User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: bmw 3 serisi fikir?

Headshot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamun aleykum arkadaslar adım yunus emre çolak samsun'da ikamet ediyorum aracın sahıbı benım fakat ben tech uyesı degılım.Arkadaşın uyeliğinden yazıyorum.

Arabamın konusu açıldığını duydumve acıklama yapma gereği hissettim.Öncelikle aracımın km'si orjinaldir yetkili serviste zaten bakımları gözükmektedir.

Aracı Zonguldak'tan Alaplı ilçesinde bir kuyumcudan aldım. Aracım 2004 gümrük çıkışlı olduğunu beyan etti ben onun yalancısıyım.Fotoğraflar herşeyi anlatıyordur umarım.Zaten aracımn ilanında herşeyi açık ve net yazdım yakından gelip görecek arkadaşlar dediğimin harici birşey çıkarsa şayet yol masrafları dahil yedirir içirir ağırlar gönderirim aracımın bu kadar arkasındayım..

Fiyat konusunda da illaki pazarlık sünnettir ancak aracıma ölü fiyat biçen arkadaşlar sahibinden.com da 96 modelde arattırıp baktığında arabadan anlıyorsa farkı görecektir..

Aracıma 20 bin lira fiyat biçen redbaron'a soruyorum: parasını benimle mi kazanmış?

İyi yada kötü anlamda düşünüp yorum yapan arkadaslarıma saygı duyuyorum ancak ellerini vicdanına koyup insaflıca yorum yapmalarını rica ediyorum..Herkese iyi forumlar diliyorum...Saygılar.
    Yiğit ÇEVİKER-Samsun
    16 JDM 76 Civic SiR Knight Rider
    55 DM 620 İncredible Civic
    55 SP 688 Bmw E36 3.20Ci
    55 LB 949 206 Rc Diesel
    06 CBS 65 206 Rc Diesel
    55 AAY 95 Corsa 1.7 Dti Project...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş sen 96 model orjinal 200k da 3 serisi bul geceleride yatmadan allaha dua etmeyi unutma
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -CGR- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş sen 96 model orjinal 200k da 3 serisi bul geceleride yatmadan allaha dua etmeyi unutma
    Kardeş bir tek siz mi bulabiliyosunuz böyle düşük km'li hasarsız araçları? O özelllik size ya da bi kaç kişiye mi mahsus yani ? Maşallah de geç kardeş sen fazla kafanı yorma böyle işlere
    Yiğit ÇEVİKER-Samsun
    55 SP 688 Bmw E36 3.20Ci
    55 LB 949 206 Rc Diesel
    06 CBS 65 206 Rc Diesel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Headshot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş bir tek siz mi bulabiliyosunuz böyle düşük km'li hasarsız araçları? O özelllik size ya da bi kaç kişiye mi mahsus yani ? Maşallah de geç kardeş sen fazla kafanı yorma böyle işlere
    şimdi derin nefes
    sonrasında tekrar yazdıklarıma bi göz atın

96 model orj. 200k bir bmw çölde bi bahar gibidir... benim kastım buda senin zorun ne

bende zaten 96 bmw filan yok o km de orj. bmw de bulamazsın varsada 35bin lira isterler sen bnm yazımdan nasıl öyle bir anlam çıkardın anlamadım
    kafa dediğin yorulmak içindir sen kafayı yormayanlardansan tercihat meselesidir...
    cidden şok oldum yani o yoruma bu cevap...! gecen iii olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -CGR- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi derin nefes
    sonrasında tekrar yazdıklarıma bi göz atın

96 model orj. 200k bir bmw çölde bi bahar gibidir... benim kastım buda senin zorun ne

bende zaten 96 bmw filan yok o km de orj. bmw de bulamazsın varsada 35bin lira isterler sen bnm yazımdan nasıl öyle bir anlam çıkardın anlamadım
    kafa dediğin yorulmak içindir sen kafayı yormayanlardansan tercihat meselesidir...
    cidden şok oldum yani o yoruma bu cevap...! gecen iii olsun
    ''o km de orj. bmw de bulamazsın varsada 35bin lira isterler''

o km'de orj. bmw var diyorum bende kardeşim sana,ve 35 bin tl'de istemiyoruz diyorum anlatabildim mi?

