User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: çiğköfteci açmak?

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işin kaymağını ilk açanlar yedi, hatırlıyorum ilk zamanlar dürüm 5-6 liradan satılıyordu şimdi her yerde 2 liraya zibille
    her firmanın kampanyası var misal pan çiğ köfte aybaşlarında ne kadar alırsan o kadar hediye kampanyası felan yapıyor
    marka adı altında girecek olsam komagene veya adıyamanlı ömeri tercih ederim
    anladığım kadarıylada edirnede açacaksın, eğer ankarada böyle bir işe girmeyi düşünen varsa potansiyelin çok sağlam olduğu ve böyle bir yerin olmadığı bölge öneririm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdalss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edirnede nerede açmayı düşünüyorsun ?

aysekadın kampusnun hemen kapı onunde palmıye yanında war dınlentı sokagında war ? çarşıda 2-3 tane var gördüğüm. ama hepsi kendi ismiyle. ayşekadında cadde üzerinde bi mekan bulup franc ini alabileceğin ve reklamını yapabileceğin güzel bi marka olursa ve eve servis yapabiliceksen tutunabılırsn. kendimden ve çevremden biliyorum eve servis edirnede çok iş yapıyo. bu sene bitirdim okulu görünüşe öenm verip reklam ve eve servisi kaldırabileceksen giriş derim he eksik bişeler kalırsa zor durum bence kolay gelsin

edit:zübeyde civarlarını düşündüğünü görmedim şimdi farkettim. oraya dondurma koyucaklarına şimdi çiğ köfte koysalardı kar larına kar katarlardı ilginç şeyler yapıyolar bence yaz geldi diye. olabilir o taraf mantıklı bence.ama cadde üzeri olması herzaman + derim
    o cadde üzerinde olacak ve paket ağırlıklı gece 3e kdr falan iş yapmayı düşünüyorum dizayna ve reklama bütçe ayırıcam kesinlikle avantaj ve dezavantajlarıyla ilgili baya bilgi verdi konu

daha fazla bilgisi olan varsa yazmasını bekliorum

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nereye acıcan edirnede yeri söyle ileriyi göreyim

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nereye acıcan edirnede yeri söyle ileriyi göreyim
    Boş dükkan nerde var orda ? Hepsi dolu şuanda köşedeki şok un yerine mcdonalds acılabilir bunu göz önünde bulundur belki sektör olarak alakan yok ama yiyicek sonucta biri köfte dicek digeri gel hamburger yiyelim dicek filan falan carsıda yer bak kendine unutma üniversite 3 ay yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul dışında ki iller için durum nedir bilmiyorum ama İstanbul doyma noktasına geldi bence bu konuda.. Mısır standları gibi ilk olacaksın ki furyayı yakalayasın.. Biz bekliyoruz bakalım iş yapıyorlarmı diye yaptıklarını öğrenince iş işten çoktan geçmiş oluyor.. Ama yinede yapılmaz diye bir durum söz konusu değil iyi konuda iyi bir strateji ile gayet başarı sağlanabilinir..

highpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tutacağın dükkanın yeri çok önemli bunu bilir bunu söylerim yer iyi olursa ne satarsan sat

semih1469 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemen hemen her markanın çiğköftesini yedim yıllardır en beğendiğim oses daha sonra arsemia diyebilirim.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim en çok Elazığlı çiğ köftecinin tadı hoşuma gidiyodu.

İstanbul da çiğ köfte işi bitti adım başı çiğ köfteci doldu her yer. Edirne de yoksa mantıklı bir iş olur öğrenci şehri sonuçta
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cigkofteminde cigkoftesi güzel..oda dusunulebilir bence..

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tum sayfaları okumadım ama bende bıldıklerımı soyleyım.

İzmirde Battal bey ağırlıktadır. şu anda yanlış hatırlamıyorsam kilo sunu 20 tl ye veriyor.
    dürümde 2.5 tl.

Ben de bikac yer denedim bu furya basladıktan sonra ama en güzeli Bence battal bey.

izmirde gercekten muazzam ağ yaptılar marka olarak bilindik bi marka oldu ama bazı bayileri cok yakın birbirine..

Yalnız bu işten para kazanmak istiyorsan gece çalışması lazım dükkanın. en az 2 ye kadar durması lazım yanı. birde paket servislerede dükkana gelen müşteri kadar özenli olman lazım.

misal herzaman yediğimiz yerden telefonla sipariş verdik. lavaşları bayat göndermiş birdaha gittiğimde anlattım durumu abi herzaman ben olmuyorum arkadas ta belki aşağıya attıgım paketi vermiştir yenisi bittiyse özür falan diledi.

ama kimiside sallamıyo bile yok olmaz bizde diyip kıvırıyolar. tabi bidaha gitmiyorz

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 da hatta 2011 in başında bu konuyu açsaydın 1 sn bile düşünme derdim. Bence artık yatırım zamananını doldurdu çiğ köfte. Artık her sokakta çiğ köfteci oldu. Yeri bulmak çok önemli. İyi bi yer bulabilirsen aç.

