User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
183 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: PPR Motorsport Hakkında..!!!!

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen ne saçmalıyosun yaa ben neden konuyu açtırayım arç bana geldi kompresorleri düşüktü kapak açılması lazım dedim açtım ve rektyefiyeye gitti orda asupapların supsan oldugu sölendi okanı aradım supsan degildi abi o dedi benle ne alakası var onu anlamadım hem benim senle ne işim olurki
    Kompressyon değerleri neden düşük müş ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen ne saçmalıyosun yaa ben neden konuyu açtırayım arç bana geldi kompresorleri düşüktü kapak açılması lazım dedim açtım ve rektyefiyeye gitti orda asupapların supsan oldugu sölendi okanı aradım supsan degildi abi o dedi benle ne alakası var onu anlamadım hem benim senle ne işim olurki
    konuyu bana açmadan arkadaşla telde konuştuk ahmet abi konu açalım diyo dedi bende siz bilirsiniz açın ama ben sana yardımcı olurum kardeşim dedim...
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen güne kadar imzalarında ppr mootorsport yazanlar Kaan soyle kapak yapar Kaan böyle kapak yapar diyenler nerde abi ne oldu onlara imzalar hemen silindi ?
    Abi ne kaanla Nede başkasıyla isim olmaz ben kaani tanimazdim bana Kaan'ı overken millet
    Kaan kusura bakma kardesim ben kaani tanımam benim kapağımı tek işleteceğim kisi CRM SUAT abidir demisimdir
    Gecmiste kaani owenler simdi mı düşman oldular isleri olmadı diye mı ?
    C R M performance

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34AC106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen muhasebeyi mı tutuyorsun .
    Belli bcedeli var stage 4 fiyati farkli muhasebe tutmuyorum rahatsizmi oluyorsun sorularimdan surf siz mi komusabilirsiniz hem arkadasa sordum hayrola?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kompressyon değerleri neden düşük müş ?
    bak bak şuayip olaya bak hepsi 150 psi cıkıyo sübaplar kaçırıyo diye kapak söküyo 16 sübapta eşit değerde kaçırıyo ne işçilik.. kompretörle tutturamassın..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belli bcedeli var stage 4 fiyati farkli muhasebe tutmuyorum rahatsizmi oluyorsun sorularimdan surf siz mi komusabilirsiniz hem arkadasa sordum hayrola?
    Soru sordum cevap verdin rahatsız olmuş gibi yazmna grek yok...
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her ne olursa olsun, kalp kırılmadan, çözüm üretici konuşulsun, ara gazı çekmek isteyenler,kösteklerin ağzı tutulsun.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin yüzyüze gelip bu konuyu noktalamanız lazım bu böle internetten konuşulcak bir konu değil daha fazla büyümeden noktalansın bu konu arayın birbirinizi görüşün ikinizde esnafsınız böle olmaz burda bu işler kaan ahmet araşın görüşün burdan uzatmayın artık
    Eray abi haklı

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu bana açmadan arkadaşla telde konuştuk ahmet abi konu açalım diyo dedi bende siz bilirsiniz açın ama ben sana yardımcı olurum kardeşim dedim...
    valla tarafsız yorum getırıyorum ne olup bıttığını bılmeden ama dune kadar kaan abıyı savunan adamlar yaptığı işin performans verdığını söyleyenler sımdı çamur atmıs ozmn yaşadığınız performansta psikolojıktı.yapılan hıtam hırsızlık bence konu sonunda yalancı olan tarafın sıtede ısı olmaması gerek bırdaha.

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @34tb9544 & seko tebrik konuya noktayi koycak yorumlar bence

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla tarafsız yorum getırıyorum ne olup bıttığını bılmeden ama dune kadar kaan abıyı savunan adamlar yaptığı işin performans verdığını söyleyenler sımdı çamur atmıs ozmn yaşadığınız performansta psikolojıktı.yapılan hıtam hırsızlık bence konu sonunda yalancı olan tarafın sıtede ısı olmaması gerek bırdaha.
    sen kimsinde kime yol veriyon la siteden kutsal seni kutsarım kendine gelemezsin bidaha bak kafanıza göre esip gürlemeyin burda canımı sıkmayın
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen güne kadar imzalarında ppr mootorsport yazanlar Kaan soyle kapak yapar Kaan böyle kapak yapar diyenler nerde abi ne oldu onlara imzalar hemen silindi ?
    Abi ne kaanla Nede başkasıyla isim olmaz ben kaani tanimazdim bana Kaan'ı overken millet
    Kaan kusura bakma kardesim ben kaani tanımam benim kapağımı tek işleteceğim kisi CRM SUAT abidir demisimdir
    Gecmiste kaani owenler simdi mı düşman oldular isleri olmadı diye mı ?
    haklısın bana sadece sunu sölesinler su arabayı yaptın yavaş gitti yürümedi diye?? ben her keze aynı özveriyi gösterdim herkezle dost oldum bunun tek bir sebebi var ahm ye ue 106 harici her arabayı ben götürdüm ALLAH biliyo yalan desin..crm suat abiden öğrendiklerini uygulayıp suat abiye kaldıran kendi kardeşim dediği adama arkadan küfür eden bir adam ben bunları değil yarın öbür gün sıkıcakmı diye köşe başında beklesem yeridir gönderdiğim adamları bana doldurup doldurup geri yolladı böle bir şey olamaz ne kadar hayin olduğunu ben gördüm arkadaşlarıda görüyo..

