User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
102 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: ehliyetsiz sürücünün faciyası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin iyiliğin için söyleniyor bu kadar laf.. Sen otomobil kullandığı için, başka birisinin kirpiğinin tanesi kıvrılsa suçlu sensin.. Yol benimdi, o geldi vurdu üzerime, ya da geldi sıkıştırdı beni hatalı sollama yaptı vsvs hepsi traş.. Sen suçlusun.. Niye? Ehliyetin yok..

Kullanma bir kaç ay daha sık dişini sonra kullanırsın.. Otomobili kullanan ehliyet değil sürücü lafı da hikaye.. Otomobili kullanan sürücü, trafik kurallarını uygulatan da ehliyet.. unutma..

Birisi arkadan çarpar, ölür, ya da birisi arkandan çarpar kayarsın otobüs durağına girersin allah korusun, suçlu sen olursun.. Hiç alakan yokken hem de..

Kullanma şu arabayı..
    Haklısın abi. Üniversite telaşı vb durumlar yüzünden bu sene zaten pasiftim. Bi kaç ay daha böyle olacak. Sonrada allah izin verirse ehliyetim olacak. O zaman sıkıntısız sürerim.
    enough ?

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mevlut-S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı şeyi bende düşündüm ama ehliyetsiz araba kullandığımı belirttiğim için farklı anlaşılır diye yazmamıştım. tabi bir de saygısızlık etmek istemedim benden yaşça çok büyük bir insana.

bu arada lisede bir arkadasım yolun karsısına gecen iki yaya ya carptı ehliyetsiz. aileler şikayetçi oldu. kızlardan birisi öldü diğeri uzunca bir süre yoğun bakımda kaldı. resmen bütün ailelerin de dünyası yıkıldı. ama çocuk şikayetçi olunmasına rağmen 8 ay civarı hapishanede kaldıktan sonra çıktı. yani bir ömür boyu hapis yatmak gibi şeyler yok bizim adalet(!) düzenimizde. açlıktan ekmek çalan insan 4 yıl hapis yatar. bu şekilde can alan insan 8 ay yatar ve çıkar. olur böyle şeyler di mi ama...
    Hapishanedeki süre geçer de , peki ya kardeşim vicdanın sana müebbet verdiyse ?

Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben böyle yazıları kaale alıyorum abicim zaten. Ben sana hiç ukala gibi cevap vermedim abicim. Ben sadece yaptığımı söyledim. İş biraz abartı ve sert yorumlara kaçınca uslub değişiyo. Yaş farkı olduğundan kabullenip geçiyoruz. Bizimde anne babamız bişey öğretmiş demekki.

Ehliyetine bir şey kalmamış. Bu kalan süre zarfında hic araba kullanmasan bir yerine bir şey olmaz degli mi Hayatın arabadan motordan ibaret olmadıgının farkındasın sende biliyorum Ama bu sana uzak veya basit gelen önlemi alırsan tavsiyelerimize uyup belki de şuan olması muhtemel bir olayın önüne geçeceksin,Ve senin sırf bu duyarlılıgın için direksiyona oturmadıgını bilenler sana sırf bu yüzden saygı duyacaktır hem kendin hem ailen bırak potansiyel zan altında kalmayı insanlardan hoş tepkiler bile alabilirsiniz bu basit şeyden ötürü burada da hic birimizin gözünde kücülmeyecek aksine büyüyeceksin. Şahsen ben 'benim gibi eşşek kafalı, sözünde fikrinde inat eden cahil biri degilmiş , cocuk anlatınca anladı,uygulayacagına söz verdi ' diye düşünecegim.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısın abi. Üniversite telaşı vb durumlar yüzünden bu sene zaten pasiftim. Bi kaç ay daha böyle olacak. Sonrada allah izin verirse ehliyetim olacak. O zaman sıkıntısız sürerim.
    hadi bakalım.. inşallah.. okulda da umarım istediğin yeri tutturursun

