çinçin,yenidoğan tarafları hep dağıldı çeşitli semtlere,her yer it kopuk serseri doldu.oç'ları.
çinçin,yenidoğan tarafları hep dağıldı çeşitli semtlere,her yer it kopuk serseri doldu.oç'ları.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Abicim kapalı garajdamı calıyorlar bunları sokaktanmı.Geçmiş olsun inş en kısa surede bulunur.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağ sağlim bulunur
Demek ki birileri koltuk siparişi vermiş...Bununla gecmiş olsun.
yeminle sabaha kadar kaç defa çıkar balkondan aşşa bakarım haddi hesabı yok ... her araba sesi , insan sesi , kapı sesi , ağaç böcek neyse gece defalarca terastan aşşaa bakarım... hem artık alışkanlık oldu sadece kendi arabama da değil ... bütün arabaları bi süzüyorum bişey varmı diye....
çok geçmiş olsun.. bu m3lerde immo yok mu neden bukadar kolay çalınıyor?
aracı ivedik organize sanayide bulduk.terk edilmiş halde...sağa sola çok haber saldık demekki g... yemedi daha fazla dolaşmaya...koltuklar -teyp tersisatı stepne ve armaları sökmüşler...jantlarda sürtmeler var..ama inşallah denk gelir..o koltuklar bi yerde.....
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
gözünüz aydın gerçekten büyük geçmiş olsun bunada şükür demekten başka birşey kalmıyor insana...
söktükleri parçalarla beraber çıktıkları yere girsinler o.ç'ları....
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
oha artık bu ne ya her gun ankaradan bi çalıntı heberı eklenıyor. emniyet uyuyor mu arkadaş bu nasıl iştir
edit : bulunduguna sevındım geçmiş olsun
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
bugün yaklaşık 12 tane felan oldu ankarada arkadaşlar bu resimin olduğu galeri benim bendede bi tane 36 calındı bu nedir amk nasıl bi meleket(
EVOLUTİON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)