zaten ama ben de tavsiye edeyim artık,50mm lens var ya harika bir lens![]()
imzasız..
nikon d5100 kullanıyorum 18-200 nikon VR II lens aldım tavsiye ederim
sorun nikon canon degil aslinda:
iyi optik yani objektif olmadan 1D x alin isterseniz gene cikan fotoyu begenmezsiniz. ayrica raw cekiyosaniz islenmesi lazim fotonun, paylasim sitelerindeki fotolar makinadan ciktigi gibi kullanan pek yok
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)