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık gerçekten, oğlan hapiste, ailesi perişan, amcam tek kaldı. Hepsinin hayatı mahvoldu anlık bir olayla. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun teyzemin
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

suprolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ölüm anları çok kötü yapıyor insanı

ehliyet konusunda şöle bi yorum yapayım belki bu kazada araçla ilgili mekanik bi sorun oldu ancak sürücü ehliyetsiz olduğu için direk suçlu damgası yicek yedi bile....
    ehliyeti olup gazı freni bilmeyende var orası ayrı....araçlar gibi sürücüleride 2 yılda bir trafiğe çıkabilir diye muayene etseler kazalarda azalma olcağına inanıyorum....

TOLGACANSAHIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende orta okuldan lise sona Ahmet gibi düşünmüşümdür. Her gün yıkadığım hatta doğum günümde babamın bana yeni araba alamayacak olduğu halde altındaki arabayı doğum günümde hediye edeceğini ve ehliyet kursuna yazdıracağını öğrendiğim gün EN YAVAŞ sürdüğüm gün gittim kaza yaptım. 3 senedir ceremesini çekiyorum 6500 lira para cezası geldi haklı olduğum halde. Araba alacağım halde şimdi borcunu ödemek için yırtınıyorum.

Ahmet ben kullan veya kullanma demiyorum ama olurda bir gün ehkiyetsiz kaza yaparsan annenin o bembeyaz yüzüne bakmayı dene bi.

Şimdi hergün veriyor SLOW MOTİON devam allah razı olsun ASLANI'm dan eskiden arabasını esirgiyor diye aptalca düşünüyordum adam biliyormuş neyin ne olduğunu.

mevlut-S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hapishanedeki süre geçer de , peki ya kardeşim vicdanın sana müebbet verdiyse ?
    işte o onu bambaşka. ben zaten bu adalet sistemini eleştirdiğimi belirtmek istedim abi. Allah kimsenin başına öyle bir vicdan azabı vermesin. ehliyetsiz kullanımın önüne geçmek için bence şu ehliyet yaşını biraz daha düşürmek gerek. 16 iyidir mesela diye düşünüyorum. hani ehliyet yaşı 16 olsun reşitlik yaşı 20 ye ya da 22 ye çıksın. mesela 16 yaşında ehliyeti olan bi adam yeterli olgunluğa erişemeden alkol alamasın. sorumluluklarının farkına varsın belli bir yaşa kadar içmesin. işmesin ki sarhos kullanmasın o arabayı. bu düzenle eminim ki trafik kazaları sayısı azalır...
    Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi bakalım.. inşallah.. okulda da umarım istediğin yeri tutturursun
    İnşallah abi hayırlısı.

Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ehliyetine bir şey kalmamış. Bu kalan süre zarfında hic araba kullanmasan bir yerine bir şey olmaz degli mi Hayatın arabadan motordan ibaret olmadıgının farkındasın sende biliyorum Ama bu sana uzak veya basit gelen önlemi alırsan tavsiyelerimize uyup belki de şuan olması muhtemel bir olayın önüne geçeceksin,Ve senin sırf bu duyarlılıgın için direksiyona oturmadıgını bilenler sana sırf bu yüzden saygı duyacaktır hem kendin hem ailen bırak potansiyel zan altında kalmayı insanlardan hoş tepkiler bile alabilirsiniz bu basit şeyden ötürü burada da hic birimizin gözünde kücülmeyecek aksine büyüyeceksin. Şahsen ben 'benim gibi eşşek kafalı, sözünde fikrinde inat eden cahil biri degilmiş , cocuk anlatınca anladı,uygulayacagına söz verdi ' diye düşünecegim.
    Ben her büyüğümden tecrübelerinden bişey kapmaya çalışan bi insanım abi. Hayatın %99 u öğrenmek. Tabiki söylediklerini dikkate alıcam. Teşekkür ederim tavranız için.
    enough ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız size bisey diyim mi tipik antalyalı apache sahin dogan tayfasından bi eleman emin olun burdaki şahin dogancıların %80 bu ayarda yancı el freni ile donmeler hepsi kendini sebastian loeb altlarındaki araclarıda citroen ralli aracı zannediyorlar vs uzuluyorum yemin ediyorum yazık ya

