abi ben senin yerinde olsam bu kadar detaylı parça durumuna gireceksen gidip bir gümrük firmasına danışıırım yoksa sıkıntı yaşarsın
gümrük firmasında çalışan arkadaşlarla görüştük, ama onların branşı dışında kaldı. otomotivde yedek parça ve modifiye parçası olarak saçma bir değerlendirme olayı mevcutmuş. görüştügüm kişiler net bilgi vermeyence sormak istedim.
off topik satılıklarda konum var orda sattığım oyunlara bak istersen
offf topikmiş arkadaş illa uğraştırıcan yahu linkini at bare aratma gece gece
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı
gümrük firmasında çalışan arkadaşlarla görüştük, ama onların branşı dışında kaldı. otomotivde yedek parça ve modifiye parçası olarak saçma bir değerlendirme olayı mevcutmuş. görüştügüm kişiler net bilgi vermeyence sormak istedim.
abi tanıdık olmasına gerek yok herhangi bir firmadan bilgi alınabilir diye düşünüyorum...
hadi ya valla abi branş branş olunca sıkıntı branşı olan adamı nerden bulacan bırde o sorun var
tanıdıgım adamların firmaları resmen otu püsürü ithal ediyorlar gübre, tohum, yem, yapı malzemesi vs vs sen bu adamdan pistonun gelsi için şartı nasıl ögreneceksin
bende'de şans yok arkadaş bu oyunların hepsini oynadım ben yahu
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı
tanıdıgım adamların firmaları resmen otu püsürü ithal ediyorlar gübre, tohum, yem, yapı malzemesi vs vs sen bu adamdan pistonun gelsi için şartı nasıl ögreneceksin
o zaman yapıcak birşey yok abi benzin yerine gübre koyup arabayı yürütecek halin yok arayışa devam edicen bu adamların seni yönlendireceği kimse yok mu
o zaman yapıcak birşey yok abi benzin yerine gübre koyup arabayı yürütecek halin yok arayışa devam edicen bu adamların seni yönlendireceği kimse yok mu