User Tag List

Sayfa 31/55 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
1038 sonuçtan 571 ile 589 arası

Konu: FOTOGRAF Makinesi Tavsiye/Bilgileri Buraya

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kit lenslere bakana 24-70 önermek biraz tuhaf olmuş
    İş sende bitiyor zoom istiyorsan zaten 105mm-135mm kurtarmaz seni..Kalite olarak sınıf atlamak istiyorsan 17-50 var en ucuz..
    Bütçe yazılmadığı için her öneri gelebilir , tamron 17-50 nin ilk versiyoru tavsiye ettiğiniz gibi çok iyidir birde nikon 17-55 2.8 nano var oda pahalıdır ama dx de çok iyidir , zoom lens nikon 70-300 vr tavsiye ederim kendim kullanıyorum ama en fiyat performans ürünü nikon 55-200 dür çok keskin bir lenstir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zorbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sanırım sabit diyafram olduğu için daha keskin hatları olan fotoğraflar çekiyorlar.

Ben araba çekiminde 50 mm değilde geniş açılı lens kullanmayı düşünüyorum.O yüzden 24-70 ayarında hesaplı bir lens sordum
    Şöyle yapabilirsin ozaman evet 24-70 benimde almak istediğim ama pahalı bir lens kalitesi tartışılmaz sigma ikinci el 24-70 2.8 lere bakabilirsin ama Tamron 24-70 vc yi şiddetle tavsiye ederim fiyat 2200 - 2500 arasında ama ömürlüktür 24-70 ler ilerde fx geçersende hiç sıkıntısız bir biçimde kullanabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence sen önce birah daha piş bence neden lens alman gerektiginin farkinda değilsin
    fikrine bişey diyemem abi ama 18-55le fotoğraf cekmek cıdden hıc zevklı degıl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi Teşekkür ederim burada 1300-1500 tl arasında değişiyor fiyatlar ancak,alamayacağım sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fikrine bişey diyemem abi ama 18-55le fotoğraf cekmek cıdden hıc zevklı degıl
    Beni yanlış anlama aynı yollardan geçtik hepimiz , zevk vermemesi ayrı bir olay yetersiz kalması ayrı sen ozaman ne çekmek istediğini söyle ona göre tavsiyede bulunur insanlar , bu arada aşağıya 18-55 ile çekilmiş örnekler ekliyorum bir incele istersen

Flickriver: Photos taken with Nikon 18-55mm f/3.5-5.6G II lens

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi Teşekkür ederim burada 1300-1500 tl arasında değişiyor fiyatlar ancak,alamayacağım sanırım
    Rica ederim makina gövdesi önemli değildir gelip geçer önemli olan lenstir kaliteli bir lens çok rahat düzgün kullanılırsa 20 yıl hizmet edebilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni yanlış anlama aynı yollardan geçtik hepimiz , zevk vermemesi ayrı bir olay yetersiz kalması ayrı sen ozaman ne çekmek istediğini söyle ona göre tavsiyede bulunur insanlar , bu arada aşağıya 18-55 ile çekilmiş örnekler ekliyorum bir incele istersen

Flickriver: Photos taken with Nikon 18-55mm f/3.5-5.6G II lens
    teşekkür ederim abi inceledim gayet güzel fotoğraflar ama hangi makine ile çekilmiş onlar yazmıyor , benim şikayetim flu yapmak ıcın cok dibine girmek gerekiyor ben bunu ıstemıyorum

edit : bide şu parasoleyden almayı düşünüyorum http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...3461527/detay/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim abi inceledim gayet güzel fotoğraflar ama hangi makine ile çekilmiş onlar yazmıyor , benim şikayetim flu yapmak ıcın cok dibine girmek gerekiyor ben bunu ıstemıyorum

edit : bide şu parasoleyden almayı düşünüyorum Connecting site...
    Farkı bir dx olabilir ama sanırım 5100 kullanıyorsun hiçte kötü bir makina değil , eğer arka planı flu yapmak istiyorsan düşük F değerli lenslere yönelmen gerek 35mm F 1.8 G ve 50 mm F 1.8 G bu işini rahatlıkla görür

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütçe yazılmadığı için her öneri gelebilir , tamron 17-50 nin ilk versiyoru tavsiye ettiğiniz gibi çok iyidir birde nikon 17-55 2.8 nano var oda pahalıdır ama dx de çok iyidir , zoom lens nikon 70-300 vr tavsiye ederim kendim kullanıyorum ama en fiyat performans ürünü nikon 55-200 dür çok keskin bir lenstir
    Kit lens konusu geçtiğine göre bütçe 400-500 TL sanırım O fiyatlarda(2.elde) en kaliteli sonucu zoom olarak 17-50mm veriyor..Tabi bazı kronik sorunları var dikkat edilmeli alırken..
    Bu arada 17-55mm Nano kaplama değil ve gereksiz pahalı..

@JusticeF0rALL , anladığım kadarıyla büyük ve parasoleyi olan bir lens arıyorsun

Bunları boşver,istediğin şey alan derinliği ise...Bir tane 50mm F/1.8G yada 35mm F/1.8G al , bu sayede alan derinliğine dolarsın..Bu lenslerin imaj kalitesi 24-70mm'den daha yüksek yapıları gereği..

