User Tag List

Sayfa 20/35 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
661 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Sigaraya Son - Champix Deneyimlerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    champixi kullandım ama bırakamamıştım ... 9 ay bıraktım nikotin sakızına baglı kaldım sonra basladım gene.. bu sefer kasım ayı basında karar almıstım 2014 de icmicem diye.. yılbası gecesi yattım sabah kalkınca kjalan sigarayı attım. daha da almadım.. 3 gün evden cıkamadım yatttım hep sigara ıcmemek ben de feci uyku hali yapıyor heryerim karıncalandı, titremeler vs.. iskence cektim... 2 2.5 gün... sonra azaldı bir anda sadece dişetlerim acıyor... duman değsin istiyorum ama bu sefer kararlıyım

hak_on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeniden dünyaya gelmek, sinirli ruh halini bırakmak için bırakın arkadaşlar.bunun gibi çok değişim yaşadım cildim bile değişti.psikolojim düzeldi resmen. allah bir daha içmeyi nasip etmesin.diğer insanlardan farklı oldugunu hissetmek güzel

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amin kardeşim , benimde 3 sene oldu bırakalı günde 1 paket içerdim ve çok severdim.Ne zaman peder hastaneye yattı orada iç hastalıklarındaki insanları gördüm(inanılmaz kötü şeyler gördüm) o gün bırakmaya karar verdim.
    Sonra bir tane Dolu paket aldım içinden bir tane yaktım yarıya gelmeden elimden attım paketide bir arkadaşa verdim.O günden sonra bir daha ağzıma koymadım ve çok derdim oldu stres çektim o halde başlamadım.Allah başlatmasın.
    Alıntı hak_on Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeniden dünyaya gelmek, sinirli ruh halini bırakmak için bırakın arkadaşlar.bunun gibi çok değişim yaşadım cildim bile değişti.psikolojim düzeldi resmen. allah bir daha içmeyi nasip etmesin.diğer insanlardan farklı oldugunu hissetmek güzel

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hanıma aldım, kayınvalideye aldım 3 aydır sigara içmiyorlar.

Şimdi bana ısrar ediyorlar sende kullan diye kullanmıyorum saduhasd

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Evrenoz HD rüyaların ilaçla ilgisi yok bugün 5. Yada 6. Günüm +18 olmasa bile gördüğüm rüyaları ben 14 senedir görmüyorum.bu ne arkadaş bu kadar canlı rüyayı görmek yorucu olmaya başladı uykumdan bile uyandırıo o kadar diim .bu arada ilaç desteği yok hLa en çok aradığım zamanlar yemek sonrası ama onuda def edicem.bu arada uyku sürelerimde kısaldı max 7-8 saat uyyrum bıraktıgımdan bu yana dahası yok.eskiden minimum 10 saat uyurdum.
    Başta ilaçtan zannediyordum, konunun ilk sayfalarında muştu da ilaçsız bırakıp aynı rüyaları gördüğünü söyledi. Hemfikir olduk ilaçtan değil, sigarayı bırakmaktan olduğuna. Uyku bende de aynı şekildeydi, azalmıştı uyumalarım.

Alıntı serkanOC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren hocam bi çok kişinin sebebi oldun, olamadıklarının da aklına kurdu saldın.. tebrikler teşekkürler..
    Ben yinede tamamen irade ile alakalı olduğunu düşünüyorum.. ilaç, tedavi falan bunlar hep yancı, psikolojik destekçi.. tabi şahsi görüşüm teknik bi eğitimim yok ama dünün madde bağımlısı bugün demli çay bile içmiyorsa dönüp bi aynaya bakmalı, şapkayı çıkarıp düşünmeli..
    yaşadıkların, anlattıkların gayet özendirici..inşallah gençlere veya bizden sonraki nesillere diyelim örnek olunur..
    Benim için en büyük mutluluktur bu.. 1 kişi bile şu yazdığım şeyler sonrası bıraktı ise, bırakmayı düşündü ise bundan daha büyük mutluluk olamaz benim için.

