User Tag List

Sayfa 18/35 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
661 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: Sigaraya Son - Champix Deneyimlerim

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde yaklaşık 10 ay oldu ve hala aynı kilodayım evrenoz'un dediği üzere canım sigara çektikce su içtim. Bu arada belirteyim yediklerine çok dikkat eden biri değilim gece yiyip yattigim çok olmuştur. 178-179 boyum 74 kiloyum gayette fit'im

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babamda bırakalı 2 yılı geçti 30 sene garanti içmiştir. ilaçsız doktorsuz kendi isteği ile bıraktı. umarım herkes kurtulur bu naletten.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babamda bırakalı 2 yılı geçti 30 sene garanti içmiştir. ilaçsız doktorsuz kendi isteği ile bıraktı. umarım herkes kurtulur bu naletten.
    bende aynı şekilde bir anda bıraktım 2 seneyi geçti çok daha rahatım
    Crm performance

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aynı şekilde bir anda bıraktım 2 seneyi geçti çok daha rahatım
    buna sevindim bahsedilen kilo sorunu sizde oldu mu ? babam göbek yapmıştı ama şimdi normale döndü ve bir takım hastalıkları oldu sanırım onda yaşında etkisi var.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buna sevindim bahsedilen kilo sorunu sizde oldu mu ? babam göbek yapmıştı ama şimdi normale döndü ve bir takım hastalıkları oldu sanırım onda yaşında etkisi var.
    teşekkür ederim 10 kilo aldım, şu an 6 kilo verdim 4-5 fazlam var yinede..insanın iştahı açılıyor, yediklerimin tadını daha iyi alır oldum..babanız çok sigara içmiş bir anda bırakmanında etkisi olmuş olabilir..
    Crm performance

hak_on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu biraz hort olucak ama bende bırakma aşamasındayım 15 yaşımdan bu yana içiyorum.14 senedir ayrılamadığım sevgilimden 2. gün oldu bugün ayrıldım.şu an hiç birşey kullanmıyorum.nikotin bandı ve sakızı hazır tutuyorum ama kullanmamakta kararlıyım.gazam mübarek olsun diorum .şu an gögüsümde sanki bir kitle toplanmışta duruyor gibi bir hissiyatı var.bi yumru varmış gibi sanki.canım devamlı su çekiyor.boğazımda dvmlı bsyler istioda engellicem onu .gün geçtikçe tecrübelerimi yazarım artık....

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle eski sevgili degil düşman gözüyle bakın bence sigaraya benim 14 ay oldu bol bol su için.nikotin bandı ve sakızı kullanmayın çünkü bu ilaç nikotin ihtiyacı açığa çıkartan reseptorleri kapatıyor diye biliyorum.Yani sigara isteminiz sigaraya bağlı nikotinden değil alışkanlıktandır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vala sanırım düşman gözüyle olucak.bırakma nedeniminde bir tanesi diş beyazlatma kürüne başlamam .oda bir başka neden.bu beyazlatma mevzusu sırasında sigara kesinlikle yasak çünkü.eed ben her ihtimale karşı diye aldım onları zaten.kullanmamaya özen göstericem.uyarılarınız için teşekkürler.bu arada son 1 saattr aptal gibiyim.kafam da hafif bir ağırlık var.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bilgi verir misin diş beyazlatma kürü ile ilgili. Nasıldır, verim aldın mı, nerden yaptırdın, ücret nedir vs?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu bahsettiğim kürü kendiniz yapıyorsunuz evde yapılıyor.en güzelide evde olması zaten .benim abim diş hekimi.eşide aynı şekilde.eşi 2 haftalık bir beyazlatma tedavisi uygulamış kendine şu an bembeyaz dişleri.

