Komik olmayalım .. mekana girdiğimde kasıp kavurmak için bişey koyacaksam tabanca koyarım seyir eyleyin gümbürtüyü :-) 4s den htc one x e geçtim bir kere bile ahh keşke gecmeseydim demedim ... bitek acaba s3 beklesemiydim diye düşündüm...
Komik olmayalım .. mekana girdiğimde kasıp kavurmak için bişey koyacaksam tabanca koyarım seyir eyleyin gümbürtüyü :-) 4s den htc one x e geçtim bir kere bile ahh keşke gecmeseydim demedim ... bitek acaba s3 beklesemiydim diye düşündüm...
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
hehueuh , ip4 her masada 4 tane zorunlu zaten yoksa oturamıyorsun
Golf MKVII 1.6 Tdi
4s'e rakip olur ancak bu telefon demişler, bence apple 5'i çıkardığında çok büyük devrim olacağa benziyor. s3'müş htc'miş falanmış filanmış hiçbiri yetişemeyecek uzun süre. apple bu işi 2012'de iyi yapmıyor ki. doksanlı yıllarda millet kasayla uğraşırken adamlar iMac eMac çıkarırdı bön bön bakardık5 ipi göğüsleyecektir, güveniyorum
![]()
1-) '93 Honda Civic Ex
2-) '96 Renault 19 RTi
3-) '91 Honda Integra LS
4-) '97 Renault Clio RSi
5-) '00 Peugeot 106 Quiksilver
6-) '01 Renault Megane Coupe 2.0 idE
4 hazıranda aveada turkcell ve vodafonda 1999tl ile satılıcak sanırm + şöyle bi tarife durumu var
edit:mavi renkli olanı bir süre satışa sunulmayacakmış diye bi bilgide dolaşıyor...
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/...ampanyasi.aspx
![]()
@34btr1907
Mavi renk şuan bildiğim kadarıyla ya çok az var, yada hiç bulunamıyor. O kasada bir sıkıntı var, nedenini bilemiyorum.
Ben beyaz istiyordum zaten, siparişimi verdim, yarın gelicek kısmetse![]()
mavi rengin arka kapağında renkle ilgili bir defo olduğu için kapak üreten firmadan yenilerini bekliyorlar erteleme yaptılar bu yuzden yoksa cihazla ilgili bir sıkıntı değil
bu arada htc one x beats audio ses kartına sahip ama kututan kulaklık çıkmıyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
şöyle bir link buldum,ilginç tespitler var bazı özelliklerinin s2 daha kötü olduğu bazılarınında gerçekten de piyasadakilerin en iyisi olduğu yazılmış
ÖZEL TEST: Samsung Galaxy S3 - Ekran, kamera, tuşlar ve pil - CHIP Online
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)