Alıntı lnd_samet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu champixi getiren firma erdoğan sülalesininmiş doğrumudur?
    Onu ben de okudum lakin, ilaç Pfizer'in bir ilacı. Pfizer de bir çok ilaç üreten, Türkiyede var olan bir marka. Neden diğer pfizerleri pfizer kendi getirirken bir tek bu champixi Erdoğan sülalesi getirsin diye sordum kendi kendime? Biraz "bilgi kirliliği" gibi geldi bana o muhabbet..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen aynen, benimde dikkatimi o çekti doğrusu. neden böyle bir kampanya yada karalama(ilaç için) başlatıldı?,
    neyse ilacın faydalarına devam edelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Evrenoz , ben hiç ilaç kullanmadan bıraktım 3 yıl'ı geçti ilk bir yıl rüyamda çok sigara içtim,rüyamda pişman oldum çok savaştım . Şu an çok ender rüyamda sigara görüyorum.
    Not:Konuyu açıldığı zamandan itibaren ara ara okurum.Çok iyi bir şey yaptınız bu konuyu açmakla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yoksunlukdan ziyade alışkanlık kısmı biraz zorluyor insanı... kahveyi sigarasız icemem diyordum kahve sigarasız gercekten çok daha lezzetli gelmekte...

şu dişetlerimdeki sızılar çok can sıkıcı duman degsin istiyorum geçmiyor kaşıntı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanla geçecek emin ol ben 75 den 85 kilo oldum.Çerez ve çikolataya resmen abandım.Kahve Tiryakisiydim , şimdi tam Türk kahvesi Tiryakisi oldum Ama rahatım üstüm başım kokmuyor,Faranjit ve sabah boğaz yanmaları vs. bitti,ekonomik yönünden hiç bahsetmiyorum bile,nefes almam tam anlamıyla düzeldi,öksürükte yok,ağız kokusuda bitti. Aradan 3 yıl'dan fazla geçti.Şimdi 79 kilo'ya düştüm(hiç bir farklı şey yapmadım sadece çerez,çikolata ve ekmeği kestim) , halen daha kahve tiryakisiyim artık içtiğim aklıma bile gelmiyor.Darısa herkesin başına , dünya varmış yemin ediyorum.
    Alıntı pasha34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yoksunlukdan ziyade alışkanlık kısmı biraz zorluyor insanı... kahveyi sigarasız icemem diyordum kahve sigarasız gercekten çok daha lezzetli gelmekte...

şu dişetlerimdeki sızılar çok can sıkıcı duman degsin istiyorum geçmiyor kaşıntı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 ayı devirdim bırakalı.çoook alkollü olduğum bir gün 2 fırt denemem ve içemememle sonuçlanan bir deneyim harici hala içmedim .bu durumda 2. haftaydı.yoksunluk hali git gide azalıyor.yemek sonrası sigara aramıyorum.çok daha iim artık tatlı arayışlarım azaldı.ama hala HD rüyalar hala devam.benden bir tavsiye sporla beraber vermeye çalışın.en azından yediklerinizi yakıyorsunuz

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2012 kasımda bırakmısız
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tüm bırakanlar helal be size cok sevindim inanın
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1 ayı devirdim bırakalı.çoook alkollü olduğum bir gün 2 fırt denemem ve içemememle sonuçlanan bir deneyim harici hala içmedim .bu durumda 2. haftaydı.yoksunluk hali git gide azalıyor.yemek sonrası sigara aramıyorum.çok daha iim artık tatlı arayışlarım azaldı.ama hala HD rüyalar hala devam.benden bir tavsiye sporla beraber vermeye çalışın.en azından yediklerinizi yakıyorsunuz
    Hayırlı olsun, ilacın 2. Pakedini de almayı ihmal etme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, ilacın 2. Pakedini de almayı ihmal etme
    Ben ilaç kullanmadım .sdce ilk hafta 7-8 adet nikotin sakızı o kadar

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tech'in gelmiş geçmiş en iyi konusu , bu kadar faydalısı yoktur eminim

Ben kendi kendime bırakmıştım 2 sene hiç içmedim. Sonra dayanamadım geri başladım..