8 ay önce ben açtım yerim çok iyi olmasa da dükkan kendini döndürüyo. 10 tl ye kilosunu alıyorum 25 tl ye satıyorum . Lavaş yeşillik limon ekstra maliyet. İsim hakkı için pazarlıkla 8.000 tl ödedim. Açılış ta 50 kilo köfte animasyon broşür vs vs bu 8,000'nin içindeler. Dükkan kirası varsa tadilatı ve soğutucu dolap açılış maliyetine eklenmeli.

Kışın ortalama 450 - 500 tl ciro yapıyorum ama yaz dönemi bu 150 ye kadar düşüyor. bu dönemde frençays (nası yazılıyo nan !) olduğun için midye tatlı dondurma gibi alternatiflere yönelebilirsin. yaz dönemi dükkan kendini döndersin yeter mantığındayım yani.

Senol Demirağlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmet aybakla görüştünüzmü?Battal bey gibi değil.Adamlar sıkı disiplinle iş yapıyor.En az 1 km aralıkla dükkan açmaya müsade ediyolar.Dükkanı dayayıp döşüyolar teslim ediyolar.Size sadece dükkan kirası kalıyor.
    Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
    35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sait Rulezz. Bence sait çok iyi bu konuda gerçi Kocaeli'de adım başı Çiğ Köfteci Sait var ama Tatlıses'tende aldım gerçekten sait gibi değil.
    New Toy! - 41 AJV 325

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Senol Demirağlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet aybakla görüştünüzmü?Battal bey gibi değil.Adamlar sıkı disiplinle iş yapıyor.En az 1 km aralıkla dükkan açmaya müsade ediyolar.Dükkanı dayayıp döşüyolar teslim ediyolar.Size sadece dükkan kirası kalıyor.
    Kardeşim ahmet aybak cok gec gırdı pıyasaya battal bey gıbı ılk gırseydı oda aynı duruma maruz kalacaktı.

Battal beyde ılk 1km demıs ama sonra o kadar cok talep olunca adamlar ıpın ucunu kacırmıs ha mantıklımı degıl ama herkes kendı nasıbını yıyıor. acıp kapatanda var acıp kapattıranda var. bu da biraz işe gösterdiğin özen sayesinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız canımda nasıl cektı anlatamam..

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edirne yoğun nüfuslu bir yer ve öğrencilerin yoğunlukta olduğu bir yerdeyseniz dediğiniz gibi, çigköfteci açmak çok mantıklı

Şöyleki dürümü 2.00 - 2.50 tl arasında satılıyor. veyahut dürüm+ayran 2.50 tl olan yerde çok gördüm. Bu öğrencilerin işine çok gelir

zaten ufak bir dükkan işinizi görecektir, yalnız son zamanlarda şunu görmeye başladım bir dükkanda, 2-3 işi birlikte yapanlar var. yani bu daha çok kazanç daha çok müşteri ve daha çok reklam demek.

Örneğin; Dükkanın içinde , tavuk dürüm, çiğköfte, börek çörek, dondurma vs satanlar..

Bu şekilde düşünüp planlarsanız dahada iyi olabilir

Çiğköftede isim olarak şunlara bi bakın derim ; Ziyafet , Sait usta, Cesa, arsemiea..
    Emre Kalkan

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadaşım açmışdı göztepede frençayz almışdı 30 bin tl vermişdi adamlar gelip her bir şeyi kurmuşlardı 3 sene işletti sonra devir etti.. güzel işdir ama aynı caddede rakibin olmıycak bizim arkadaş açdı 3 sene içinde aynı caddede 8-9 çiğköfteci türedi..

birde midye işinde gelecek var aklında bulunsun iyi para var o işdede..

bunlar meze dir neticede açıcaksan konumunu alkolün tüketildiği gececilerin olduğu yerlerde arttır. ve geç vakitlere kadar yani sabah 3-4 e kadar açık kalmaya bak birde evlere paket servisi yaparsan bence zarar etmene olanak yok..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

mesutt1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende düşünüyorum bu tarz şeyler konuyu takipteyim
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesutt1bir!!!!!bir!!!1111bir!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açmayı düşünenler gidip her markayı bi tatsın ona göre karar versin derim. sonucta kendinizin beyendiğini satmak daha tatlı olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)