Kafa yorup,yorulmayacak bişey yok.Herşey açık ve net ortada.Seninde gecen iyi olsun
    Yiğit ÇEVİKER-Samsun
    55 SP 688 Bmw E36 3.20Ci
    55 LB 949 206 Rc Diesel
    06 CBS 65 206 Rc Diesel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''o km de orj. bmw de bulamazsın varsada 35bin lira isterler''

o km'de orj. bmw var diyorum bende kardeşim sana,ve 35 bin tl'de istemiyoruz diyorum anlatabildim mi?

Kafa yorup,yorulmayacak bişey yok.Herşey açık ve net ortada.Seninde gecen iyi olsun
    allah yüzünü güldürsün o halde
    gereksiz triplere düşmenin alemi yok , şurda dost olup kardaş olmak varken çok garib bir tavırlar ki alakam yok bir tek sizmi bulabiliyorsunuz gibisinden sen kafanı yorma vs. hoş değil arkadaşım.. keşke daha ılımlı yaklaşsaydın olaya neyse yolun açık ola

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 sene önce biri çıkıpta 3.20coupeler 20bin liranın üzerine çıkacak deseydi,
    git başkasıyla kafa bul derdim
    2.5 sene önce, 93 model full, pırıl pırıl, fabrika çıkış ///M makinayı 17ye satmıştık

dip not: tertemiz 95 M3ü bi kaç ay önce 29a sattık,
    herhalde bizde bi ip.elik var

son olarak araba harika duruyor, ama ben o paraları vermem

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamun aleykum arkadaslar adım yunus emre çolak samsun'da ikamet ediyorum aracın sahıbı benım fakat ben tech uyesı degılım.Arkadaşın uyeliğinden yazıyorum.

Arabamın konusu açıldığını duydumve acıklama yapma gereği hissettim.Öncelikle aracımın km'si orjinaldir yetkili serviste zaten bakımları gözükmektedir.

Aracı Zonguldak'tan Alaplı ilçesinde bir kuyumcudan aldım. Aracım 2004 gümrük çıkışlı olduğunu beyan etti ben onun yalancısıyım.Fotoğraflar herşeyi anlatıyordur umarım.Zaten aracımn ilanında herşeyi açık ve net yazdım yakından gelip görecek arkadaşlar dediğimin harici birşey çıkarsa şayet yol masrafları dahil yedirir içirir ağırlar gönderirim aracımın bu kadar arkasındayım..

Fiyat konusunda da illaki pazarlık sünnettir ancak aracıma ölü fiyat biçen arkadaşlar sahibinden.com da 96 modelde arattırıp baktığında arabadan anlıyorsa farkı görecektir..

Aracıma 20 bin lira fiyat biçen redbaron'a soruyorum: parasını benimle mi kazanmış?

İyi yada kötü anlamda düşünüp yorum yapan arkadaslarıma saygı duyuyorum ancak ellerini vicdanına koyup insaflıca yorum yapmalarını rica ediyorum..Herkese iyi forumlar diliyorum...Saygılar.
    eminim o arabayı 23 den bi kuruş yukarı almamışındır burda bana ahkam kesiyorsun sanki çok saçma bir fiyat söylemişim gibi.git galeriye ver 17 verirse öp başına koy.bu devirde m3 ler 27-30 binlere satılıyor ....
    arabanı kötüleyende olmadı.ama istediğin para saçma.serbest piyasa istediğini yazarsın o na da birşey diyen yok.aracının temizliğine de lafımız yok. ama kupası düzgün her e36 ya boya korumayı çakıp prof makinayla çeksem sizinkinden farkı olmaz...

ayrıca 2004 gümrük çıkışlı olması 2004 model anlamına mı gelir ? hep sahibindeni kıstas alıyorsunuzda o araçlar o paraların hiç birine satılmıyor en az 5 bin altına satılıyor.1996 model arabaya hiç bir esprisi ve koleksiyonluk özelliği olmayan bir araca 27 bin istemek çok mu normal? f30 kasa çıktı artık.

