User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
183 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: PPR Motorsport Hakkında..!!!!

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide kaan buzamana kadar parasını dahi aldığın sibopları yapmamışın şimdi de adamı arayon getir ben ona 1000 liralık sibop takıcam cebinden para çıkmıcak diyon ozaman niye yapmadın okandaykende şimdi kapağı istiyon
    bazı seyler para değildir namdır nam o şimdi kapağı alıcak ben yaptım diye sağa sola yazıcak paradan önemli seyler vardır..sen parayı kaç ayda ödedin bana mesela en yakın örnek paracı olsam değilmi..ARABA YÜRÜSÜN 1 MİLYAR DEĞİL 5 MİLYAR CIKSIN CEBİMDEN ALİ BEY İNSAN ÖMRÜ 80 YIL ORTALAMA NE KADAR ŞEREFLİ YAŞADIĞINA BAKICAKSIN HER ŞEY PARA OLSAYDI AHMET ŞANZUMANI PARÇALAYINCA CANIM YANDIĞINDAN BURAYA NAL GİBİ KONU AÇARDIM..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=mami_makinen;5792110]
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Karar ver suatmi abin benmi abinim
    abi sizlerin yeri ayrı elinizde büyüdük derler ya öyle oldu izmitte 306 mı aldığım ilk günleri hatırladım simdi gti görünümlü xs

Kadirin olayindada o aksam Suat abiler yanimdaydi yanarım yanarım Suat abi bizim yanımızda ayıp ettin ezdin bizi dediğine yanarım. Mami abi yeriniz farklı herzaman
    C R M performance

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen ne saçmalıyosun yaa ben neden konuyu açtırayım arç bana geldi kompresorleri düşüktü kapak açılması lazım dedim açtım ve rektyefiyeye gitti orda asupapların supsan oldugu sölendi okanı aradım supsan degildi abi o dedi benle ne alakası var onu anlamadım hem benim senle ne işim olurki
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya tek gösterdim anlattım okan pek anlamaz ilgilenmez ben anlatırım o dinler ukalalığıda yoktur sen yaptıysan olmuştur dedi aldı kapağı sübaplarda problem çıkmış onu yazıyolar.birinde bir şey var ama bilmiyorum sırf böle bana yapıcaklarını bildiğim için kardeşim gel problemini tek kuruş vermeden cöziyim dedim konu açtılar araç sahibide ahmet abi konu açmamızda israr ediyo dedi.bende siz bilirsiniz kimsenin hakkı kimsede kalmaz dedim..
    Kimse sütten çıkmmış ak kaşık değil anlaşılan birinden biri yalan söylüyor..

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya tek gösterdim anlattım okan pek anlamaz ilgilenmez ben anlatırım o dinler ukalalığıda yoktur sen yaptıysan olmuştur dedi aldı kapağı sübaplarda problem çıkmış onu yazıyolar.birinde bir şey var ama bilmiyorum sırf böle bana yapıcaklarını bildiğim için kardeşim gel problemini tek kuruş vermeden cöziyim dedim konu açtılar araç sahibide ahmet abi konu açmamızda israr ediyo dedi.bende siz bilirsiniz kimsenin hakkı kimsede kalmaz dedim..
    CVK nın kapağını 2 hafta beklettin okanlar başında durdu 2 satte yaptın verdin ahm CVK nın kapağı söküldüğünde selcukta vardı bende gördüm digital aletle ölçüldü hiç biri birbirini tutumuyodu ölçüleri ahm tekrardan işledi düzeltti conta dahi gelen havanın önünde duruyodu onuda düzeltti ama bikere denemelere çıktığındada kaan yaptı dedi polish i sen sütten çıkma akkaşıksın yapma allah aşkına yaa çocuk olmayalım

bycrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler noluyor burda esnaf adamlarsınız yakışmıyo büle sözler size kimin kimin le sorunu varsa arasın telden cözsün. herkez ekmeginde kapatın bu konuyu artık dünya okuyu rezil olmaya gerek yok herkez baksın yaptıgı işe ekmegine.................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin şanzumana gelince madem yazdın açıklık getirim bana arabanı getirdin şanzumanıı açtık dedimki kaan daha önce typer şanzumanı dagıtmadım istersen şanzumancıya götür yalanmı sen bizim yapmamız lazım dedin eksik olabilir beş parmagının beşi bir degil herkez hata yapabilir
    eeee o zaman ben hata yaptım sayıyosun buraya harala gürele konu açtırıyosan o zaman neden açıp konuşmadın???ben niye konu açmadım sana ALLAH senin kalbine göre vericek merak etme..her konuda bana carpıtmalar yapıyorsun..yazmıyorum
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bycrm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler noluyor burda esnaf adamlarsınız yakışmıyo büle sözler size kimin kimin le sorunu varsa arasın telden cözsün. herkez ekmeginde kapatın bu konuyu artık dünya okuyu rezil olmaya gerek yok herkez baksın yaptıgı işe ekmegine.................
    suat abi yemin ederim adamsın ya bazen keşke pecocu olsaydımda su adama araba yaptırsaydım diyorum
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bitaraftan ahmet abi ben kimseye bişe demedim konu açması için dio kaan bitaraftan bana telefon açtılar ahmet konu açmamızı istiyor die önce bunrda anlaşılsın konuyu açan arkdaş ta söylesin bakalım varmı yokmu böyle bişe o nerdeee ?