öncelikle dişlerinizin ölçüsü alınıyor.alt ve üst olmak üzere damaklık yapılıyor.kullandığınız beyazlatma ürününü damaklığın içine sıkıyorsunuz.daha sonra dişlerinizin sarı olma durumuna göre bu tedaviyi başlatıyorsunuz.fakat bir dezavantajı ağrı yapması.ani ağrı saplanmaları mevcut oluyormuş.ben bugün başlıcam tedaviye.onuda tecrübe ettikçe söylerim.ama alınan verim çok çok iyi.ayrıca bu tedavi sürecinde yediklerinizede çok dikkat etmeniz gerek.renkli bir çok şey yasak.şarap viski salça yeşillik vb.1 ay sabretmeniz sonucunda dişler gayet beyaz bir hal alıyor.hemde şaşırtıcı düzeyde bile olabiliyor .benim tedavim 1 ay sürücek haftanın 3 günü 4 er saat.ilk 2 hafta bu şekilde olucak.3. hafta haftanın 2 gününe düşürücez.4. hafta ise 1 gün.ben foto çekicem bugün ki hali ve bittiği hali diye.oda kesin bilgi vermiş oluıcaktır size.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Çok sağol, kür adı fiyatı vb bilgileri de verirsen sevinirim. Benim de beyazlatma konusunda arayışlarım var epeydir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok sağol, kür adı fiyatı vb bilgileri de verirsen sevinirim. Benim de beyazlatma konusunda arayışlarım var epeydir
    pm yolluyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evren sen simdi sigarayi tamamen biraktin mi? Uzun zamandir konuyu takip etmiyordum merak ettim.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren sen simdi sigarayi tamamen biraktin mi? Uzun zamandir konuyu takip etmiyordum merak ettim.
    15 mayıstı galiba konunun başlarında "son sigaramı bugün içtim" dediğim tarih.. 1.5 yılı geçti sanırım

O zamandan sonra çok çok çok alkollü iken 7 mart 2013 'te birkaç nefes aldım arkadaşımdan..

Onun harici içmedim hiç sigara, canım da neredeyse hiç çekmiyor. Arada çekerse kolayca defedebiliyorum. kokusundan, özellikle üste sinen ve ağız kokusundan tiksiniyor, açıkhavada bile rahatsız olabiliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende güncelleme yapayım. yaklaşık 14 ay oldu sigarayı bırakalı. son sigarayı söndürdükten sonra tek bir nefes dahi almadım, almayacağım. boşu boşuna kendimi zehirlemişim yıllarca. havalara atmışım paralarımı.

bir daha asla yanına yaklaşmam. benim için bitti bu iş darısı isteyenlerin başına

10 sene içtim sigara yuvarlak hesapla bugünün sigara fiyatlarına göre 54.000 tl havaya atmışım. henüz yeni başlayanlar için güzel uyarı olur herhalde...

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sigarasız 7. güne girdim.Herhangi bir ilaç kullanmadan yılbaşından sonra bırakıcam dedim ve buna uğraşıyorum.İlk 3 gün çok zor olmuştu, dikkat dağınıklığı ve sinir en büyük problemimdi. Şuan kontrol etmeyi öğrendim gibi İlk 4 gün içmeden duramıyordum tekte olsa günde 1 tane içiyordum.Arkadaş ortamında dayanamıyorum diye artık evden dışarıda çıkmıyorum

Devamlı canım birşeyler istiyordu, sakız,çekirdek ve kola üçlüsüyle durduruyorum bu istekleri
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    darısı başıma

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 4 yılı geçti sanırım campixle bıraktım çok şükür...
    gariban 106 gti....

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ben de yaz sonu 2 ay kadar hiç içmedim de, sonra tekrar döndüm. Champix ile falan değil bu arada, paket bitiyordu daha içmicem diyip bırakmıştım öylece. Şimdi de paketim bittiğinde aramıyorum sigarayı eskisi kadar gidip almam gecenin 4 ünde çıkıp yani ama toptan bırakmak için biraz daha zamana ve sinir/stres bakımından azıcık daha rahata ermeye ihtiyacım var, bıraktığım süreçte bunu anladım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)