1 Yıl 4 Ay Oldu Guncelı.. :)
Printable View
1 Yıl 4 Ay Oldu Guncelı.. :)
hacı iş ve stres ilişkisi kişiye göre değişir ama ;
12gündeyim bugun 5 tane falan içtim sanırım.bu arada 11.günü seçmiştim bırakmak için ama yemedi.14 olabilir veya hiç içmediğim gün olabilir bırakma günüm.
stres sanırım bende ekstra olarak yok tabi bünyede her zaman mevcut olan durmakta :)
ama canının istememesi acayip bir his.insan gaza geliyor,bırakırım ben bu mereti diye.
bende bazen azda olsa mide bulantısı yaptı,rüya vs. yok.uyumakta güçlük çekiyorum sanirim,sıcaklardan mıdır,,ilaçtan mıdır bilinmez :)
22. Gündeyim ve 9 gündür sigara içmiyorum. Günde 2 pakete kadar çıkarmıştım içmeden önce.
İlaç sinir yapıyor evet. En azından bana yapıyor. Ayrıca acayip uyku yapıyor yataktan sürünerek çıkıyorum sabahları.
90 gün böyle gidersem baya bi zorlucak ama şimdiden etkisi güzel. Nasıl bıraktığıma şaşırıyorum.
@Evrenoz den Allah razı olsun o soktu kafamıza :)
Bu arada almak isteyenler başlangıç ve devam pakedi ikisi bir arada 345 tl. Günde 2 paket marlboro içen ben maddi manevi her türlü faydasını gördüm.
şöyle söyleyeyim, yan etkileri kişiden kişiye değişiyor. mesela bende baş ağrısı cok şiddetli oluyor. arkadasım bol bol kabus görüyor.diğer arkadaşım sürekli uyumak istiyor sinirlilik hali yapıyor ..
stres noktasında herhangi bir etkisini görmedim. tek sıkıntım dediğim gibi baş ağrısı.
beyler devlet ilacı bedava veriyor para vermeyin.
göğüs hastalıklarından randevu alınn
Ilaç falan hikaye bugün tık diye kestim tamamen, aslında cuma kestim ama arada 1-2 tane kaçamak Yaptım :)
sabah 8 buçukta göğüs hastalıklarında randevum vardı sigara bırakmak için.220 liralık champix ilacını bedavaya aldım tekrar başlamışlar dağıtımına aklınızda olsun.daha önce 1 kutu kullanmıştım 1 hafta filan bıraktım 2. kutuyu alamadığım için tekrar başladım bu sefer kararlıyım 3. kutuya kadar yolu var.
Bu ilaca başladıktan 2.hafta sonra Full HD kabus görmeye başladım. Başlarım ilacına dedim maalesef kaldığım yerden devam. Elektronik daha etkili oldu.
İlacın yardımı ile 7 8 aydır sigara içmeyen arkadaşım geçen hafta sigaraya başladı gene, bu sefer eskisinden iki kat fazla içiyor artık. Bide söylediği şu, bıraktığı süre boyunca hep onbeş yirmi dakika önce sigara içmiş gibi hissettirdiğini söyledi. Yani sigara içmediği dönemde hep aklında imiş sigara. Benim de korkum böyle olması aslında, yoksa hemen başlarım ilaca.
İlaç sonuçta bir antidepresan ve yan etkisi sigara içirtmemesi. Devlet bedava veriyor diye de iyi bir şey anlamına kesinlikle gelmiyor. En güzeli ilaçsız bırakmak.
Mümkün olduğu kadar vücudunuza kimyasal sokmayın..
6 ay oldu sigarayı bırakalı. Champix aliyim diye 2-3yeri aradım, randevu alayım görüşeyim vs diye.
Ne doğru dürüst ilgilenen, nede bilgisi olan birine ulaşabildim. Lanet olsun dedim, gittim nikotin sakızı aldım 1 hafta çiğnedim. Şükürler olsun o gün bugünür aklımda sigara'nın s'si yok.