User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: çiğköfteci açmak?

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elimden geldigince yardimci olayim..
    komagene kilo 6 tl. tatlıses 6.5 tl girişi var.
    bir kilo çigköfte 20-25 tl arasi satiliyor. kilosunu 6.5 liradan aliyorsun. bir durumde 50-80 gram çigköfte ya oluyor ya olmuyor. hesabini ona göre yap.
    tatlises aci sosu lavaşi fln da kendisinden tedarik etmek şarti ile bayilik veriyor. soguk zincir bozulmadan 2-3 günde bir servis ediliyor fabrikadan.
    vakumlu poşetlerde geliyor.
    1 hafta kadar dolap ömrü var.
    2000 tl kira vericeksen günde en az 15 kg çigköfte satman gerekirki çaliştigina degsin.
    otobüs duraklarının oldugu yerleri mesken tutabilirsin mesela..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortalama 10biğn tlye gelip dükkanı açıp gidiolar 1 hafta eğitim verio bazı firmalar ve genelde 50-70kg arası hibe ediolar ayrıca tutunman için magnet ve broşür falanda onlardan

bazen markaların kampanyası oluyor isim bedeli almadan gelip dükkanı hazırlıolar

gece2-3e kdr servis yapmayı düşünüyorum 1 ya da 2 tane duruma göre motorlu kurye

bulduğum yer öğrencilerin oturduğu semtte öğrencilerin takıldığı ve hiç boş bırakmadıkları bir parkın 30 metre yanında köşe başı tek dez avantajı o caddede dükkanlar yolun 7-8 basamak altında kalıyor kirası falan uygun

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yan komşum yaklaşık 6-7 ay önce tatlıses çiğköfte açtı kadıköyde; şu an devretmeye uğraşıyor onu biliyorum bir tek.

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kar marjını falan pek bilemem ama bende OSES diyorum, onun dışında pek çiğ köfte yemem...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortalama 10biğn tlye gelip dükkanı açıp gidiolar 1 hafta eğitim verio bazı firmalar ve genelde 50-70kg arası hibe ediolar ayrıca tutunman için magnet ve broşür falanda onlardan

bazen markaların kampanyası oluyor isim bedeli almadan gelip dükkanı hazırlıolar

gece2-3e kdr servis yapmayı düşünüyorum 1 ya da 2 tane duruma göre motorlu kurye

bulduğum yer öğrencilerin oturduğu semtte öğrencilerin takıldığı ve hiç boş bırakmadıkları bir parkın 30 metre yanında köşe başı tek dez avantajı o caddede dükkanlar yolun 7-8 basamak altında kalıyor kirası falan uygun
    10 bine komagene sait tatlıseks açman zor olur kardeşim bnm tahminim. komagene 3 -4 sene önceki franchise bayim ol fuarinda 25 bin tl gibi bir rakam istiyordu. şimdi bilmiyorum ama.
    bu bikaç firman magnet flyer fln kendisi satiyor ve franchise sözleşmesine o şekilde belirtiyorlar. hele komagene poşetlerden broşürlerden karton kutulardan fln inanilmaz para kazaniyor.
    öglen 11-12 gibi açmiş olcaksin dükkanini , başinda durcaksin.. gece 2-3 e kadar da servis fln yapmayi planliyorsun. Allah kolaylık versin kardeşim şimdiden..
    inşallah gönlüne göre olur. cok zor bir iştir..

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi ara battal beyde kilosunu 5 liraya alıp 20 liraya satma durumu vardı oldukça karlı yani..bizim cadde üstünde saf salak bi adam açtı 2 ay sonra keyfe keder içerideki mobilyaları değiştirdi lcd yi çaktı laptop alıp internet bağlattı..

bunlardan bi ay sonrada 3 elemana işi bıraktı dükkana bile gelmiyor beyfendi parayı fena vurdu anlayacağın..

bir de önüne dondurma ve midye koydu.. kısacası iş yapacak bir yerde olursa iyi kazanç bırakıyor..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komagene var afyonda, her ayın 15i aldığının %50si kadar ilave de ediyolar, ki beğeniyorum da tadını
    TB4BSA

