İlacın başlangıç paketi ve devam pakedi var
Tüm modellerde hangi gün ne alacağın yazıyor. Başlangıç pakedinde düşük dozla başlatıp dozu ve sayıyı arttırıyor ( sabah sabah sabah iken sabah aksam, sabah aksam ) devam paketleri ise birbiri ile aynı
İlacın başlangıç paketi ve devam pakedi var
Tüm modellerde hangi gün ne alacağın yazıyor. Başlangıç pakedinde düşük dozla başlatıp dozu ve sayıyı arttırıyor ( sabah sabah sabah iken sabah aksam, sabah aksam ) devam paketleri ise birbiri ile aynı
Champix ile bende sigarayı bıraktım. 45 gün oluyor sadece ilk 20 gün kullandım ilacı.
Herkese tavsiye ederim, rüyalar dışında![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Valla bu sigara bırakma olayı tamamen pisikolojik ve ne kadar istediğinle alakalı. Babam 45 yıldan beri sigara tiryakisiydi ve geçen aylarda nefes darlığı nedeni ile hastaneye yattı. Şunuda belirtiyim hastaneye yatmadan öceki haftalardda sigarayı yavaş yavaş azaltmıştı bizde bu sıralar "ne güzel heralde bırakıyor yavaş yavaş" diye düşünüyorduk. Neyse hastaneye yatınca doktorun tespiti ileri seviyede KOAH oldu ve 2 hafta boyunca hastanede yatıp tedavi edildi.
Doktorun bize dediği aynen şuydu "Babanız sigarayı bırakmamış, sigara babanızı bırakmış." ciğerler öyle bir duruma gelmişti artık kandaki oksijen seviyesi 98% olması gerekirken 24% e düşmüş ve zaten u seviyed ebir insanın değil sigara içmesi nefes alması bile pamuk ipliğine bağlıymış.
Hakkaten içmesi keyifli ama böyle bir şeyin canlı şahidi olunca insan başlarım lan keyfine demeden edemiyor. Babam şu anda hiç sigara ve alkol içmiyor.
74 model sehpa...
Yaklasik 2 hafta elektronik sigara kullanimi sonrasinda sigarayi da elektronik sigarayi da biraktim. Forumda elelektronik sigara ile alakalı bir konu var, detayli sureci musait olduğum bir zaman orada anlatacağım.
bende psikolojik oldugunu düşünüyorum.
liseden beri sürekli olmasada içerdim. ünide biraz artmıstı sonra azalttım son sene nerdeyse 3 günde paket biticek sekilde içiyordum. Ama aksam 6 dan sonra genelde pek içmiodum sadece dısarda olursam içiyodum. 2 ay kadar önce sogukta içerken dedim niye içiyorum yaa salla içmicem artık paketi attım çöpe o gunden beri içmiorum. 2 ayın üzerine dün sadece bi vanilyalı içtim o yani oda sert geldi keyif almadım yarıda attım.
he gene içerim tek tük ayda 1 flan ama sigara bana bagımlılık yapmıyor içmediğim zmanda eksikliğini hissetmyiorum. canım sigara cekmiyo basım agrımıyor. Tuhaf bir durum ama bence bırakılması oyle cok zor birsey değil.
Evren abi , bende 3 ay bıraktım sonra içicem uleyn dedim içemedim. Zorla başladım. ama o hd kalitesindeki rüyalar kaç hapla gerçekleşiyor?
Bir güncel çekiyim6 Eylül 2014'te sigarayı bıraktım ve o günden beri ağzıma sürmeyi bırak elime bile almadım. Canım istemiyor mu?? Hayır istemiyor
Sadece çok çok nadir aklıma geldiği oluyor 5 saniye sonra da gidiyor hayatımda yaptığım en güzel şeylerden bir tanesiydi bu ve başardım.
İlaçla beraber kesinlikle kitabı okuyun çok faydası oluyor.
Rüya görmek için alınan bir ilaç değil bu.. Dolayısıyla 3 tane hap al rüya gör gibi bir bilgi veremem..
Psikolojik olarak da rahatlık sağlamıyor.. Allen Carr'ın kitabını bu yüzden okuyun diyorum / diyoruz. Gösteriyor sağlamadığını kanıtlarla.. Çevrenize bakın, bakalım.. Sigara içen insanlar rahatlamış, mutlu, psikolojisi iyi insanlar mı? Maalesef değil..
Anlık olarak rahatladığını hissediyorsun o dumanı içine çekince, ama dediğin gibi kendini kandırıyorsun. Dakikalar geçmeden o yalancı rahatlık psikolojisi kaybolup gidiyor.. 16 sene içtim bu mereti, ne olduğunu da iyi öğrendim ne olmadığını da.. Kitabı mutlaka al ve oku kardeşim ilaçla beraber. Bana da "la kitapla sigara mı bırakılır" gibi geliyordu ama öyle değilmiş işin aslı.. Okuduğumda anladım.. Günde 45 dakika 1 saatini ayırsan yeter bu kitaba.. Ama roman gibi değil, ciddi ciddi oku.. Faydasını göreceksin.
Çok haklısın abicim, kesinlikle dediğin gibi, kitabıda mutlaka alıp okuyacağım, çok teşekkü ederim.![]()
bende yaklaşık 3- 4 ay oldu bırakalı hapla vs bsey kullanmadım.inşallah herkes bırakır su mereti faydası yok zararı cok.
Bugün yarın bırakıcam diye diye 8 ay kendimi ertelemişim. 14 gün önce yeniden champix başlangıç paketi alarak sigaradan bu sefer tamamen kurtulma kararı aldım. 2 gündür de Allen Carr okuyorum. ilaç bu sefer enteresandır ki sigara içişimi azaltmadı tam gaz devam ettim içmeye, takvime işaretlediğim günden 2 gün önce yani Dün gece pakette ki son sigarayı içip bıraktım lan diyerek attım ve yaklaşık 24 saattir içmiyorum.
07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI
Bugün 5. günüm, gayet güzel gidiyor, azalttım baya, bugün işaretlediğim günden önce bırakmayı düşünüyorum, ama şuan 1 dal sigara var önümde, yakmakla yakmamak arasında gidip geliyorum.
Bugün sigarayı bıraktım. 3 saat sonra işime konsantre olamadım. herkese sataştım. yemek yedim sonra içmedim çıplak gibi hissettim. olmadı başaramadım. 3 saatin sonunda gene paket aldım.. kahretsin.
Lanet olası öyle bişeyki kahvaltıdan sonra kahveyle,öğlen yemeğinden sonra çayla mutlaka aranıyor.
Bende bırakma çabası içindeyim iyişallah başarırım başarırız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)