Umarım bırakanlar hiiç bulaşmaz geri, hepinizi tebrik ederim.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi babami bu ilaci almayi düşünüyorum . Bu zamana kadar yaklasik 27 senedir sigara iciyo . Bundan 1 ay once bıraktım diyip bizi kandiriyomus annem soyluyodu da kendimi kandiriyomusum . Bugun muayeneye goturduk arabayi liseli gibi duvar dibine sinmis sigara iciyo bisey diyemedim dondum arkami gittim . Dedemi akciger kanserinden kaybettim babami kaybetmek istemiyorum. Bunlari su yuzden yaziyorum sen baya niyetlenmis kitap almis kafaya koymusun. Simdi ben bu ilaci alsamda kafasinda bunu bitirmeyen (bana gore oyle suan isine gelmiyo ) bu ilac yardimiyla birakabilir mi ? Anlattigin uzere sen bi gun belirlemisin ve ondan once sigarayi hayatindan cikarmisin en iyisi de yapmisin . Ama babama bunu anlatamıyorum . Cevap verirsen sevinirim
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle konuyu açan ve konuya yazan herkese çok tesekkur ederim. 11 yildan uzun zamandir gunde1 buçuk paketten fazla sigara iciyordum. İlaç sayesinde 6 gündür tamamen sigarasiz bir hayat yasiyorum. Sigara birakmanin bu kadar kolay olduğuna kesinlikle inanmazdim. Bu konuyu gecen sene okumama rağmen ilaç almadigima o kadar pismanim ki.. Eğer kafanizda sadece sigarayi biraksam mi diye bir soru varsa bile bu ilaç sigarayi biraktiriyor. Şirkette 7 kişi birlikte champix aldik ve aralarında kişilik olarak en gergin ve iradesi en zayif olan bendim ve hepimiz çok kolay bir şekilde sigaradan kurtullduk. Ne sinir yaptı ne uyku ne gerginlik hic bir değişiklik olmadi bizde. Sadece rüyalar ) hap kullanmaya basladigim gün Allen carr kitabini okudum kesinlikle tavsiye ederim faydasini gordum.. Bugun 14. Gün izlenimlerimi kisa şekilde anlatiyim

1.gün: Allen carr gazi ile son sigarami içip paketi temizlikçi ablaya verdim sabaha kadar icmedim

2.gün : Aksam saat 8 de araba da zulada kalan paketi gordum saga cekip bi tane yaktim sonra pisman oldum.

3.gun : 6 yillik kiz arkadasimdan ayrildim ve ust uste 4-5 sigara ictim ama kusmamak icin baya caba harcadim.

4. Gun.: 5 sigara

5 gun :4-5 sigara daha..

6 gün : yine 4-5 sigara ama tadi berbat ve ben niye iciyorum sorusu ??

7 gün :uzun zamandir izinsiz araliksiz calisiyordum bu gün evdeyim dedim arabaya iç diş detayli yaptim yaparken de bitince de 4-5 sigara içtim ( en büyük keyfim arabayi yikayp karsisina geçip sigara icmekti ) ve son sigaram saat 6 da o anda icildi bir daha icersem ....snler beni dedim kendime

8.gun : sigara icmedim canim istedi ama icmicem dedim ve icmedim

9-10-11-12-13-14 . günler : canim istemiyo değil ama icmek istemiyorum ( 12saat yanmda fosur fosur sigara icilmewine rağmen )

Bu güne kadar ictigime çok pismanim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebrik ederim

bu ilaç "içmek isteme" hissini tamamen ortadan kaldırıyor mu?

ben 10 ay kadar direkt kendi isteğimle bıraktım. beni caydıran şey içmek isteme hissiyatıydı, o his olmasa tekrar hayatta başlamazdım. bu ilaç onu giderecek mi?

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle soyleyim ben su dahi icse üzerine sigara yakan adamdim. Bisey yedikden sonra sigara içmemek benim için imkansiz gibi biswydi. Sabahlari daha yüzümü yikamadan sigara yakardim çünkü canim deliler gibi içmek isterdi ozamanlar ki ddurumuma %100 dersek şuan ki can isteme durumu % 2 ilaç bitince ne olur bilmiyorum benim de korkum ilaç bitince ne yapicam sorusu şuan devam paketini dusunmuyorum. Ama duruma gore alada bilirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)