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banada gider yaptı ama anca hoşuma gitti sen gel bu tarafa erayı evinden alalım
    Scorpion TypeR

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazı seyler para değildir namdır nam o şimdi kapağı alıcak ben yaptım diye sağa sola yazıcak paradan önemli seyler vardır..sen parayı kaç ayda ödedin bana mesela en yakın örnek paracı olsam değilmi..ARABA YÜRÜSÜN 1 MİLYAR DEĞİL 5 MİLYAR CIKSIN CEBİMDEN ALİ BEY İNSAN ÖMRÜ 80 YIL ORTALAMA NE KADAR ŞEREFLİ YAŞADIĞINA BAKICAKSIN HER ŞEY PARA OLSAYDI AHMET ŞANZUMANI PARÇALAYINCA CANIM YANDIĞINDAN BURAYA NAL GİBİ KONU AÇARDIM..
    Hersey para degil namda onemli ama bilmedigin arabayida ellememek laZim orcunun arabayi yapicam diye cagirmissin 10 gune yakin harun ustayla ugrasmissiniz ama yapamamissiniz .. Yani at binenin kilic kusananin ..

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkcası konu iyice laçka olmuş
    Konuya hakim olmayıp yazanlar ortalığı karıştırmış
    Ben ikisinide gayet yakından tanırım
    Kaan yaptığı işlerde ne kadar başarılı ise Ahmette o kadar başarılıdır meziyetlidir
    Ahmet ustayı kötülemeye hiç gerek yok
    Ahmet usta kaç tane araba götürdüysem seve seve ilgilendi yeri geldi 5 kuruş para almadı
    Şimdi kalkıpta tanımayan bilmeyenler bu adama nasıl ortalığı kızıştırıyor diyor anlamıyorum ?
    Kaan zaten yaptığı işlerlen kendini kanıtlamış yer yerde böyle konulara denk gelmiş
    Araç sahipleri bu adamlara para veriyor ve hesabını tabiki sorucak !!!
    CVK RS 'te Supsan çıktı deniliyorsa gidilir bakılır uzaktan afra tafra yapmaya gerek yok
    JDM_VTİ Alican arkadaşımızında subaplarında problem çıkmış
    Madem böyle bir sorun var gidilip bakılır karar verilir
    İşinizin arkasında olun
    Bizler araç kullancıları olarak bu işlere para veriyoruz
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suat abi yemin ederim adamsın ya bazen keşke pecocu olsaydımda su adama araba yaptırsaydım diyorum
    Zaten crmde bi sen eksiktin

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten crmde bi sen eksiktin
    abi kısa vadelide olsa takıldık be savaş abi saolsun
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaaan ne parası ben 11.000 lira harcadım JGL ye sana vereceğim 500 lira yalamı kaç hafta diyosun ozaman yokmuş okadar para harcamışım nakitim kalmamış benim aylık giderim 50 binlira şirketimde sen 500 lirayı 1 ay sonra almışın ona takılmışın sen benim somua cvp ver lafı dolandırma adama niye şimdi getir diyosun ozaman niye takmadın sibopları onu söyle

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eeee o zaman ben hata yaptım sayıyosun buraya harala gürele konu açtırıyosan o zaman neden açıp konuşmadın???ben niye konu açmadım sana ALLAH senin kalbine göre vericek merak etme..her konuda bana carpıtmalar yapıyorsun..yazmıyorum
    sendeki havalar o zaman farklıydıydı beraber dükkan bile açmayı planlıyorduk tabi sen sölüyordun bu tarafa gel beraber iş yapalım diye dükkan açalım diye allah herkezin kalbine gönlüne göre verir saten sen merak etme
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bitaraftan ahmet abi ben kimseye bişe demedim konu açması için dio kaan bitaraftan bana telefon açtılar ahmet konu açmamızı istiyor die önce bunrda anlaşılsın konuyu açan arkdaş ta söylesin bakalım varmı yokmu böyle bişe o nerdeee ?
    Adamın arabası ahm deymiş ahm ben öyle bişey sölemedim dedikten sonra arkadaş evet telefonda kaanın deiği gibi konuştuk ahm konu aç dedi derse helal olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CVK nın kapağını 2 hafta beklettin okanlar başında durdu 2 satte yaptın verdin ahm CVK nın kapağı söküldüğünde selcukta vardı bende gördüm digital aletle ölçüldü hiç biri birbirini tutumuyodu ölçüleri ahm tekrardan işledi düzeltti conta dahi gelen havanın önünde duruyodu onuda düzeltti ama bikere denemelere çıktığındada kaan yaptı dedi polish i sen sütten çıkma akkaşıksın yapma allah aşkına yaa çocuk olmayalım
    senin port polish mantığın bu kadar benim hiç bir yaptığım kapak bir birini ne portları nede kapaklar tutar sebep açıklıyorumort desing yani port dizayn aracın specleri hesaplanarak yapılır speclerden kastım egzantirik derecesi lift oranı aracın sıkıştırması öle kafaya göre olmuyor malesef..portlar evet birbirine tutmaz sebebine gelelim gaz kelebeği konumu önemlidir birinci port xxx hava cekiyorsa 3 4 port baska hava ceker sebebi ise emme yapısı gaz kelebeği konumu ben kafama göre yapmadığım için malesef içinden gecen hava değerine göre yapıyorum...o yüzden haliyle tutmuyor..başka soru??cvk nın sadece gayd larını centerlıyarak kesme yağıyla kestim 2 saatte evet.başka soru bilmişlik yapmadan araştır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sendeki havalar o zaman farklıydıydı beraber dükkan bile açmayı planlıyorduk tabi sen sölüyordun bu tarafa gel beraber iş yapalım diye dükkan açalım diye allah herkezin kalbine gönlüne göre verir saten sen merak etme
    onu ceco da bilir karşıya gel sendin ahmet ömrün yalanlarla kurulu..ben seni kırmak istemiyorum bu şekilde yazarak kendini düşürme..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi kısa vadelide olsa takıldık be savaş abi saolsun
    Saatine pil aldinmi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)