@Bülent76, bu 10-20mm yada 12-24mm gibi lenslerin hepsi geniş açı zoom diye geçiyor zaten..Samyang 14mm'yi kullanmıştım ben , o fiyata çok iyi performans veren bir lens diğer güzel tarafı ise manuel olmasına rağmen manzara çekimlerinde netleme yapma gibi bir derdiniz olmuyor,netleme mesafesi çok kısa.
    Ancak tek geniş açınız olacaksa önermem zira sabit olması bazen aklınızdaki kareye zıt düşüyor ve filtre takılamamasıda bir eksi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @SmT abi aslında istediğim biraz daha fazla zoom ve fluluk bunun dışında başka bi istegim yok 18-135 falan dememın sebebıde d90da 18-135 kullanma fırsatım oldu memnun kaldım

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonunda Nikon'da karar kılıp d3200 aldım ( 1075 tl ).18-55 kit ile birlikte ancak istediğim verimi elde edemiyorum.Otomobil ve portre fotoğrafı çekme niyetim var.50 mm portre için yeterli sanırım.

Okuduğum kadarıyla 24 70 otomobil fotoğrafı için öneriliyor.Ama o da baya tuzlu.Bunun haricinde önerebileceğiniz hesaplı iş görecek bir lens var mı ?

1075tlye nerden aldınız acaba? garantili mi?

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @SmT abi aslında istediğim biraz daha fazla zoom ve fluluk bunun dışında başka bi istegim yok 18-135 falan dememın sebebıde d90da 18-135 kullanma fırsatım oldu memnun kaldım
    18-135mm pek kaliteli bir lens değil hatta ''18-55mm VR'' çok daha iyi sonuç veren bir lens..Bunu ikisinide uzun süre kullanmış birileri çok kolay anlar illa uzun aralık istiyorsan 18-105mm VR bakman daha mantıklı..Yalnız sana istediğin alan derinliğini tam olarak veremez diyafram değerlerinden dolayı bu lensler..Bokehlede araları hiç yoktur.

Şahsen yeni başlayan bir fotoğrafçının ilk sahip olması gereken lens 50mm F/1.8'dir.Yüzünü kesinlikle güldürür gerek bokehiyle gerek kalitesiyle..Sen 2. el temiz bir 50mm F/1.8G al kendine.. Yanınada 18-105mm alırsan uzun süre götürür seni.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi keşke 2sinide alabilsem ama tek tercih yapma şansım var suanda maddi durum acısından olmazsa zaten baska zamana ertelıcem

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polarize filtre öneriniz var mı ? Almam lazım artık Şöyle 100 lirayı geçmeyecek güzel polarize öneriniz varsa marka olarak bekliyorum,birde hayyamda var mıdır ?

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18-135mm pek kaliteli bir lens değil hatta ''18-55mm VR'' çok daha iyi sonuç veren bir lens..Bunu ikisinide uzun süre kullanmış birileri çok kolay anlar illa uzun aralık istiyorsan 18-105mm VR bakman daha mantıklı..Yalnız sana istediğin alan derinliğini tam olarak veremez diyafram değerlerinden dolayı bu lensler..Bokehlede araları hiç yoktur.

Şahsen yeni başlayan bir fotoğrafçının ilk sahip olması gereken lens 50mm F/1.8'dir.Yüzünü kesinlikle güldürür gerek bokehiyle gerek kalitesiyle..Sen 2. el temiz bir 50mm F/1.8G al kendine.. Yanınada 18-105mm alırsan uzun süre götürür seni.
    hatta be hatta benim gibi yeni başlayan biriysen manuel odaklama manuel diyafram bir 50mm f/1.7 lens kullanırsan, fotoğrafçılığa tepeden dalış yapmış oluyorsun pentax ın image stabilizasyonu makinada olduğundan dolayı bayağı net fotolarda çekebiliyorsun manuel eski lensle
    turbocuk istiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mimarsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1075tlye nerden aldınız acaba? garantili mi?
    Çin'deyim şuan

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumu bıraz kurcaladım yalnız bu konuda pek bılgım olmadıgı ıcın danısmak ıstedıgım bırkac model var arkadaslar...asagıda lınklerını verdıklerımden hangı makınayı secmelıyım,ozellıklerı ıyımı sızce ? konu hakkında yorum ve yardımlarınızı beklıyorum,tsk ler

Nikon D5100 18-55 DX 16.2MP 3" LCD Dijital SLR Fotoğraf Makinesi - Foto / Kamera - Hepsiburada.com

Canon Eos 600D 18-55mm DC 18MP 3.0" LCD SLR Dijital Fotoğraf Makinesi - Foto / Kamera - Hepsiburada.com

Nikon D3200 18-55mm VR Kit 24 MP 3" LCD Dijital SLR Fotoğraf Makinesi - Foto / Kamera - Hepsiburada.com

Nikon D3200 18-55mm DX Kit 24 MP 3" LCD Dijital SLR Fotoğraf Makinesi - Foto / Kamera - Hepsiburada.com
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polarize filtre öneriniz var mı ? Almam lazım artık Şöyle 100 lirayı geçmeyecek güzel polarize öneriniz varsa marka olarak bekliyorum,birde hayyamda var mıdır ?

eger otomobil fotografları cekiyorsanız olmazsa olmazlardandır

B&W yada Hoya alın derim ben hoya kullanıcıyım fiyatları yüksektir biraz ama cok abi cok iyi yaa

Kaliteli bir polarize filtre body kitteki ve camlardaki yansımaları yok eder ve eğer arabanın camlarındaki filmin derecesi düşük ise arabanın içini bile rahatça çekebilirsiniz. demişti bide mert abi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)