User Tag List

Sayfa 85/87 İlkİlk ... 35758384858687 SonSon
1653 sonuçtan 1.597 ile 1.615 arası

Konu: Tatil planları

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türk olup kazanmış olduğun eşi benzeri olmayan bir olay bence
    Darısı başıma ��
    amiin inşallah. umarım hak kazanırsın. muhteşem bir durum. ingiltere, avustralya, yeni zelanda, kanada şu an vizesiz. abd de eklenirse mükemmel olacak. haa oralara gittinmi desen hayır da, belki bir gün belli mi olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yoğun zamanlarda doğru saatlerde geçmek gerekli, eziyet ama beklemekten iyidir gece 02.00-05.00 arası sakin gibi sanki.
    Genelde Pazarkule yi kullanıyorum. Sancaktepe den saat 5 de çıkıp saat 8 de yunana girmişliğim var Ipsala çok büyük problem
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olum erken ödersen tabiki notun düşer adamın alacağı faize kesik atıyorsun adam seni ...kecekti ne güzel

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eylül-Ekim ayları balayı için Fethiye nasıl olur acaba ? Faralya vs. bir kaç otel bakındım ama
    Konuya bir güncel atayım o zaman Eylül 15 ve 20 arası Sharm El Sheik düşünüyoruz Rixos, White Hills vs. daha önceden deneyimleyen oldu mu acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haziran ilk haftası Mısır Sharm El Sheikh nasıl olur ? Sıcaklık felan bezdirir mi ?
    Kasim ayinda gittim, kavruldum. Hazirani dusunemiyorum, nisan/mayis, ekim/kasim en ideali sanirim.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya bir güncel atayım o zaman Eylül 15 ve 20 arası Sharm El Sheik düşünüyoruz Rixos, White Hills vs. daha önceden deneyimleyen oldu mu acaba ?
    Rixos un yari fiyatina concorde el salam da 6 gece konakladik. Cok memnun kaldik, bi sonraki sefere cocuklari da goturecegiz tavsiye ederim.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dedeağaç dan dün gece geldim. Booking üzerinden şehir merkezinde ev tuttuk. geceliği 3 bin tl idi. Ev sıfır ve çok iyi üdşünülmüş. Yedik içtik gezdik. Bayram öncesi tercih ettik çünkü bayramda gitmek İstanbul da gezmekten farksız oluyor Mayıs da İtalya - Bari ye uçak bileti aldım. Sofya - Bari gidiş dönüş 42 euro. Ev tutup araç kiralayıp güney bölgesini gezmeyi planlıyoruz. 4 gün VW Golf 250 euro kira ücreti.

VW-Freaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VW-Freaks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haziran sonu karadağ a plan yaptık. uçak bileti gidiş dönüş 23 bin, araç kiralama 10 bin gitti şimdilik. konaklayacak yer arayışlarımız devam ediyor
    Güncel Herceg Novi' de 24 bine 6 gece 7 gün merkezden uzak ev kiraladık. (2 aile) totalde 45 bine gelmiş oluyor.
    SOLD
    '78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
    '94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,

407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
    instagram : wagonhead

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün geldim. Albatros palace sharm aqua ya gittim çok beğendik. Arkadaşım daha önce gidip önermişti. Antalya halt etmiş. Her havuzda 2 can kurtaran var. Garsonlar ilgili. Genel kitle rus, arap sonra Türk birazda avrupalı vardı. Belekte türk olduğunu görünce yüzüne bakmıyorlar. Burada kendim içeceğimi alıyorum diye adam azarlayacaktı neredeyse. Otel temiz. Havalimanı ulaşımı kolay 15 dk. Booking üzerinden her şeyi hallettim

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıl önce Ben, Eşim ve kızım ile sırt çantalı olarak 10 gün İtalya'yı gezmiştik. Roma-Napoli,Floransa,Bologna,Milano,Venedik.

Geçen yaz eşimle motorla avrupa turu yapmıştık.

Bu az tekrar motorla tur yaparız diyordum.

Tekrar İtalya yapmaya karar verdik. Bu sefer 2 aile.

Gidiş uçak biletini aldık Roma ya. Otelleri konaklamaları ayarladım.

Dönüş Venedik ten olacak. Uygun uçak bileti denk getirmeyi bekliyoruz. Aktarmasız bulamazsak Belgrad aktaralı %40 uyguna geliyor. Onu alacağız.

