User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
71 sonuçtan 58 ile 71 arası

Konu: bmw 3 serisi fikir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -CGR- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşım bahsettiğin araç audi tt zaten gündelik tt kullanan kaç adam var ya ?

burda bahsi geçen araç e36 istersen bir kez daha düşün yani ? 20tl gaz atıp 4 kişi binip tüm gün araçla dip gaz dolanan tiplerin filan bindiği yada öyle olmasa bile günlük kullanımda kullanılan bildiğimiz normal e36 sen borusanda çalıştığım dönem diyorsun çalışmışsan bilirsin elimden 4 adet bmw geçti 5 cisi kapımda 2001 model 5.30 375k deydi sattığımda e46 325ci 290k deydi sattığımda e46 325 sedan 248k deydi sattığımda e60 530 2006 model 250k deydi sattığımda şuanda 2003 e39 530 220k ondada hiç lpg yok ondan düşük kaldı heralde...

ve araçlarımı alan arkadaşların tepkileri hep şu olmuştu abi bu araba bu km deyse diğer 120k yazanlar nasıl 120k de ? kimse masum değil ayık olmakta fayda var pembeyi seviyor olabilirsiniz ama gerçek oldukça karanlık
    dediğinizde hak vermediğim kısımlar yok değil, tabi ki 3 serisi ile tt kullanımı farklı araçlar.

ancak lafım sadece size değil, benim tt'yi aldığım kişinin 4. arabasıydı bu.
    tt baktığım sırada bütçemden 6000 TL yukarda 330ci geldi borusana takas için, araç 2002 78.000km'de idi. expertizi yapıldı boya yok. muhtemelen bu da evin 2. 3. arabasıydı ki bu kilometrelerdeydi. sonradan aracı nette 57.000 tl civarlarında satılırken gördüm. şimdi burada aracı görenler olsa 2002 model nasıl 78.000km olur ya da 57 o araç için çok diyebilirdi. ama dediğim gibi istisnai durumlar olabiliyor ve böyle kupon araçlar çıkabiliyor, satan kişinin aracına hemen laf söylememek lazım.
    bütçenize uyuyorsa ya da çok az farkla aşıyorsa gidip araç görülür, gerçekten denildiği gibi mi bakılır , eğer öyleyse hesap kitaba göre alınır ya da alınmaz.
    ama burada sadece fotoğraflarına bakarak kesin km düşürülmüştür ya da fiyatı uçmuş (kime göre neye göre? ) demek çok mantıklı gelmiyor.

yanlış anlaşılma olmasın polemik için yazmadım, bana da sahibinden de bir arkadaş aracın pertmiş, yok 99 model 70k'larda olur mu buna sen inanıyomusun falan gibi mesajlar atmıştı. herkes model yılına göre yıl X 10-15.000 diyip bir ölçüp biçme yapıyor ama gerçek belki de öyle olmayabiliyor bunu demek istiyorum.

dj ugurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    94 model 286 binde bizde var motor daha hiç ellenmemiş saat gibi de çalışıyor. bmw de 200 bin sorun değil bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolkanku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dediğinizde hak vermediğim kısımlar yok değil, tabi ki 3 serisi ile tt kullanımı farklı araçlar.

ancak lafım sadece size değil, benim tt'yi aldığım kişinin 4. arabasıydı bu.
    tt baktığım sırada bütçemden 6000 TL yukarda 330ci geldi borusana takas için, araç 2002 78.000km'de idi. expertizi yapıldı boya yok. muhtemelen bu da evin 2. 3. arabasıydı ki bu kilometrelerdeydi. sonradan aracı nette 57.000 tl civarlarında satılırken gördüm. şimdi burada aracı görenler olsa 2002 model nasıl 78.000km olur ya da 57 o araç için çok diyebilirdi. ama dediğim gibi istisnai durumlar olabiliyor ve böyle kupon araçlar çıkabiliyor, satan kişinin aracına hemen laf söylememek lazım.
    bütçenize uyuyorsa ya da çok az farkla aşıyorsa gidip araç görülür, gerçekten denildiği gibi mi bakılır , eğer öyleyse hesap kitaba göre alınır ya da alınmaz.
    ama burada sadece fotoğraflarına bakarak kesin km düşürülmüştür ya da fiyatı uçmuş (kime göre neye göre? ) demek çok mantıklı gelmiyor.

