gece sorun degıl de nobet gunumu mu buldun la :D
yarın kasımpasaya caya bekerlım. kuzey denız saha benden sorulur :D alkolsuz herseyı ıcırebılırım :p
Printable View
gece sorun degıl de nobet gunumu mu buldun la :D
yarın kasımpasaya caya bekerlım. kuzey denız saha benden sorulur :D alkolsuz herseyı ıcırebılırım :p
allah nasip ederse yarın akhisarda olacağım tavsiyeleri olan varmı :soru:
Mersin'de nerde tantuni yenir?
Google'da ufak bir araştırma yaptım, resmen çorbaya döndüm.
Yaprak tantuni, Göksel tantuni, Memoş, Mert Tantuni, Hasan Usta...vs önerenler var.
Ama, Yaprak ve Göksel'e gitme diyenlerde var. Memoş'a git diyenler sayıca fazla gözüküyorlar :D :D
Hangisine gideyim, birde tavsiye ettiğiniz yerin açık adresinide belirtin; sanırım Yaprak ve Göksel'in milyon tane şubesi varmış ve hepsi aynı değilmiş, ulan ne tantuniymiş be, yok oraya gitme, o şube tü kaka, yok o kazıkçı, yok oradan asla Mersin'li yemez, ee o zaman kim yer :D :D :D
şubesi yok , 2-3 kardeş kendileri çalışıyor.
ya Beşiktaş Mecidiyeköy şişli Alibeyköy Feriköy vs gibi yerlerde tavsiye edeceğiniz Ondo ayarında kebapçı - köfteci - pideci vs yerleri bir yazsanıza
haftada 1 muhakkak dükkandaki uşaklar ve eşleri alıp çıkıyoruz hep ondo hep ondo gına gelmek üzere :D
kanku fiyatları uçuk kaçık değil ben 3 tabak yiyorum mesela :D
bir kaç kere gittim öğlen yoğunluğundan olabilir belki ama ben çok beğenmedim açıkçası
astronomik rakam derken fiyat açısından değil senin yediğin tabak sayısı bakımından, esnaf lokantası tabak adedini duyduğumdan beri gözüme uyku girmiyo desem yeridir:D:D
kanku emin ol yemek konusunda accık aç gözlüysen o lokantada sende o kadar yersin bee :D
Mersindeki eve gittiğimde eve genelde Gökselden sölüyorum ben gayet güzeldi.