2 sene önce 120binde fabrikadan çıktığı gibi mükemmel bir 320ci ı 23 e sattılar.sanki 27 bin gibi şişirilmiş bir fiyata satılacak bu araba ? boş fiyat yazıyorsunuz hangi enayiyi tutturabilirsem.

ha arabanıza masraf yapmış olabilirsiniz.yapılan hiç bir masraf aracın değerini 5-7 bin arttırmaz o sizin keyfinizdir...

siz insaflıca fiyat yazmazsanız bizden insaflıca yorum bekleme hakkınız yok ! hayırlı satışlar...
    ___
    GS

WebCreatix : Web Tasarım

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    G*t kadar 1.4is ler, seyim gibi vitesi bi b*ka benzemeyen goguslugu
    200.000-300.000 kmde arasinda
    Olup 18lira ediyor.
    Almanin yaptigi kalitesini kundaktaki bebenin bildigi Bmw para etmiyor
    Burdakiler herseyin en iyisini en dogrusunu biliyor
    Alma Bmw. Bmw kim araba yapmak kim yapmis olsa bile o parayi veren enayidir,saftir,maldir

Git hande al pejo al saxo al onlar araba
    Alman araba yapmayimi bilir.
    Yeni cikan spor gazetesi...
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

ugur_EN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JaSoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araç bmw forumundada konusu geçti yaşlı bi amcadan olması lazım...

Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olup 18lira ediyor.
    Alma Bmw. Bmw kim araba yapmak kim yapmis olsa bile o parayi veren enayidir,saftir,maldir

aynen katılıyorum...

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eminim o arabayı 23 den bi kuruş yukarı almamışındır burda bana ahkam kesiyorsun sanki çok saçma bir fiyat söylemişim gibi.git galeriye ver 17 verirse öp başına koy.bu devirde m3 ler 27-30 binlere satılıyor ....
    arabanı kötüleyende olmadı.ama istediğin para saçma.serbest piyasa istediğini yazarsın o na da birşey diyen yok.aracının temizliğine de lafımız yok. ama kupası düzgün her e36 ya boya korumayı çakıp prof makinayla çeksem sizinkinden farkı olmaz...

ayrıca 2004 gümrük çıkışlı olması 2004 model anlamına mı gelir ? hep sahibindeni kıstas alıyorsunuzda o araçlar o paraların hiç birine satılmıyor en az 5 bin altına satılıyor.1996 model arabaya hiç bir esprisi ve koleksiyonluk özelliği olmayan bir araca 27 bin istemek çok mu normal? f30 kasa çıktı artık.

2 sene önce 120binde fabrikadan çıktığı gibi mükemmel bir 320ci ı 23 e sattılar.sanki 27 bin gibi şişirilmiş bir fiyata satılacak bu araba ? boş fiyat yazıyorsunuz hangi enayiyi tutturabilirsem.

ha arabanıza masraf yapmış olabilirsiniz.yapılan hiç bir masraf aracın değerini 5-7 bin arttırmaz o sizin keyfinizdir...

siz insaflıca fiyat yazmazsanız bizden insaflıca yorum bekleme hakkınız yok ! hayırlı satışlar...
    tamamen katılıyorum

Olup 18lira ediyor.

hocam sen de çok haklısın bmw nin kılı olamayacak araçlar bmw fiyatında hem ne onun sesini ne onun gidişini, konforunu, tasarımın vs. vs. yanına yaklaşamayacak araçlar.