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yan komşum yaklaşık 6-7 ay önce tatlıses çiğköfte açtı kadıköyde; şu an devretmeye uğraşıyor onu biliyorum bir tek.
    bahçelievlerdede var tatlıses ,bı kaç kez aldım yaramaz tadı

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dışarda çok fazla çiğkofte tercih etmiyorum ama bizim burda komagene var arada yiyorum fena değil

bence markanın yanında açıcağın yer çok onemli

ayrıca denildiği gibi günde 10kg dan aşağı duşmemek lazım ortalamadaki çalıştığına değsin

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah ahhh kendi mahallemde hiç yoktu sene 2007 açayım diye düşünmüştüm tabi daha küçüktük destek alamadık şimdi var 7 tane çiğköfteci parayı kıracaktık bu saatten sonra pek cezbedici değil bana göre

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir gün bu işe girecegim,ortalık kuruyacak

Elini çabuk tut derim

komagene de düşünebilirsin.digerlerinin dışında.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

metinmb407 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit Binevler civarında çiğköfteci yok ayrıca Edirne de adamakıllı yapan yerde yok. Bir tane Çilingirler caddesinde vardı Adıyamanlı adam devretti şimdi. Çok güzeldi şimdi devralan bozdu işi.

Bu işe gireceksen ilk etapta 20 bini gözden çıkarmalısın benimde arkadaşım niyetlendi ama hava parası mı neyse işte o olaydan dolayı vaz geçti.

Krank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şırdan satın para şırdanda

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence çok fazla çigköfteci var parası yendi bu işin.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metinmb407 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiğit Binevler civarında çiğköfteci yok ayrıca Edirne de adamakıllı yapan yerde yok. Bir tane Çilingirler caddesinde vardı Adıyamanlı adam devretti şimdi. Çok güzeldi şimdi devralan bozdu işi.

Bu işe gireceksen ilk etapta 20 bini gözden çıkarmalısın benimde arkadaşım niyetlendi ama hava parası mı neyse işte o olaydan dolayı vaz geçti.
    zübeydeye niyetim var başkan

anladığım kadarıyla herkesin kafasında farklı marka var en mantıklısı kar ve kalite oranı en yüksek olanı seçmek gibi duruyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence çok fazla çigköfteci var parası yendi bu işin.
    edirnede yok

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çiğköftede tercihim Komagene, TRdeyken her ayın 15inde kesin gidiyordum. (Aldığın kadarın yarısı bedava muhabbetine) Şimdi macaristandayım, komagene olsa da yesek diyorum, en iyisi gel buraya aç mağazayı sen :P
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

Conqueror - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çiğköfte için markanın çok faydalı olacağını pek düşünmüyorum. Estetik bir tasarımla müşterilerin güvenini kazanabilirsin. Kaldı'ki edirnede komagene yi bilirlermi bilmiyorum ancak burda sayılan markalardan sadece komagene tanıdık geldi. Oysa bu konu altında okumasaydım komagene'nin çiğköfte markası olduğunu bilemezdim.

Etsiz köfte pek hoşuma gitmiyor. Etli olanda haccp kuralları içinde satışı çok zor, izni de yok sanırım.

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edirnede nerede açmayı düşünüyorsun ?

aysekadın kampusnun hemen kapı onunde palmıye yanında war dınlentı sokagında war ? çarşıda 2-3 tane var gördüğüm. ama hepsi kendi ismiyle. ayşekadında cadde üzerinde bi mekan bulup franc ini alabileceğin ve reklamını yapabileceğin güzel bi marka olursa ve eve servis yapabiliceksen tutunabılırsn. kendimden ve çevremden biliyorum eve servis edirnede çok iş yapıyo. bu sene bitirdim okulu görünüşe öenm verip reklam ve eve servisi kaldırabileceksen giriş derim he eksik bişeler kalırsa zor durum bence kolay gelsin

edit:zübeyde civarlarını düşündüğünü görmedim şimdi farkettim. oraya dondurma koyucaklarına şimdi çiğ köfte koysalardı kar larına kar katarlardı ilginç şeyler yapıyolar bence yaz geldi diye. olabilir o taraf mantıklı bence.ama cadde üzeri olması herzaman + derim
    masalla masalla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)