GokhanK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsi araçla yurt dışına çıkmak için yapılması gerekenler neler? Önceden adac üzerinden sigorta yeterli oluyordu. Uzundur araçla çıkmıyorum. Bilgilendiren olursa sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanK. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahsi araçla yurt dışına çıkmak için yapılması gerekenler neler? Önceden adac üzerinden sigorta yeterli oluyordu. Uzundur araçla çıkmıyorum. Bilgilendiren olursa sevinirim.
    kaç gün tatil yapacaksanız, en az o gün kadar geçerli yeşil sigorta yaptırmanız yeterli. başka birşeye ihtiyaç yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanK. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ruhsat sahibi araçta olmalı, yeşil sigorta ( gideceğiniz ülkeye - ülkelere göre hazırlanmış ).
    Mümkünse kaskom yurtdışında geçerli teminatı ekletin, cüzi bir farkı olur.
    Çoluk çocuk gidiyorsanız kesinlikle sağlık sigortası da öneririm.

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selamlar
    kıbrıs ve tunusta çocuklu tatil için önerileri alabilirim

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kıbrıs'a hangi tarihte gitmeyi planlıyorsunuz ? Yeni açılan otelleri öneririm The Arkin İskele ( yanılmıyorsam 3 yıllık bir otel İskele bölgesin de Gazi Magosa tarafında sahili falan harikadır. )
    , Salamis By Conti ( Bu otel biraz eski ola bilir ama şehir içine de yakın bir otel ) Bu ikisi benim her yıl mutlaka plajın kullandığım otel. Ayrıca Nem olarak Girne bölgesi bunaltır ama Magosa bölgesi nem yönünden daha iyidir gölge de serindir rahatsız etmez.

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KoramiraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kıbrıs'a hangi tarihte gitmeyi planlıyorsunuz ? Yeni açılan otelleri öneririm The Arkin İskele ( yanılmıyorsam 3 yıllık bir otel İskele bölgesin de Gazi Magosa tarafında sahili falan harikadır. )
    , Salamis By Conti ( Bu otel biraz eski ola bilir ama şehir içine de yakın bir otel ) Bu ikisi benim her yıl mutlaka plajın kullandığım otel. Ayrıca Nem olarak Girne bölgesi bunaltır ama Magosa bölgesi nem yönünden daha iyidir gölge de serindir rahatsız etmez.
    tarih konusunda esneğiz aslında, çocuk için uygunluk ve deniz en önemli kriter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deniz önemliyse herşey dahil otel olacak
    Deniz önemli olmasaydı Girne Rocks otelde kalın, araç kiralayın derdim.

Nuhun Gemisi'nde kalmıştım daha önce eğitimlere gittiğimde. Yakın zamanda Elexus a gidenler oldu. 30 Nisan da gideceğim tekrar bir toplantı var, otel adı belli değil henüz.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kıbrıs' ta Elexus, Kaya Artemis, Nuh' un Gemisi ve Concorde' da kaldım.

Çocukla Nuh' un gemisine gittik ama bir sene önce Kaya Side' den aldığım performansı Nuh' un Gemisinde yakalayamamıştık. Kaya otelleri bende 1 adım öndedir o sebeple.

Elexus yeni açıldığı dönem çocuk yokken gitmiştik, herşeyden memnun kalmıştık ama biz gittiğimiz sene yeni açıldığından çoğu yer faal değildi. Şu an nasıldır yorumum yersiz olur.

Concorde güzel, zaten Nuh' un gemisi - Artemis ve Concorde aynı bölgede hatta Artemis' le Concorde karşılıklı. Benim tercihim Kaya Artemis olurdu sanırım. Denizi, havuzları ve içerde tesislerin yakınlığı çok iyi. Kalırsanız ana bina tercih etmeyin

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Kıbrıs'ta yaşamış, turizm işi yapmış birisi olarak söyliyim. Kıbrıs'ta en iyi tatil bölgesi Magosa'dır. Tarihi, denizi vs en iyi yerdir. Girne'yi tek çekici kılan şehir merkezi gibi sayılması.
    Gezilecek kalan tarihi yerlerin bi kısmı bu alan içinde.

Deniz Esentepe ve sonrası Magosa'ya kadar güzeldir. Bu taraflarda denize giren Girne'de bi daha denize girmez.
    Tavsiyem, gidebiliyorsanız Temmuz-Ağuston yerine Nisan son hafta Ekim ilk hafta aralığında gidin.Denize girdiğin zaman keyfi alacağın tarihlerdir. Haz-Tem-Ağu giderseniz saunadan farksız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuzen ve eşi ile Eylül 6-9 Kıbrıs planımız vardı, daha önce 2 yurtdışı çıkışımız olmuştu beraber otelde durmayıp gezeriz diyip bnbden Girne merkezde ev kiraladık 3+1 2gece 3gün total 8.000e geldi. Uçak biletlerini aldık tek kişi gidiş dönüş 8bin civarı da o. Gitmeden önce de araç kiralamayı düşünüyoruz, gez-toz için. @Kahn23 deniz tavsiyesi için de teşekkür,hazıra konmuş oldum biraz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)