Japonya'daki EMS kargo Türkiye'de hangi kargo firması ile anlaşmalı bilen var mı?
Alacağım ürün 450$. Gümrüğe takıldığında bulunduğum şehrin gümrüğüne mi gitmem gerekir,
yoksa İstanbul'a havaalanına falan mı gitmek zorunda kalırım?
Japonya'daki EMS kargo Türkiye'de hangi kargo firması ile anlaşmalı bilen var mı?
Alacağım ürün 450$. Gümrüğe takıldığında bulunduğum şehrin gümrüğüne mi gitmem gerekir,
yoksa İstanbul'a havaalanına falan mı gitmek zorunda kalırım?
EMS Japan Post yani PTT..
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Benim paket gümrükde takılmış geçen hafta ihbarname geldi gittim aldım başakşehire
amerikadan alışveriş yapınca adamlar illa fedex dhl vs mi yolluyor yoksa pttden teslim alıncak şekilde yollatmak da mumkun mu intercooler vs türevi ürünlerde?
bilgisi olan var mı?
Artik 100$ uzeri seylerin vergileri kapida mi odeniyor? 300$lik koca spoiler kapima kadar geldi ama vergisi alindi. Hic bi yere cagirilmadim da.
sistem halen kafasına göre işlemekte ptt yeni yerine taşındı eskisine göre daha verimli çalışıyor bir kaç ay boyunca aldığım tüm ürünler kapıya geldi vergisini ödedim aldım geçenlerde yine anlam veremedik çağırdılar gittik ürünü 2telliden aldık, yani koskaca bodykit için herhangi bir ücret ödemeden kapınada gelebilir avuç içi kadar şey için gümrüğede gidebilirsin
Ufacık bir kargom Hong Kong tan tam 1 ay sonra geldi. Geçen sefer yılbaşı diye geç gelmişti, bu sefer de sevgililer günü davasından galiba![]()
41 UC 626 EP3 Type-R 2004
34 ALG 34 EP3 TYPE-R 2005
34 BA 0839 S2000 2007
34 TM 0554 FN2 Type-R 2008
34 VK 2309 MERCEDES E AMG 2014 34 BUN 34 FK2 Type-R 2015
Arkadaşlar bu zamana kadar ebaydan hiç alışverişim olmadı.Paypal hesabım var. H1 3000k xenon kit almak istiyorum sislere takcam.Ama bir türlü işin içinden çıkamadım.Hangi marka almalıyım?Türkiye'ye gönderim yapıyor mu yapmıyor mu çözemedim.Sıkıntısız alınabilecek H1 3000k xenon kit için ebaydan link verebilir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim
pıoneer deh-7250sd
pıoneer eq-6500
pıoneer gm-x924/gm-x334
kenwood kfc-w3013
pıoneer ts-s20
ben sislerimde xenon kullanıyorum ve ampüllerim 3000K hep ebaydan alırım sislerime her aracımda çünkü sisde inanılmaz işe yarıyor dumanı bıçak gibi kesiyor..
marka pek fark etmiyor en iyi güvenilir satıcı hangisiyse ondan al zaten 10 dolar civarı bir şeydi..
bir ara philipsin burning light xenon ampülleri vardı halogen kendi kitleri için çıakrdığı oem satışıda oldu kısa süre kaçırdım bulsam alıcakdım..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu ebaydaki Xenonların türkiyedeki dandik xenonlardan farkı var mı ? Ampul tipim h4 uzun kısa almayı düşünüyorum.
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
yok aynı .. sadece bazı renk değerleri türkiyede makbul olmadığı için satılmıyor bulunması çok zor.. misal 4300k eskiden zordu şimdi artık insanlar bilinçlenince 4300k takmaya başladılar artık getirtiyorlar..
ama 3000k gibi ekstrem fog light diye geçen yani sis rengi diye geçen ampülleri getirten pek yok.. tüketilmiyor..
millet hala sislerine bilindik xenonda 6000k 8000k 10 bin ampüller takıyor sis farını sis de karda kötü hava koşullarında kullanmalık bir far olarak değilde şehir içinde show yapmalık bir far olarak görüyorlar..
Dünyada dumanı yani sisi delen iki tip renk vardır biri koyu kırmızı biri koyu sarı.. araçlarda standart olarak belirlenende sarıdır göz yormaz çünkü gözlerimiz sarıya göre evrimleşmişdir güneş rengi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)