yanlış anlaşılma olmasın polemik için yazmadım, bana da sahibinden de bir arkadaş aracın pertmiş, yok 99 model 70k'larda olur mu buna sen inanıyomusun falan gibi mesajlar atmıştı. herkes model yılına göre yıl X 10-15.000 diyip bir ölçüp biçme yapıyor ama gerçek belki de öyle olmayabiliyor bunu demek istiyorum.
    benimde sana hak verdiğim noktalar zaten var ancak benim yazdıklarım arasında öyle bi araba kattii suretle bulamazsın hayatta bulamazsın enayimiisin sen o km de araç mı olur diye bir tabir zaten yok ben ilk baştada yazdım o kmlerde o araçları bulursanız Allah'a geceleri yatmadan dua etmeyi unutmayın diye çnkü çok zor bulunuyor bulursanda sağlam paralar isteniyor yoksa Yıl X 10-15k diye km hesaplanmaz ben senelik 50.000 civarı yol yapıyorum
    ama evin diğer arabalarından biri annemin kullandığı araç senelik 5.000 anca yani bakıma yılı dolduğu için giren araç yani düşünün
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dj ugurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    94 model 286 binde bizde var motor daha hiç ellenmemiş saat gibi de çalışıyor. bmw de 200 bin sorun değil bence
    doğru diyorsun kardeşim değil sağlam ellere teslim edilip usta ayaklar gaza basarsa değil..

bnm şuanki bmw'm 2003 model 220k de sıfır sıkıntı da işte olay performans sıkıştırma vb. şeylere gelince japonlar size merhaba diyor bunu demek istemiştim yukarlardaki yazılarımda

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O fiyata değmez.. hele şu piyasada.. 17.000 de verirse al.. Vermessede o paralara 3.25 - 3.28 alırsın.. Hatta cabrio vs
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O fiyata değmez.. hele şu piyasada.. 17.000 de verirse al.. Vermessede o paralara 3.25 - 3.28 alırsın.. Hatta cabrio vs
    deme öyle deme abicim

adamların arabaları 20 ken 30 yapıyor aaaaaa....

Arda K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deme öyle deme abicim

adamların arabaları 20 ken 30 yapıyor aaaaaa....
    Senin problemin nedir usta insan her mesajında bir arabayı kötülemez sana göre alınmaz olabilir o senin fikrin saygı duyarım da 10 mesajdada aynısı söylenmez mal bizim para sizin daha iyilerini bulduysan onu al kimse kafana silah dayamıyor

erdemsddk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    92 model hondaya 15 lira yazınca kimse bu kadar büyütmezdi heralde.

sadikbeyazit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski model direksiyon var bunuda dikkatte al
    EcuTech Remapping

ugur_EN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski model olsa ne olucakki? 3 kol direksiyon ya da davul direksiyonların genel ortalama fiyatları 3 kollar 200 den başlar davullarda 300-400 civarında arabanın herşeyini sıkıntı ettiniz tebrikler bu bmw düşmanlığını anlamadım açıkcası direksiyon yeni tip olsa sorun olmucaktı galiba araçta 18 tuş obc recaro koltuk var onlara dikkat eden yok...araç sahibini tanımamıyorum ama bmw baya bi kötülendi gerçekten honda olaydı yorumlar çok çok farklı olucaktı büyük ihtimalle...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arda K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin problemin nedir usta insan her mesajında bir arabayı kötülemez sana göre alınmaz olabilir o senin fikrin saygı duyarım da 10 mesajdada aynısı söylenmez mal bizim para sizin daha iyilerini bulduysan onu al kimse kafana silah dayamıyor
    benim problemim yok çok şükür bro..
    problem sizde ben hiç bişeyi kötülemedim dikkat ettiysen
    ayrıca benim 36 alma gibi bir düşüncem vs. filanda yok yani
    para benim doğru araç sizin doğru ama biz hiç o bağlamda buluşmucaz yani neyse allah yüzünüzü güldürsün inş.

