User Tag List

Sayfa 14/14 İlkİlk ... 4121314
253 sonuçtan 248 ile 253 arası

Konu: wrx imizle deneme(Ankara)

mirzagokhan
    Misafir
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben enkanın ortasında "GEÇİLİRSEM ARABAMI YAKARIM" diyen delikanlılar da gördüm gökhancım, hemen ardından geçilince arabasını yakmayan

HIRS kötü şeydir, geçen de geçilen de ARABAdır, araba HIRS yapar mı? Yapamaz...
    Ne kadar gidebiliosa o kadar gider...

Arabada 84mm piston çıktı diyelim, eee?
    Sen deneyeceğin arabaların Serwis kayıtlarını filan da iste bundan sonra istersen

Yola Çıkarsın, 3 kez kornaya basılır, gerisi teferruattır...

İsteyen söyler arabasında ne olduğunu isteyen söylemez, Geçersin geçilirsin o da sıkıntı değil gökhan, altında araban warsa, yanında rakibin warsa BAS GAZA KEYFİNE BAK
    Bende burda kimlerin ağzından neler çıktığını söylemeyim istersen reşat abi bana ağzımdan çıkanlardan örnek veriyosan söylencek çok şey var neyse siz kendi dünyanızda yaşayın en güzeli

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi rüyamızda yaşayalım diye bana söylemiyorsun umarım...

Kendi ağzından KENDİNLE ilgili herkesin ortasında söylediğin we sadece seni bağlayan bir cümle seni rahatsız mı ediyor???

Sen zaten kendine dünya kurmuşsun, bugüne kadar benim izlediğim kimle denediysen herkes seni geçmiş, ama hala atara gidere asla son wermiyorsun...

Onu geçicem Kocası kim herkes görcek dedin, adam geldi geçti seni Kocan mı oldu?
    Bunu geçicem dedin geçemezsem arabayı yakacam dedin 50 kişinin içinde, o da geçti arabanı mı yaktın ya da yak arabanı mı dedik???

Sana en başından beri abi nasihati werdim, HIRS YAPMA dedim ama sen hala ayrı dünyadasın...

Ne diyeyim sana Gökhan Mirza, sen mutluysan sorun yok...

Bi de lafa bak, kimin ağzından neler çıktığını söölemeyim istersen diyorsun, SÖYLEMEZSEN ADAM DEĞİLSİN lan beni mi tehdit ediosun!!!!

seni ADAM YERİNE KOYUP yanında laf konuşan adamlara da söyle, yarın konuştuklarınızı söylemekle tehdit ederim diye istersen ki ADAMLIĞINI bilsin herkes...

Daha da bana yazacaksan Yazma, ara beni çık gel yüzüme konuş, Konuyu kirletme....
    M.Resat Simsek

mirzagokhan
    Misafir
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendi rüyamızda yaşayalım diye bana söylemiyorsun umarım...

Kendi ağzından KENDİNLE ilgili herkesin ortasında söylediğin we sadece seni bağlayan bir cümle seni rahatsız mı ediyor???

Sen zaten kendine dünya kurmuşsun, bugüne kadar benim izlediğim kimle denediysen herkes seni geçmiş, ama hala atara gidere asla son wermiyorsun...

Onu geçicem Kocası kim herkes görcek dedin, adam geldi geçti seni Kocan mı oldu?
    Bunu geçicem dedin geçemezsem arabayı yakacam dedin 50 kişinin içinde, o da geçti arabanı mı yaktın ya da yak arabanı mı dedik???

Sana en başından beri abi nasihati werdim, HIRS YAPMA dedim ama sen hala ayrı dünyadasın...

Ne diyeyim sana Gökhan Mirza, sen mutluysan sorun yok...

Bi de lafa bak, kimin ağzından neler çıktığını söölemeyim istersen diyorsun, SÖYLEMEZSEN ADAM DEĞİLSİN lan beni mi tehdit ediosun!!!!

seni ADAM YERİNE KOYUP yanında laf konuşan adamlara da söyle, yarın konuştuklarınızı söylemekle tehdit ederim diye istersen ki ADAMLIĞINI bilsin herkes...

Daha da bana yazacaksan Yazma, ara beni çık gel yüzüme konuş, Konuyu kirletme....
    Benim hırs yaptığım da yok bunu herkes biliyo ortalığı kızıştırıpta milleti gaza getirenleri herkes biliyo günü gelir herşey konuşulur burda konuşmaya gerek yok gaza gelip insanları kırcak şeyler söylemeye de gerek yok da bunu kime anlatcan...

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve böylelikle Atar lakabını gökhan'a dewredebilrim :=) Teşekkürler
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atarrrrrramazan kulaga ve agza cok daha uygun

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az sakin gencler birbirinizi boktan nedenlerle uzmeyin,
    Gokhan , ibonun tic rs de ne diyosa o var baska bisey aramana gerek yok cigerim , subap polish felan yazmisin , kapaginda islem oldugu dogru ama oversize felan degil oyle cok prof islenmis bir kapak degil.Egzantrik ise hic olmadi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)