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaan kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz ortada arabaları yapılan kişiler mağdur olan kişiler arada kalanlar onlar usta söyler eksiğini olanı biteni eğer alicanın CVK da yapıldı diye para almışın sonuçta CUP sibobu çıkmamış şimdi de SS 306 nın siboplarını işledim demişsin 200 lira almışsın onuda işlememişin Alican senin KAnkan neden öyle bişy desin yapmadıysan ortada bi eksiklik var

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak bak şuayip olaya bak hepsi 150 psi cıkıyo sübaplar kaçırıyo diye kapak söküyo 16 sübapta eşit değerde kaçırıyo ne işçilik.. kompretörle tutturamassın..
    Banada tuhaf geldi ondan soruyorum etliye sütlüye bulaşmadan bişi öğrenebilecek miyim diye sorayım dedim. Hadi madem soruyorum tam sorayım değil mi?

Şimdi bu araç orada burada gazlıyor bir RS konusu olunca CVK ile deneyin gırtlak dolu en iyi yürüyen S2000 kovalayan felan diye yazılan İstanbul'un referans RS'i değil miydi ? Her alan bunu gazlamak için almadımı. Gidişinden memnun olmayan birisi yoktu herhalde. Birden araba yürümemeye başladı felanda merak edip kompressyon ölçüldü değerler düşük çıktı. E madem yürümüyor değerlerde düşük denilip kapak açıldı.

Yoksa ya makina ne durumda segmanlar felan yerindeler mi afiyetleri sıhatleri nasıl diye meraktan ölçüm yapılıp değerler düşük çıkınca arabanın güzel yürümesi felan bir kenara bırakılıp açılıp bakıldı. Birde kapak rektefiyeye gitmiş.

Valla ben anlamadım birşey. Ticaret mahkemesinde hakim değilim kim kime ne satmış ne yapmış bana düşmez hiçbir karar. Burası teknik site ben olaya teknik olarak bakmak isterim. Bir konu açıldı ise biraz daha bilgi verilmesi lazım aksi halde sitenin bir anlamı yok.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin yüzyüze gelip bu konuyu noktalamanız lazım bu böle internetten konuşulcak bir konu değil daha fazla büyümeden noktalansın bu konu arayın birbirinizi görüşün ikinizde esnafsınız böle olmaz burda bu işler kaan ahmet araşın görüşün burdan uzatmayın artık
    En mantıklısını söylemiş Eray abi sonuçta 2 tarafta esnaf ortada bir hata varsa ve düzeltilebiliyorsa sorun yoktur,kırıcı olmaya gerek yok.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tane tayyar kapagı yaptırdım tanesıne bin'er tl werdım sıbobunu lastıklerını gatlarını ne gerekıorsa yaptı jılet gıbı gonderdı..ısı ıslıgı tıcaretı we ınsanlıgıyla TR de sayılı sewdıgım bı ınsan..mutlaka yanlıs anlasılmalar olabılır ama bu konular burda konusulcak seyler degıl..emege her zaman saygı duyulmalı...
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi herkes kapağının basında Dursun o zaman ne Kaan'a lafım Nede okana bı is yapılıyorsa basında bekleyin heleki bu arenin mevzudan sonra arabamı hic bi yere bırakamaz oldum birinin kapağı kaybolur birinin subaplari değişik çıkar yakında arabaları ararız hangi ustaya bıraktık diye
    Arabalari aramiyorum cunku benim arabalarin hepsi crm sukide

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen kimsinde kime yol veriyon la siteden kutsal seni kutsarım kendine gelemezsin bidaha bak kafanıza göre esip gürlemeyin burda canımı sıkmayın
    sen kamera şakasımı yapıyorsun bana kutsamak fln pc başında atara gelme dusuncemı söyledım bana sarıcaksan gel sar

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34AC106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soru sordum cevap verdin rahatsız olmuş gibi yazmna grek yok...
    Soru sordum cevabını verdim rahatsız oldugum bi konu yok tc kimlik no verip gbt mede baktırmak istermisin yada kaanın kardeşi akrabası fln dir diye şuphe olduysa vereyim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)