kartalda hepet var kasap et mangal etleri çok lezzetli fiyatı da makul.
kartalda hepet var kasap et mangal etleri çok lezzetli fiyatı da makul.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
ankarada , ostim ofim iş merkezinde foruma üye "searock" deniz abimizin çok güzel bir mekanı var. Dönerius adı. iskenderun üsulü soslu et/tavuk dönerleri çok çok iyi , sevis dönerleri ve special leride çok güzel. ayrıca künefesi enfesbütün bu güzelliklerin yanında fiyat ise çok uygun ankaralı arkadaşların gidip bu lezzetleri tatmasını tavsiye ederim
edit: imla
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Konuyu hortlatmak istiyorum
İzmir il sınırları içerisinde cok fena pis güzel gözleme ve açık ayran yapan yer varmıdır ?
Tek izin günüm pazar onu da güzel bir şekilde değerlendirmek istiyorum![]()
izmirde fantastik bir yer söylüyorum yeni keşfettim bende
kelleci pala
enfes bi kelle-tandır-kokoreç-böbrek yenilecek mekan
kokoreç direk pişmiş tekerlek halinde geliyor baharat size ait ekmeksiz hüp hüp
dünden beridir tansiyonum çıkmış durumda acayip yedim
+ alkol var mekanda, fiyatlarda güzel.
oğlan anası mevkkinde otobanın hemen yanında. şu çoban eti ilerisinde kalıyor
Denizli için bayramyerinde kuyu tandır yemek isteyenler çok iyi avlu bazarda perşembe günleri babadagin meşhur tandircisi yapıyor bilginize
Ümraniye Atakent İstanbul Beyti yolunuz düşerse tavsiye ederim Beytisi güzel gerçekten.
Dönerci Celal Ustanın 200-300m ilerisinde.
Ankarada tunalı taraflarında naci geldi naci diye bir ses duyarsanız durun naciyi bulun yiyip yiyebileceğiniz en iyi ciğeri yemek için koşuninternet sitesi vardı alo naci diye baktınız o taraftasınız arayın abimiz seyyar bakarsınız yakınlarda olur basar kontağa gelir ve ankaranın en ünlü seyyarıdır
![]()
#RenaultSport Clio-R
Ankarada önerebileceğiniz kokoreççi var mı ??? (Nöbetçi kokoreç ve pikolet harici)
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
kanatçı haydar'da kanat
altıntel künefe'de künefe
istinye park go mongo'da mango sufle
son zamanlarda vazgeçilmez lezzet duraklarımız![]()
İstanbul Avrupa yakasında horhor harici lahmacun tavsiyesi lazim.
ya da hamuru güzel açık fırın da olur. içini hazırlarım üşünmeden. acayip lahmacun yiyesim geldi:/
Sosisli olarak kadıköy petek büfeyi beğendim geçen.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Genel olarak mevlana'larda gevrekten ziyade ağır yağlı lahmacun çıkıyor diye kalmış aklımda. Aldım listeme teşekkürler aslan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)