Benimde yaklaşık 10 ay oldu ve hala aynı kilodayım evrenoz'un dediği üzere canım sigara çektikce su içtim. Bu arada belirteyim yediklerine çok dikkat eden biri değilim gece yiyip yattigim çok olmuştur. 178-179 boyum 74 kiloyum gayette fit'im![]()
Benimde yaklaşık 10 ay oldu ve hala aynı kilodayım evrenoz'un dediği üzere canım sigara çektikce su içtim. Bu arada belirteyim yediklerine çok dikkat eden biri değilim gece yiyip yattigim çok olmuştur. 178-179 boyum 74 kiloyum gayette fit'im![]()
babamda bırakalı 2 yılı geçti 30 sene garanti içmiştir. ilaçsız doktorsuz kendi isteği ile bıraktı. umarım herkes kurtulur bu naletten.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
konu biraz hort olucak ama bende bırakma aşamasındayım 15 yaşımdan bu yana içiyorum.14 senedir ayrılamadığım sevgilimden 2. gün oldu bugün ayrıldım.şu an hiç birşey kullanmıyorum.nikotin bandı ve sakızı hazır tutuyorum ama kullanmamakta kararlıyım.gazam mübarek olsun diorum.şu an gögüsümde sanki bir kitle toplanmışta duruyor gibi bir hissiyatı var.bi yumru varmış gibi sanki.canım devamlı su çekiyor.boğazımda dvmlı bsyler istioda engellicem onu
.gün geçtikçe tecrübelerimi yazarım artık....
Oncelikle eski sevgili degil düşman gözüyle bakın bence sigarayabenim 14 ay oldu bol bol su için.nikotin bandı ve sakızı kullanmayın çünkü bu ilaç nikotin ihtiyacı açığa çıkartan reseptorleri kapatıyor diye biliyorum.Yani sigara isteminiz sigaraya bağlı nikotinden değil alışkanlıktandır.
vala sanırım düşman gözüyle olucak.bırakma nedeniminde bir tanesi diş beyazlatma kürüne başlamam.oda bir başka neden.bu beyazlatma mevzusu sırasında sigara kesinlikle yasak çünkü.eed ben her ihtimale karşı diye aldım onları zaten.kullanmamaya özen göstericem.uyarılarınız için teşekkürler.bu arada son 1 saattr aptal gibiyim.kafam da hafif bir ağırlık var.
Bilgi verir misin diş beyazlatma kürü ile ilgili. Nasıldır, verim aldın mı, nerden yaptırdın, ücret nedir vs?
bu bahsettiğim kürü kendiniz yapıyorsunuz evde yapılıyor.en güzelide evde olması zaten.benim abim diş hekimi.eşide aynı şekilde.eşi 2 haftalık bir beyazlatma tedavisi uygulamış kendine şu an bembeyaz dişleri.
öncelikle dişlerinizin ölçüsü alınıyor.alt ve üst olmak üzere damaklık yapılıyor.kullandığınız beyazlatma ürününü damaklığın içine sıkıyorsunuz.daha sonra dişlerinizin sarı olma durumuna göre bu tedaviyi başlatıyorsunuz.fakat bir dezavantajı ağrı yapması.ani ağrı saplanmaları mevcut oluyormuş.ben bugün başlıcam tedaviye.onuda tecrübe ettikçe söylerim.ama alınan verim çok çok iyi.ayrıca bu tedavi sürecinde yediklerinizede çok dikkat etmeniz gerek.renkli bir çok şey yasak.şarap viski salça yeşillik vb.1 ay sabretmeniz sonucunda dişler gayet beyaz bir hal alıyor.hemde şaşırtıcı düzeyde bile olabiliyor.benim tedavim 1 ay sürücek haftanın 3 günü 4 er saat.ilk 2 hafta bu şekilde olucak.3. hafta haftanın 2 gününe düşürücez.4. hafta ise 1 gün.ben foto çekicem bugün ki hali ve bittiği hali diye.oda kesin bilgi vermiş oluıcaktır size.
Çok sağol, kür adı fiyatı vb bilgileri de verirsen sevinirim. Benim de beyazlatma konusunda arayışlarım var epeydir
Evren sen simdi sigarayi tamamen biraktin mi? Uzun zamandir konuyu takip etmiyordum merak ettim.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
15 mayıstı galiba konunun başlarında "son sigaramı bugün içtim" dediğim tarih.. 1.5 yılı geçti sanırım
O zamandan sonra çok çok çok alkollü iken 7 mart 2013 'te birkaç nefes aldım arkadaşımdan..
Onun harici içmedim hiç sigara, canım da neredeyse hiç çekmiyor. Arada çekerse kolayca defedebiliyorum. kokusundan, özellikle üste sinen ve ağız kokusundan tiksiniyor, açıkhavada bile rahatsız olabiliyorum.
bende güncelleme yapayım. yaklaşık 14 ay oldu sigarayı bırakalı. son sigarayı söndürdükten sonra tek bir nefes dahi almadım, almayacağım. boşu boşuna kendimi zehirlemişim yıllarca. havalara atmışım paralarımı.
bir daha asla yanına yaklaşmam. benim için bitti bu iş darısı isteyenlerin başına
10 sene içtim sigara yuvarlak hesapla bugünün sigara fiyatlarına göre 54.000 tl havaya atmışım. henüz yeni başlayanlar için güzel uyarı olur herhalde...
Bende sigarasız 7. güne girdim.Herhangi bir ilaç kullanmadan yılbaşından sonra bırakıcam dedim ve buna uğraşıyorum.İlk 3 gün çok zor olmuştu, dikkat dağınıklığı ve sinir en büyük problemimdi. Şuan kontrol etmeyi öğrendim gibiİlk 4 gün içmeden duramıyordum tekte olsa günde 1 tane içiyordum.Arkadaş ortamında dayanamıyorum diye artık evden dışarıda çıkmıyorum
Devamlı canım birşeyler istiyordu, sakız,çekirdek ve kola üçlüsüyle durduruyorum bu istekleri![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
darısı başıma![]()
Ben de yaz sonu 2 ay kadar hiç içmedim de, sonra tekrar döndüm. Champix ile falan değil bu arada, paket bitiyordu daha içmicem diyip bırakmıştım öylece. Şimdi de paketim bittiğinde aramıyorum sigarayı eskisi kadar gidip almam gecenin 4 ünde çıkıp yani ama toptan bırakmak için biraz daha zamana ve sinir/stres bakımından azıcık daha rahata ermeye ihtiyacım var, bıraktığım süreçte bunu anladım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)