ama bu o saçma sapan araçların piyasasını şişirenlerin suçu. 2 sene evvelden kendime önümüzdeki sene için -yaklaşık 3 sene- 3.20 cabrio bakıyorum ben 25.000 tl ye alabileceğimi planlarken hem de eskiyecek belki daha da ucuzlar mantığıyla konuya yaklaşıyordum ama şu an temiz cabrio 30.000 tl gel de kızma..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusursuz arıyorsanız kendı aracımı önerırım BMW 3 Serisi 3.20i 1999 Model 36.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 92883655

şimdi illa fiyatı çok diyen olucak ama ben binmek için aldım 3-5 liraya bakmadım masraftan kaçmadım ama babama gaz verenler saolsun.Babam zorla sattırıyor bana
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş arabadan anlıyorsa sahibindendeki fiyatlara baksın demişsinde orda yazılan fiyatlarlamı anlamış oluyoruz arabadan ben 25 yaşındayım doğduğum gün eve geldiğim araba bmw ciğerini bilirim ciğerinin ederinide çok iyi bilirim 2005 te 17 liraya belki türkiyenin en az km li e36 coupe sini aldım gören çenesini tutamıyodu 2007 de 21 liraya verdim sen şimdi 5 sene sonra kalkıp 27 diyosun sonra arabadan anlayan sahibindene baksın diyosun tamam araban güzel hoş kazasız belasın bin ama şu arabalara her pasta cila atıp jant takan basan 7 lira eklemesin üstüne yani sahibinden fiyatlarıylada kendinizi kandırmayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

adam bi yerde haklı beyler dağalıııın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş arabadan anlıyorsa sahibindendeki fiyatlara baksın demişsinde orda yazılan fiyatlarlamı anlamış oluyoruz arabadan ben 25 yaşındayım doğduğum gün eve geldiğim araba bmw ciğerini bilirim ciğerinin ederinide çok iyi bilirim 2005 te 17 liraya belki türkiyenin en az km li e36 coupe sini aldım gören çenesini tutamıyodu 2007 de 21 liraya verdim sen şimdi 5 sene sonra kalkıp 27 diyosun sonra arabadan anlayan sahibindene baksın diyosun tamam araban güzel hoş kazasız belasın bin ama şu arabalara her pasta cila atıp jant takan basan 7 lira eklemesin üstüne yani sahibinden fiyatlarıylada kendinizi kandırmayın.
    bro boşver pert s2000 ne 65k istendiği bir dönemin evlatlarıyız biz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olup 18lira ediyor.

hocam 18-19 binlere VTI alırsın sen çok düzünlileri 20-21 ediyor max. onlarda cidden almandan soğutur adamı ki sürekli garajımda bi bmw si olan biriyim marka bekçiği yapmanın anlamı yok o hondaların para yapması ayrı bi olay 15 yaşındaki bir bmw ile 15 yaşındaki bir hondanın farkları vardır bmw daha gösterişlidir daha zevklidir RWD oluşundan daha konforlu daha dolu daha sağlam ve ağır ancak atlanılan noktalar var 15 yaşındaki bmw ve honda arasındaki en büyük fark bmw nin motoru 10. kez açılıyordur hondaya daha sıvı conta değmemiştir buda böyle inkara gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamadığım bir şey var..
    96 model araç neden 200.000km'nin altı olamasın?

geçen sene sonu ben de aracımı değiştirecektim, e46 330ci peşinde koşuyordum. 3-4 tane tertemiz denilen aracı borusanda çalıştığım dönem expertize soktum, araçlar haşat, değişme denilen yok denilen aracın sağ arka panelde birleşme noktası dikkatli bakıldığında fark ediliyor ve tırnakla ele geliyordu.
    haşat 330ci'lere saçma paralar ödeyip vergi + kaskosuyla uğraşacağıma, biraz audi tt bakınayım dedim.

