Yaşını bilmiyorum ama muhtemelen benden küçüksündür, sana bir abi tavsiyesi;
Bu kadar küçük şeyler için canını sıkmaya değmez arkadaşım. Yaş ilerledikçe ne sorunlarla karşılaşıyor insan. Boşver, koy poposuna gitsin![]()
Yaşını bilmiyorum ama muhtemelen benden küçüksündür, sana bir abi tavsiyesi;
Bu kadar küçük şeyler için canını sıkmaya değmez arkadaşım. Yaş ilerledikçe ne sorunlarla karşılaşıyor insan. Boşver, koy poposuna gitsin![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Haklısın abi herseyi dusunuyoruz kafaya takıyoruz sonra kanser tesısı koyuyorlar neden oldu dıye soruyoruz utanmadan.Benim tek derdim o kadar kosusturup takıp olmaması yoksa ayarlanan birşey geri dönüşümüde var. Herşeyi takmamak lazım dediğin gibi abi çok haklısın teşekkürler uyandırdıgın içinn
![]()
yaşın 18 miydi neydi öyle hatırlıyorum ben. ne sorunları olanlar var, kafaya taktığın şeye bak. cok şükür altımda arabam var de, gül geç.. dertsiz başınıza dert aramayın
oem yayları kırmızıya boyayıp spor diye satmışlar galiba![]()
1-) '93 Honda Civic Ex
2-) '96 Renault 19 RTi
3-) '91 Honda Integra LS
4-) '97 Renault Clio RSi
5-) '00 Peugeot 106 Quiksilver
6-) '01 Renault Megane Coupe 2.0 idE
benim gözdemi bi sıkıntı var acaba kardeşim diğerine göre marşpiyelin orası falan gayet aşağıda duruyor sende demişsin bence jantların diğerine göre ufak olduğundan öyle duruyorallah kaza bela vermesin mahalledekileri doldur makineye bedavaya basık basık dolaş
![]()
![]()
şimdi spor yaylara para harcamışsınız, biraz gözünüzü kapatın binin, coil over'a göre ucuz bir yöntem var aslında, amortisör millerini ve kovanını kısaltıyorlar. Yine namiştayn v.s. de yaptırabilirsiniz. Neticede yine aynı firmada sanayi tipi yaptıracağınız coil overda güvenlik olarak söylediğim işlemden farksız olacaktır. Düşündüğünüz sadece görüntü ise tabi.
Fotografa gelincede, arkadaki aracın yanak kalınlıgından dolayı gözünüz yanılıyor, sizin aracınız ona göre yere daha yakın, sadece lastiklerinizden dolayı camurlukla olan mesafesinden dolayı gözümüz yanılıyor![]()
eski yaylar yeni aldıklarınıza göre daha yumuşak olduğu için arabanın ağırlığı yere bastırıyor ayrıca bir müddet kullanıldığı için iyice ezilip yere basıyor yeni yaylarınız daha kısa olabilir ama sert olduğu için aşşağı esnemiyordur bence yayları kestir sakıncası var demelerinin sebebi standart amortisörle kısa yay bi arada sakıncalı olur bu sebepten öyle ssöylenir yoksa kısa yay almakla yayı kesmenin arasındaki fark ne
Bence dizel yayı takılmış araca.Benim aracımda benzinli fakat yanlışlıkla dizel yayı takmıştık durumu fark edip değiştirdiğimiz de sonuç tamamen değişti.![]()
TeamPASAOGLU
İzmir Yetkili Bayii
Dogrudurda hastalık bu gülemiyoruz
Aynen ters tepti
Öylede 5cm için değmez gibi :S mahalledekileri toplarsam apaçi damgası yerim))
Evet marspiyel biraz daha asagıdaİçim rahatlamaya basladı
Oem değil yahu o kadarda değill
Dizel yayı olmadıgına eminim...
hangi arac yaylı olan
saka bi yana bence o yaylarda sıkıntı var 3.5mm yay bile gözle görülür bi farkla indiriyor aracı
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Yinede basmış![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
bence yaylarda sorun var..zaten arka taraf torsiyonlu....senın yaylar ancak 3cm lık kadar düşürmüş kardesım...ama şöyle durum var yayın markasına göre değişiyor..
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Bence arkadakinde 3.5 yay varve jant lastik çapı seninkinden fazla gibi
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Sene 2009,
Halen üzerinde olan 3.5" H&R yayı 420TL ye almıştım..
vay be..
Aracı aldıgımda böyleydi:
Sene 2004 Powertech'ten eski aracım Palio'ya (kullananlar bilir yay sıkıntısını) 2 ay bekleyip Eibach Prokit yay getirttim. MOntajını yatırdım.
Sonuç:
Acayip canım sıkıldı. 2 ay sonra önden ve arkadan 2şer bakla kestirdim amortisörleri yaylara göre ve jantlara göre kısalttım. Arkalara Mercedes 190E amortisorü takıldı. Aracı bu şekilde +200,000km olmak kaydı ile 9 sene kullandım ve su an arac arkadasımda hala kendisi biniyor.
Sonuç:![]()
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)