Selamun aleykum arkadaslar adım yunus emre çolak samsun'da ikamet ediyorum aracın sahıbı benım fakat ben tech uyesı degılım.Arkadaşın uyeliğinden yazıyorum.
Arabamın konusu açıldığını duydumve acıklama yapma gereği hissettim.Öncelikle aracımın km'si orjinaldir yetkili serviste zaten bakımları gözükmektedir.
Aracı Zonguldak'tan Alaplı ilçesinde bir kuyumcudan aldım. Aracım 2004 gümrük çıkışlı olduğunu beyan etti ben onun yalancısıyım.Fotoğraflar herşeyi anlatıyordur umarım.Zaten aracımn ilanında herşeyi açık ve net yazdım yakından gelip görecek arkadaşlar dediğimin harici birşey çıkarsa şayet yol masrafları dahil yedirir içirir ağırlar gönderirim aracımın bu kadar arkasındayım..
Fiyat konusunda da illaki pazarlık sünnettir ancak aracıma ölü fiyat biçen arkadaşlar sahibinden.com da 96 modelde arattırıp baktığında arabadan anlıyorsa farkı görecektir..
Aracıma 20 bin lira fiyat biçen redbaron'a soruyorum: parasını benimle mi kazanmış?
İyi yada kötü anlamda düşünüp yorum yapan arkadaslarıma saygı duyuyorum ancak ellerini vicdanına koyup insaflıca yorum yapmalarını rica ediyorum..Herkese iyi forumlar diliyorum...Saygılar.