User Tag List

Sayfa 16/21 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
385 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Ebay' dan ürün alma

mrc38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Japonya'daki EMS kargo Türkiye'de hangi kargo firması ile anlaşmalı bilen var mı?

Alacağım ürün 450$. Gümrüğe takıldığında bulunduğum şehrin gümrüğüne mi gitmem gerekir,

yoksa İstanbul'a havaalanına falan mı gitmek zorunda kalırım?

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EMS Japan Post yani PTT..
    Men plan God laughs...
    I have reset it....Aal izz well....
    Alıntı Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
    Even the Porsche 959 is subject to the laws of physics.

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Benim paket gümrükde takılmış geçen hafta ihbarname geldi gittim aldım başakşehire

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amerikadan alışveriş yapınca adamlar illa fedex dhl vs mi yolluyor yoksa pttden teslim alıncak şekilde yollatmak da mumkun mu intercooler vs türevi ürünlerde?

bilgisi olan var mı?
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artik 100$ uzeri seylerin vergileri kapida mi odeniyor? 300$lik koca spoiler kapima kadar geldi ama vergisi alindi. Hic bi yere cagirilmadim da.

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sistem halen kafasına göre işlemekte ptt yeni yerine taşındı eskisine göre daha verimli çalışıyor bir kaç ay boyunca aldığım tüm ürünler kapıya geldi vergisini ödedim aldım geçenlerde yine anlam veremedik çağırdılar gittik ürünü 2telliden aldık, yani koskaca bodykit için herhangi bir ücret ödemeden kapınada gelebilir avuç içi kadar şey için gümrüğede gidebilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ebaydan aldığımızda 100 euro karşılığını hesaplamak zorundayız dimi?
    mesala ingiltereden sterlin bazında bir şey aldığımızda 100 sterlin karşılığı değil yine euro karşılığı olmalı dimi?
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ebaydan aldığımızda 100 euro karşılığını hesaplamak zorundayız dimi?
    mesala ingiltereden sterlin bazında bir şey aldığımızda 100 sterlin karşılığı değil yine euro karşılığı olmalı dimi?

Evet yani 75 euro, 100 usd, 60 sterlin gibi...
    Men plan God laughs...
    I have reset it....Aal izz well....
    Alıntı Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
    Even the Porsche 959 is subject to the laws of physics.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VWci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet yani 75 euro, 100 usd, 60 sterlin gibi...
    Teşekkür ederim.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ufacık bir kargom Hong Kong tan tam 1 ay sonra geldi. Geçen sefer yılbaşı diye geç gelmişti, bu sefer de sevgililer günü davasından galiba

Aşkın Ersoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dorukky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba
    1. husus 100 dolar altı ve 30 kg altında urun olmalıdır.
    2. husus urun 100 dolar altında ama kutusu buyuk ve agır bıseyse gumruge takılır ve sızı cagırırlar ıcınde ne var dıye.
    3.kargo ucretını urunu alırken zaten oduyosun bıdaha kargo ucretı odemıyosun sadece 2.5 lıra ordıno ucretı oduyosun ptt kapıda alıyor urunu getırınce.
    4.short shıfter far vs gıbı ufak seyler 100 dolar altındaysa 100 de 99 takılmaz.Ama bazen oyle seyler oluyokı kocaman paket gumruge takılmıyo ufacık 50 dolarlık cakma bı wastegate takılabılıyor bıraz sansa baglı.
    5.paypal hesabın olması gerekıyor ve kredı kartını paypala tanıtmalısın 3yada 4 hanelı bı kod gonderıyor paypal ekstrene o kodu gırıyosun ve alısverıs yapabılıyorsun.

Bıseyler satın almaktan korkma genelde yuksek satıslı satıcılardan urun al.Ben buzamana kadar 50 60 defa urun almısımdır arac parcası yada kısısel urunler hıc bırınde sorun yasamadım sadece 1 2 defa gumruge takıldı.....Merak ettıgın baska bırsey varsa pm atabılırsın yardımcı olmaya calısırım.....
    konu çok yerinden açılmış bende bi kaç gün önce vites topuzu aldım ama karttan çekmedi kendisi mail attı siparişiniz alındı şu tarihte sizde 100 $ üstünde karttan çekmediğine göre o zaman benim sipariş iptal herhalde dimi
    41 UC 626 EP3 Type-R 2004
    34 ALG 34 EP3 TYPE-R 2005
    34 BA 0839 S2000 2007
    34 TM 0554 FN2 Type-R 2008
    34 VK 2309 MERCEDES E AMG 2014 34 BUN 34 FK2 Type-R 2015