allah rahmet eylesin teyzeye
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TOLGACANSAHIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende orta okuldan lise sona Ahmet gibi düşünmüşümdür. Her gün yıkadığım hatta doğum günümde babamın bana yeni araba alamayacak olduğu halde altındaki arabayı doğum günümde hediye edeceğini ve ehliyet kursuna yazdıracağını öğrendiğim gün EN YAVAŞ sürdüğüm gün gittim kaza yaptım. 3 senedir ceremesini çekiyorum 6500 lira para cezası geldi haklı olduğum halde. Araba alacağım halde şimdi borcunu ödemek için yırtınıyorum.

Ahmet ben kullan veya kullanma demiyorum ama olurda bir gün ehkiyetsiz kaza yaparsan annenin o bembeyaz yüzüne bakmayı dene bi.

Şimdi hergün veriyor SLOW MOTİON devam allah razı olsun ASLANI'm dan eskiden arabasını esirgiyor diye aptalca düşünüyordum adam biliyormuş neyin ne olduğunu.
    Ağzına saglık kardeşim. Güzel bir örnek oldun. Kolaylıklar diliyorum sanada.

Alıntı mevlut-S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte o onu bambaşka. ben zaten bu adalet sistemini eleştirdiğimi belirtmek istedim abi. Allah kimsenin başına öyle bir vicdan azabı vermesin. ehliyetsiz kullanımın önüne geçmek için bence şu ehliyet yaşını biraz daha düşürmek gerek. 16 iyidir mesela diye düşünüyorum. hani ehliyet yaşı 16 olsun reşitlik yaşı 20 ye ya da 22 ye çıksın. mesela 16 yaşında ehliyeti olan bi adam yeterli olgunluğa erişemeden alkol alamasın. sorumluluklarının farkına varsın belli bir yaşa kadar içmesin. işmesin ki sarhos kullanmasın o arabayı. bu düzenle eminim ki trafik kazaları sayısı azalır...

Adalet konusunda haklısın şike yapana müebbet istenir, bir dilim baklava çalanada. Ama kafa göz doğrayıp çöpe atan 2 seneye max çıkar.

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehliyetsiz genşleri pistlerde görmek isteriz
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet uzaya cikiyor benim ulkemin gencligi hala ehliyetsiz araba kullanmayi savunucu mesajlar atiyor . Hepini okumus & okuyan genclersiniz biraz genis dusunun bana birsey olmaz olsada cezasi i cekerim mantigindan kurtulun .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah abi hayırlısı.

Ben her büyüğümden tecrübelerinden bişey kapmaya çalışan bi insanım abi. Hayatın %99 u öğrenmek. Tabiki söylediklerini dikkate alıcam. Teşekkür ederim tavranız için.

Estağfirullah bizide yanlış anlama büyüklük taslamak vs degil niyet. Bazı şeylerin farkına sonradan varılıyor, benim hic uyaranım olmadı. Tüm hayatını bana göre şekillendiren benim için var olan babamı kalleş bildim. Malını esirgiyor bildim. Elin babasıyla karşılaştırdım , yeri geldi içimden sövdüm. İsterim ki sen ben gibi cahil olma. Karar senin. Kal saglıcakla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ''bana birsey olmaz '' .
    adolescent egocentrism. psychology rules

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki ehliyeti olupta boyle kullananlara ne diyecegiz? Bence bu isin ehliyetle degil, suruculukle ve yasin verdigi olgunlukla alakasi var..

Yazik olmus gercekten, Allah rahmet eylesin cok uzucu...
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye