User Tag List

Sayfa 16/35 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
661 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Sigaraya Son - Champix Deneyimlerim

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav şu konuyu okudukça benim sigara içesim geliyor. Aha şimdi içmeye gidiyorum. Bende bir anormallik var...

Kafada bitmesi lazım bence. İlaç milaç hikaye...
    anormal olan bir şey yok bu tamamen beynin bir reaksiyonu, sigara içen bir insan televizyonda görsün, içen birini görsün veya biyerde sigara lafı geçtiğini duysun anında beyni tarafından uyarılıyor ve canı istiyor. Bunu bende çok yaşıyorum.

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anormal olan bir şey yok bu tamamen beynin bir reaksiyonu, sigara içen bir insan televizyonda görsün, içen birini görsün veya biyerde sigara lafı geçtiğini duysun anında beyni tarafından uyarılıyor ve canı istiyor. Bunu bende çok yaşıyorum.
    Aynen öyle abi. Demek ki tek değilmişim. Hele ki o Kamu Spotu'nda çıkan amca var ya. Onu görünce direk içesim geliyor. Hani diyor ya 'camiden çıktım pakete baktım 3 dal var ulan içmeyecem seni kırdım attım!' O amca bana daha çok içirtiyor işte

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben dün elektronik sigara aldım, 12mg lık likit ile dünden beri içiyorum.dün sabah bitane normal sigaradan sonra kullanmaya başladım akşam 5 gibi normal sigara içince tiksinme geldi 3 fırtta söndürdüm.sabah bi kalktım ki ne balgam ne kötü tat hiç bişey yok ağzımda bide dinç uyandım.bugünde saat 4 oldu öğlende tek normal sigara içtim.canım çektimi 20-25 dk da bir elektronikten iki fırt çekiyorum yetiyor.

tabi dün çileden çıktım normal sigara içmemek için çok tuttum kendimi orasıda ayrı bu sigaranında slim sigara içen insanlara göre olan modelinden aldım ki hedefim 6mg lık likite düşüp ondan sonrada bırakmak
    utku bende düşünüyorum elektronik sigara markası ve fiyatı nedir ?
    barnak bassam olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar babam 59 yasinda, cocukluktan beri sigara iciyor. Gunde 1 pakete yakin sigara iciyor, ailece birakmasini cok istiyoruz ama malesef birakamiyor.

8 9 sene once kalp krizi gecirdi, birakti akupunturla 2 sene sonra gene ayni tas ayni hamam devam etti.

Champix alip versem diyorum, bir yan etkisi var midir ? Kalp konusunda ozellikle bir etki olur mu ? Doktora danisalim dicem ama hangi doktor bilir bu durumu ?

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evren abi senin bu konu bir abiye mail attım okumuş başlamış bu champix'e bende fayda etmez ama bir deneyelim bakalım dedi
    Sende son durum nedir abi?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kendi adıma konuşayım 1.5-2 paket winston soft içiyordum.
    Champixle bırakalı 6 aya yakın oldu.
    İlk 3 ay arada aklıma geliyordu ulan bi tane yaksam ne olur diye ama
    Şuan tamamen bitti ve yanımda sigara içildiğinde inanılmaz tiksiniyorum. Sigara içip gelmiş biri yanıma oturduğunda gelen o kesif koku yüzünden ense köküne vurup bayıltasım geliyor. O derece tiksindim
    Everyday I ** çapuling...

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kendi adıma konuşayım 1.5-2 paket winston soft içiyordum.
    Champixle bırakalı 6 aya yakın oldu.
    İlk 3 ay arada aklıma geliyordu ulan bi tane yaksam ne olur diye ama
    Şuan tamamen bitti ve yanımda sigara içildiğinde inanılmaz tiksiniyorum. Sigara içip gelmiş biri yanıma oturduğunda gelen o kesif koku yüzünden ense köküne vurup bayıltasım geliyor. O derece tiksindim
    30 yaşımdayım, hiç sigara içmedim ama son yazdığın cümleler tam beni anlatıyor

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren abi senin bu konu bir abiye mail attım okumuş başlamış bu champix'e bende fayda etmez ama bir deneyelim bakalım dedi
    Sende son durum nedir abi?
    7 gün sonra tam 1 senedir sigara içmiyor olucam

Allen Carr'ın kitabını da okusun, ve inansın fayda edeceğine. En az da 2 kutu yani 56 gün içsin..

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanser hastalık ıvır zıvır hepsini bir kenara bırakın... bu şekilde kokmaya hakkınız yok!!!11^^31!!
    kızlar da sigara içiyo, şimdi onların o şekilde koktuğunu anlamıyoruz.. bırakırsak napıcaz böyle iyi bence

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne Kampix nede başka birşey bi akşam öyle bir şok laf yedimki , Sigarayı söndürdüm bitti bu iş dedim 3 ay oldu sigarayı ağzıma sürmedim bıraktım gitti. Tek destek olarak aynı hafta spora başladım.

Bu bağlamda herşey psikolojik diyorum başka birşey demiyorum.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten kafa bitiyor herşey orada hiçbir ilaç felan kullanmana gerek olmadan silersen o iş bitmiştir zaten
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten kafa bitiyor herşey orada hiçbir ilaç felan kullanmana gerek olmadan silersen o iş bitmiştir zaten
    30 yaşını aşmış insana " sende nerde o irade sigarayı bırakacak " denirmi , sonuç bu oldu allah razı olsun babamdan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigara içmek tamamen alışkanlık hop dışarı çıktın yak bitane hop yemekten sonra yak bitane hop işemeye gitdin yak bitane sevgilinle kavga et yak 5 tane tamamen kafada bitmesi lazım bunlar sadece yardımcı

muratbalci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 yıl boyunca, son on yılı, günde bir buçuk paketten fazla olmak üzere sigara içtim. Yaklaşık dört buçuk yıl önce herhangi bir yardımcı ürün kullanmadan, ilk denememde sigarayı bıraktım. Bırakmak isteyenlere belki faydası olur diye yaptığım ve hissettiğim şeyleri paylaşmak istedim.
    Sigarayı bırakmadan önce, yaklaşık üç dört ay kendimi bu duruma hazırladım. Misal evin içinde ve kapalı yerlerde sigara içmedim, hava çok soğuk bile olsa dışarı çıkıp içtim. Sürekli ellerimi ve elbiselerimi koklamaya başladım. Sigara bırakma zamanı olarak ta grip olduğum bir anı seçtim. Hasta olduğum üç gün boyunca sadece birer duman aldım, sonrasında bir daha sigara içmedim. Bırakma denememi kimseye anlatmadım, içmediğimi bir hafta sonra fark ettiler. İlk haftalar biraz yavaş ve üzgün geçiyor. Çok sevdiğim birini kaybetmiş gibi hissediyordum fakat zaman kesinlikle her şeyin ilacı. İlk haftalarda sigara içtiğiniz zamanları dolduracak şeyler yapın, amaç vakit geçsin. Ne kadar çok vakit geçerse insan o kadar motive oluyor, ki bence bu çok önemli. Kesinlikle ama kesinlikle bir duman, bir sigara gibi şeyleri düşünmeyin aklınıza geldiği an o düşünceden uzaklaşın. Bol bol su için, çerez, mentollü şeker de işe yarıyor. Tabi bunları ara ara alın. Arada bir kriz gibi aniden vurur, hiç geçmeyecekmiş gibi gelir, o anlar gelip geçicidir. Sakın pes etmeyin en fazla 15 20 dakika sürer. En önemlisi sürekli kendinizi motive edin, başarısız olacakmış düşüncesine kapılmayın. Allen carr ı kesin izleyin. Öleceksiniz, sürüneceksiniz demeyip yapılan şeyin ne kadar saçma bir şey olduğundan bahsediyor. Son olarak sigarayı bırakırken amaç ilk olarak vücudu nikotinden temizlemek. Ne şekilde ve ne amaçla olursa olsun nikotin almayın. Bahsi geçen video da bu konudan önemle bahsediyor. Bence iş irade işi falan değil akıl işi.
    Herkese sigarasız günler.

http://www.youtube.com/watch?v=UyKkxGCTmYI
    Ben çok faydalandım. Belki daha önce verilmiştir,ama ben yinede vereyim.

erturul çiçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bıraktıktan sonra psikolojik davranış bozukluğu oldu mu kimsede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok uzun senelerdir sigara içmiyodum yaklaşık dört sene içtim benimle beraber iki arkadaşım bıraktı onlar tekrar başlamışlar dayanamıyorum başım ağırıyo falan dediler ben son sigarayı içtim attım bidaha elime almam dedim bitti. Dört aydır kokusunu duyunca uzaklaşıyorum gerçekten kafada bitiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erturul çiçek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bıraktıktan sonra psikolojik davranış bozukluğu oldu mu kimsede
    Davranış bozukluğu değil ama, sinir ve asabiyet oluyor bir süre. O da nikotinin eksikliğinden oluyormuş. ***** sigara içmeyen insanlarda salgılanan bazı hormonlar vb şeyler sigara içenlerde nikotine bağımlı olarak salgılanıyor, nikotin olmayınca da ilk zamanlar yoksunluk çekiliyor. Zamanla hepsi geçiyor. Ben ilk aylarda çok ciddi alkol alıyordum fakat onu da atlattık.

erturul çiçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratbalci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Davranış bozukluğu değil ama, sinir ve asabiyet oluyor bir süre. O da nikotinin eksikliğinden oluyormuş. ***** sigara içmeyen insanlarda salgılanan bazı hormonlar vb şeyler sigara içenlerde nikotine bağımlı olarak salgılanıyor, nikotin olmayınca da ilk zamanlar yoksunluk çekiliyor. Zamanla hepsi geçiyor. Ben ilk aylarda çok ciddi alkol alıyordum fakat onu da atlattık.
    Bende 14 yıllık kullanımdan sonra bir gün içinde bıraktım 5 aydır içmiyorum bende ilk başlarda tam tersine çok sakin ve sabırlı bir haldeydim şimdilerde çok sinirli ve gergin olmaya başladım yani bende ilk zamanlar değilde sonradan çıkmaya başladı herşey yoksunluk bile yaşamaya başladım hafiften

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erturul çiçek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 14 yıllık kullanımdan sonra bir gün içinde bıraktım 5 aydır içmiyorum bende ilk başlarda tam tersine çok sakin ve sabırlı bir haldeydim şimdilerde çok sinirli ve gergin olmaya başladım yani bende ilk zamanlar değilde sonradan çıkmaya başladı herşey yoksunluk bile yaşamaya başladım hafiften
    Sakın pes etmeyin illa ki böyle zamanlar oluyor. Benim rüyalarıma giriyor bazen Sigaraya başladım diye kabus görüyorum. Ertesi günüm berbat geçiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)