ucuz kurtuldum çok kötüydü 6-7 tane ceviz büyüklüğünde dolu yedim ama coook şükür bir sıkıntı olmadı hemen oto yıkamaya sığındım ama arkadaşım için aynı şeyi söyleyemiycem tavan harita ön cam patlakherkeze geçmiş olsun inşallah gece tekrarlamaz ..
ucuz kurtuldum çok kötüydü 6-7 tane ceviz büyüklüğünde dolu yedim ama coook şükür bir sıkıntı olmadı hemen oto yıkamaya sığındım ama arkadaşım için aynı şeyi söyleyemiycem tavan harita ön cam patlakherkeze geçmiş olsun inşallah gece tekrarlamaz ..
eskihisar istasyon ve darıcada hasarsız araç bırakmamışş honda yetkili servisi onarım için 10 gün sonraya randevu veriyormuş ..
gebze organize sanayide arabaları allahtan fabrikanın deposuna sakladık haberleri alır almaz daha yağmur başlamadan. ama daha yağmur yokki olum diyen bazı arkadaşlar şu anda bu tavan nasıl düzelecek derdindeler.. çok kişiyi aradım uyarmak için allahtan kurtardık araçlarımızı.
herkese geçmiş olsun akadaşlar.
bende tam köprünün altında yakalandım yaya köprüsüydü ama artık paspasları döşedim arabanın üstüne yettiği kadarıyla allaha şükür hasar cıkmadı cıkan arkadaşlara da geçmiş olsun..
babam 11 de geldı eve 5-6 saattır yoldayım dıodu.yalovadan ferıbota bınmıs tavana paspasları koyduk fena dolu vardı dıo ve aracın kaputunda bı kac gocuk olmus.cıddı dolu yagmıs yaklasık 1 saat surmus herkese gecmıs olsun.
geçmiş olsun herkese yalova taraflarında varmıymış bir şeyler
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Yağmura hatta doluya kağıthaneden işyerimden çıkarken yakalandım çok felaketti bide iski cadde üzerinde çalışıyoduu fenaydı silecek yetişmiyodu kağıthane-beşiktaş-levent toplam 3 saatte geldimmm
alibeyköyün gözünü seviyim ya,
suan fotoları gördüm orda bukadar yağmadı dolu.
ama korkutmadıda değil bi ara ykıamanın içine cektimsel götürcek gibi oldu sonra geriye jantmaxın önüne döndüm dedm olacak olsn herkese ne oluyosa banada o olsun
rabbim yüzümüze baktı.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
gecen sene haziran ayinda ankara da da ayni durum yasanmisti...
hasar alan arkadaşlara cok gecmis olsun...
araçlardaki hasarlar icin izmitteki çökük sihirbazi işe yarayabilir...
kk Sihirbazi
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
sağolun arkadaşlar.
bende göçük sayısı çok.göçükler gözle görülüyor ama elle pek hissedilemiyor. yani derin çukurlar değil. bunları vakumla çekememe gibi bi durum olabilir mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)