İstanbul'dan başlayarak Trabzon'a kadar ailecek Karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz. Var mıdır daha önce böyle bir şey yapmış olan, fikir verebilecek? Nereleri es geçmeyelim? O güzargahta yollar nasıldır? Sahil yolu nereye kadar tamamlandı?
İstanbul'dan başlayarak Trabzon'a kadar ailecek Karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz. Var mıdır daha önce böyle bir şey yapmış olan, fikir verebilecek? Nereleri es geçmeyelim? O güzargahta yollar nasıldır? Sahil yolu nereye kadar tamamlandı?
Allah kaza bela bir aksilik vermezse 10 Ekim'de düğünüm olacak.
Balayı için araştırmalara başladım, Antalya ya da Kıbrıs lokasyonlu otel tavsiyesine ihtiyacım var.
Tavsiye ve düşüncelerinize açığım.
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
2 agustosta marmarise gidicem dönüşte didime de ugramayı planlıyorum.giderken yada dönüşte surayada ugra diyebilceğiniz önereceğiniz yerler varmı ?
16 ağustos da marmarise doğru yola çıkıcam önerileriniz bekliyorum nerden kalınır nerelere gidilir yol bilgisi vs vs
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Araştırmalarım sonucu Nirvana Hotel Lagoon Villas Suites & Spa otelde karar kıldım, bi terslik olmazsa bu akşam rezervasyon yaptıracağım.
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
kurban bayramında geniş balkan turu yapmayı düşünüyoruz
7-8 günlük bişey
http://www.anitur.com.tr/tur/bastanb...n-bayrami-ozel
örnek tabi tur ile gitmek mi mantıklı olur yoksa uçakla gidip araba kiralayıp kendi kafamıza göremi gezsek karar veremedik henüz
16 ağustosta Allah kısmet ederse Didim / Altınkuma gideceğim.. Daha önce giden yada orada yaşayan varsa tavsiyelerini bekliyorum..
Teşekkürler..
Asıl sancı uyandığında..
Kısmet olursa Ağustos'un ortalarında Muğla gökova akyakaya gitmeyi planlıyoruz.
4 kişilik aile için apart önerileriniz var mıdır ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)