35vkm16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu zamana kadar ebaydan hiç alışverişim olmadı.Paypal hesabım var. H1 3000k xenon kit almak istiyorum sislere takcam.Ama bir türlü işin içinden çıkamadım.Hangi marka almalıyım?Türkiye'ye gönderim yapıyor mu yapmıyor mu çözemedim.Sıkıntısız alınabilecek H1 3000k xenon kit için ebaydan link verebilir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim
    pıoneer deh-7250sd
    pıoneer eq-6500
    pıoneer gm-x924/gm-x334
    kenwood kfc-w3013
    pıoneer ts-s20

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 35vkm16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu zamana kadar ebaydan hiç alışverişim olmadı.Paypal hesabım var. H1 3000k xenon kit almak istiyorum sislere takcam.Ama bir türlü işin içinden çıkamadım.Hangi marka almalıyım?Türkiye'ye gönderim yapıyor mu yapmıyor mu çözemedim.Sıkıntısız alınabilecek H1 3000k xenon kit için ebaydan link verebilir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim
    ben sislerimde xenon kullanıyorum ve ampüllerim 3000K hep ebaydan alırım sislerime her aracımda çünkü sisde inanılmaz işe yarıyor dumanı bıçak gibi kesiyor..

marka pek fark etmiyor en iyi güvenilir satıcı hangisiyse ondan al zaten 10 dolar civarı bir şeydi..

bir ara philipsin burning light xenon ampülleri vardı halogen kendi kitleri için çıakrdığı oem satışıda oldu kısa süre kaçırdım bulsam alıcakdım..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ampul tipini söylersen ben yardımcı olabilirim.

35vkm16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melihyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ampul tipini söylersen ben yardımcı olabilirim.
    ampul tipi H1 2004 doblonun sislere takacağım
    pıoneer deh-7250sd
    pıoneer eq-6500
    pıoneer gm-x924/gm-x334
    kenwood kfc-w3013
    pıoneer ts-s20

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ebaydaki Xenonların türkiyedeki dandik xenonlardan farkı var mı ? Ampul tipim h4 uzun kısa almayı düşünüyorum.
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tuna-EP3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ebaydaki Xenonların türkiyedeki dandik xenonlardan farkı var mı ? Ampul tipim h4 uzun kısa almayı düşünüyorum.
    yok aynı .. sadece bazı renk değerleri türkiyede makbul olmadığı için satılmıyor bulunması çok zor.. misal 4300k eskiden zordu şimdi artık insanlar bilinçlenince 4300k takmaya başladılar artık getirtiyorlar..

ama 3000k gibi ekstrem fog light diye geçen yani sis rengi diye geçen ampülleri getirten pek yok.. tüketilmiyor..
    millet hala sislerine bilindik xenonda 6000k 8000k 10 bin ampüller takıyor sis farını sis de karda kötü hava koşullarında kullanmalık bir far olarak değilde şehir içinde show yapmalık bir far olarak görüyorlar..

Dünyada dumanı yani sisi delen iki tip renk vardır biri koyu kırmızı biri koyu sarı.. araçlarda standart olarak belirlenende sarıdır göz yormaz çünkü gözlerimiz sarıya göre evrimleşmişdir güneş rengi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    link
    link
    link
    link

en ucuzundan baktım
    ürünü aldıktan sonra satıcıya msj atarsınız h1 3000k diye.

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok aynı .. sadece bazı renk değerleri türkiyede makbul olmadığı için satılmıyor bulunması çok zor.. misal 4300k eskiden zordu şimdi artık insanlar bilinçlenince 4300k takmaya başladılar artık getirtiyorlar..

ama 3000k gibi ekstrem fog light diye geçen yani sis rengi diye geçen ampülleri getirten pek yok.. tüketilmiyor..
    millet hala sislerine bilindik xenonda 6000k 8000k 10 bin ampüller takıyor sis farını sis de karda kötü hava koşullarında kullanmalık bir far olarak değilde şehir içinde show yapmalık bir far olarak görüyorlar..

Dünyada dumanı yani sisi delen iki tip renk vardır biri koyu kırmızı biri koyu sarı.. araçlarda standart olarak belirlenende sarıdır göz yormaz çünkü gözlerimiz sarıya göre evrimleşmişdir güneş rengi..
    evet sarı sis gerçekten işe yarıyor bilgiler için teşekkür ederim abi. normal farlarda 8.000 k xenon takmayı düşünüyorum orjinal halojenler berbat benim kör gibiyim yanlız xenonda uzun kısa devre mi iyi olur yoksa sadece kısalarda xenon mu iyi olur bilgin var mı ??
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)