Headshot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim problemim yok çok şükür bro..
    problem sizde ben hiç bişeyi kötülemedim dikkat ettiysen
    ayrıca benim 36 alma gibi bir düşüncem vs. filanda yok yani
    para benim doğru araç sizin doğru ama biz hiç o bağlamda buluşmucaz yani neyse allah yüzünüzü güldürsün inş.
    kardeşim herkese allah yüzünü güldürsün,gecen iyi geçsin diyosun da...

Bu konuya yorum yapmadan arabayı kötülemeden senin gecen iyi geçmiyo,bu araba senin moralini bozuyo galiba.5 günden beri gelip gidip bu konuya yorum yapıyosun.

E36 cı'ları yalancı yaptın(km'si oynanmıştır diye),

''20tl gaz atıp 4 kişi binip tüm gün araçla dip gaz dolanan tiplerin filan bindiği...'' diyerek bir yönden aşağıladın.

9 liralık 1.4is lerin 18 e satıldığı yerde arabanın hakkını istedik,20yken 30 yapıyolar adamlar arabaların değerlerini diye dalga geçtin.

Birde oraya yazmıssın ki ''bnm bi problemim yok,problem sizde,ben hiçbişeyi kötülemedim dikkat ettiysen...''

Gece gece macera mı arıyosun,milletle dalga geçmek için mi bu forumda takılıyosun anlayamadım daha.

Ne yaparsan yap gerçi o beni ilgilendirmez de bizim yakamızı bırak artık.

Gecen iyi olsun
    Yiğit ÇEVİKER-Samsun
    16 JDM 76 Civic SiR Knight Rider
    55 DM 620 İncredible Civic
    55 SP 688 Bmw E36 3.20Ci
    55 LB 949 206 Rc Diesel
    06 CBS 65 206 Rc Diesel
    55 AAY 95 Corsa 1.7 Dti Project...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Headshot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim herkese allah yüzünü güldürsün,gecen iyi geçsin diyosun da...

Bu konuya yorum yapmadan arabayı kötülemeden senin gecen iyi geçmiyo,bu araba senin moralini bozuyo galiba.5 günden beri gelip gidip bu konuya yorum yapıyosun.

E36 cı'ları yalancı yaptın(km'si oynanmıştır diye),

''20tl gaz atıp 4 kişi binip tüm gün araçla dip gaz dolanan tiplerin filan bindiği...'' diyerek bir yönden aşağıladın.

9 liralık 1.4is lerin 18 e satıldığı yerde arabanın hakkını istedik,20yken 30 yapıyolar adamlar arabaların değerlerini diye dalga geçtin.

Birde oraya yazmıssın ki ''bnm bi problemim yok,problem sizde,ben hiçbişeyi kötülemedim dikkat ettiysen...''

Gece gece macera mı arıyosun,milletle dalga geçmek için mi bu forumda takılıyosun anlayamadım daha.

Ne yaparsan yap gerçi o beni ilgilendirmez de bizim yakamızı bırak artık.

Gecen iyi olsun
    estafurullah ben kimimki bi başkasını aşaalayım öyle bi anlaşılma olmuşsa özür dilerim.. ben sadece bi betimle yapmak istedim orda kusura bakmayın o tarz da bişey söylemek istememiştim öyle anlaşıldıysa...

1.4is lerde aynı b.kun laciverti kardaşım 10 liralık doğru bi I love JDM plakalık bi sinyal kaplama amörtisörcüde yayları kestirip ısıttırıp 10cm yere yaklaştırma bi son susturucu far içinide siyah yaptın mı 18 lira orada bnm 20yken 30 a isyanım bmw için söylenmiş birşey dğil

ayrıca ben bmw düşmanı değilm yani kapımda da herdaim eksilmez tek markadır yani 5. bmw ye biniyorum düşman olsam aşalasam kendim binermiyim etme gözünü seveyim

d3Li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pıyasayı burda bız belırlemıoruz benımde gozumde bes para etmıcek arabalara ne paralar ıstıolar ama yapacak bsy yok oturup o araba o kadar etmez demekle olmuyo bu ısler. madem 17 18 dıosun gıt bana temız bı 98 cuope bul alıyım hemen oturup bos muahbbetler yapmayın. pıasada sana gore bana gore yoktur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)