1 tane baktım içime sinmedi, şans eseri 2. baktığım tt inanılmaz temizlikte 1999 model 64.000km'deydi.
    aracın ilk sahibi sanko enerjinin genel müdürü, ikinci sahibi ise benim satın aldığım kişi olan avea'nın genel müdürlerinden bir tanesiydi.
    aracın ilk günden itibaren tüm bakım evrakları ile birlikte, trafik makbuzlarına kadar herşeyi dosyalanmış duruyordu.
    expertize soktuk, km orjinal ve nokta boya yoktu.
    ben bir kaç ayda aracımı 71.800 km'ye getirdim.

şimdi kalkıp biri benim aracımın ilanına burada topic açsa, altına da bir kaç kişi 1999 model araba 71.000'de olmaz dese ,tüm bakım kağıtlarını ve km'lerinin ve yıllarının altını tek tek çizerek upload etsem o arkadaşların yüz ifadesini merak ederim.

adam arabasını kimden aldığını biliyo, expertizini yaptırdıysa,evrakları eksiksizse, 200.000 km 96 model araba için düşürlmeye değmeyecek bir kilometredir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolkanku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlamadığım bir şey var..
    96 model araç neden 200.000km'nin altı olamasın?

geçen sene sonu ben de aracımı değiştirecektim, e46 330ci peşinde koşuyordum. 3-4 tane tertemiz denilen aracı borusanda çalıştığım dönem expertize soktum, araçlar haşat, değişme denilen yok denilen aracın sağ arka panelde birleşme noktası dikkatli bakıldığında fark ediliyor ve tırnakla ele geliyordu.
    haşat 330ci'lere saçma paralar ödeyip vergi + kaskosuyla uğraşacağıma, biraz audi tt bakınayım dedim.

1 tane baktım içime sinmedi, şans eseri 2. baktığım tt inanılmaz temizlikte 1999 model 64.000km'deydi.
    aracın ilk sahibi sanko enerjinin genel müdürü, ikinci sahibi ise benim satın aldığım kişi olan avea'nın genel müdürlerinden bir tanesiydi.
    aracın ilk günden itibaren tüm bakım evrakları ile birlikte, trafik makbuzlarına kadar herşeyi dosyalanmış duruyordu.
    expertize soktuk, km orjinal ve nokta boya yoktu.
    ben bir kaç ayda aracımı 71.800 km'ye getirdim.

şimdi kalkıp biri benim aracımın ilanına burada topic açsa, altına da bir kaç kişi 1999 model araba 71.000'de olmaz dese ,tüm bakım kağıtlarını ve km'lerinin ve yıllarının altını tek tek çizerek upload etsem o arkadaşların yüz ifadesini merak ederim.

adam arabasını kimden aldığını biliyo, expertizini yaptırdıysa,evrakları eksiksizse, 200.000 km 96 model araba için düşürlmeye değmeyecek bir kilometredir.

ya arkadaşım bahsettiğin araç audi tt zaten gündelik tt kullanan kaç adam var ya ?

burda bahsi geçen araç e36 istersen bir kez daha düşün yani ? 20tl gaz atıp 4 kişi binip tüm gün araçla dip gaz dolanan tiplerin filan bindiği yada öyle olmasa bile günlük kullanımda kullanılan bildiğimiz normal e36 sen borusanda çalıştığım dönem diyorsun çalışmışsan bilirsin elimden 4 adet bmw geçti 5 cisi kapımda 2001 model 5.30 375k deydi sattığımda e46 325ci 290k deydi sattığımda e46 325 sedan 248k deydi sattığımda e60 530 2006 model 250k deydi sattığımda şuanda 2003 e39 530 220k ondada hiç lpg yok ondan düşük kaldı heralde...

ve araçlarımı alan arkadaşların tepkileri hep şu olmuştu abi bu araba bu km deyse diğer 120k yazanlar nasıl 120k de ? kimse masum değil ayık olmakta fayda var pembeyi seviyor olabilirsiniz ama gerçek oldukça karanlık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)