User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
79 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: PMYO başvurucaklar...

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende giricem kısmetse.
    yetkili abilerden püf noktaları bekliyoruz

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliburma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gelin arkadaşlar gelin. memuriyet veya özel sektör, bir baltaya sap olmak çok önemli. bir-iki hafta veya bir ay biraz konuları yoklayın, voleyi vurursunuz. ben polis olmamak için çok direndim. ama tam on yıl önce yaptıklarımı hatırladıkça arkadaşlarla birbirimize gülüyoruz. iyi ki ailem benden fazla direnmiş, yoksa benden pek bir şey çıkmazdı...
    haklısın abi ya şaka bi yana 10 yıl olmuş

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ismailcim. atla da gel leam bu tarafa. bak biraz da money yatmış, ezelim gel e kardeşim....
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

By_DoMiNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar kolumda bir dikiş izi var. 4 yada 5 dikişlik bir iz. Tam dirseğime geliyor küçüklükten kalma bir dikiş izi. Bende ne zamandır düşünüyorum polisliği 4 yıllık fakülteyi bitirdiğim zamanlar için. Dikiş izin var polis olamazsın dediler bu zamana kadar bende o piskoloji ile yaşadım. Geçenlerde birisi ya bakmazlar bir dikiş izine felan diyorlar. Ne diyorsunuz bu konuda. Ben spor aşamalarında da kendime güveniyorum bu arada.
    İnandığın Gibi Yaşayamazsan
    Yaşadığın Gibi İnanırsın.

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2yıllık mezunum . ön lisanslar için ayrı bi sınav varmı ? yoksa lise olarak giriyoruz sanırım. bu konu hakkında ilgili arkadaşlar biraz yardımcı olabilirmi

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2yıllık mezunum . ön lisanslar için ayrı bi sınav varmı ? yoksa lise olarak giriyoruz sanırım. bu konu hakkında ilgili arkadaşlar biraz yardımcı olabilirmi

lise mezunu olarak gireceksiniz.. yada aöf den 2 yılı daha bitirip pomem den gireceksiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_DoMiNo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kolumda bir dikiş izi var. 4 yada 5 dikişlik bir iz. Tam dirseğime geliyor küçüklükten kalma bir dikiş izi. Bende ne zamandır düşünüyorum polisliği 4 yıllık fakülteyi bitirdiğim zamanlar için. Dikiş izin var polis olamazsın dediler bu zamana kadar bende o piskoloji ile yaşadım. Geçenlerde birisi ya bakmazlar bir dikiş izine felan diyorlar. Ne diyorsunuz bu konuda. Ben spor aşamalarında da kendime güveniyorum bu arada.

fotoğraf yükleme şansın var midır ? ne kadarlık bir dikiş izi.. yaklaşık 5 metreden bakıldıgında belli oluyor mu ?

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iz için cildiyeden bu izin geçici olduğuna dair belge alırsan karışamıyorlarmış diye duydum doğru mudur?
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iz için cildiyeden bu izin geçici olduğuna dair belge alırsan karışamıyorlarmış diye duydum doğru mudur?
    iz işini yüzünün bölümlerine olduğu zaman almıyorlar sanırım, çok belli olan mesela..

görünmeyenleri takmıyolar diye biliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_DoMiNo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yara dikis izlerinde buyukluk onemli .. esgal belirleme hususunda tabi..bu yara izleri piskopatliktan mi oldu yoksa kazarama sebebi dikkate alinir..bence basvur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civicsi_r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yara dikis izlerinde buyukluk onemli .. esgal belirleme hususunda tabi..bu yara izleri piskopatliktan mi oldu yoksa kazarama sebebi dikkate alinir..bence basvur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lise olarak girebilirsin

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce girdimde pmyo sınavına yazılıyı geçemedim zaten o yüzden mülakat aşamaları falan hepsini biliyorum.. polis çocugu oldugumdan sanırım pek zorlamıyolarda.. spor hareketi olarak otur kalk 3 tane mekik çek diyo bide arkası donuk kartlardan cektırıp ne yazıyosa cevapla yada yorum yap diyolar.. asıl onemlı olan yazılı sınavda benım ıcın püf nokta lazım
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar, yazılı sınav için nelerin lazım olduğu zaten belli. mülakatlardaki amaç da: bu işi layıkıylla yapabilecek, akıl sağlığı yerinde, az birazcık da ulusal ve global anlamda bilgi sahibi insanlar arasından seçim yapmak. haa diğer kişisel tercih sebepleri de o heyetteki insanların vicdanı ile alakalıdır diye düşünüyorum. daha önce de dediğim gibi, hayat üç günlük değil! insanın bir baltaya sap olup olmadığını idrak etmesi neredeyse 30 yaşını buluyor. nasip olursa yıl sonunda ikinci çocuğumuz dünyaya gelecek, buna rağmen ben yeni yeni maaşlı çalışmanın değerini kavrıyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önce girdimde pmyo sınavına yazılıyı geçemedim zaten o yüzden mülakat aşamaları falan hepsini biliyorum.. polis çocugu oldugumdan sanırım pek zorlamıyolarda.. spor hareketi olarak otur kalk 3 tane mekik çek diyo bide arkası donuk kartlardan cektırıp ne yazıyosa cevapla yada yorum yap diyolar.. asıl onemlı olan yazılı sınavda benım ıcın püf nokta lazım

mülakat sistemi değişti.sizin dediğiniz gibi değil , pomem mülakatı gibi oldu artık.. videoyu izleyin :

pomem spor parkuru - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polis çocuğuysan mülakatları pek takma sınava çalış kardeş.

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ön başvurumu yaptım , hayırlısı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliburma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar, yazılı sınav için nelerin lazım olduğu zaten belli. mülakatlardaki amaç da: bu işi layıkıylla yapabilecek, akıl sağlığı yerinde, az birazcık da ulusal ve global anlamda bilgi sahibi insanlar arasından seçim yapmak. haa diğer kişisel tercih sebepleri de o heyetteki insanların vicdanı ile alakalıdır diye düşünüyorum. daha önce de dediğim gibi, hayat üç günlük değil! insanın bir baltaya sap olup olmadığını idrak etmesi neredeyse 30 yaşını buluyor. nasip olursa yıl sonunda ikinci çocuğumuz dünyaya gelecek, buna rağmen ben yeni yeni maaşlı çalışmanın değerini kavrıyorum...
    ali çok sevindim mert te kardeş geliyor ha çok....gözümüz aydın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abim teşekkür ediyorum. seninle paylaştığımı sanıyordum, kusuruma bakma, umarım hepimiz için hayırlara vesile olur...

Sınav mülakat falan... çok da zor şeyler değiller gerçekten, istiyorsanız azıcık çalışın, gerisi zaten gelir... çalışan arkadaşların hepsine başarılar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)