User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
92 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: sunroof açtırmak

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski aracımda sonradan açmaydı bir problemi yoktu direk mesafeleri arasında bir ölçü yapılırsa sıkıntı olmaz bence. orj olmasının tadı ve önemi başka tabi
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takla barı var ise kesilip sunroof acılması tehlikeli ama 106daki gibi yoksa yaptırın gitsin zaten pamukşeker kıvamında bi araba

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet ön yargılı olmaya gerek yokmuş değilmi ?
    keza arkadaşın koyduğu o araba 70 le o hale geldiyse tavan barından filan boşa konuşuyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tugral benim lafim sana degil bazilari cabrio arabanin guvensizliginden bahseden var.Ben en yakin cevremde olan bir olaydan bahsedeyim sana aile dostumuzda gaza gelip kestirmisti yaptigi kazada sunroof kafasina dusmusru ve tavani v seklinde iceri bukulmustu.Ben o yuzden sonradan takilan sunrooflara karsiyim ama zevk meselesi kimse kimseye karisamaz ve bu olay markadan markaya iscilikten iscilige degisir .( benim arabamdada sunroof var)
    yazdıklarından anladığım kadarıyla okuduğunu anlamayan birisin ve mantıklı konuşacak kadar büyük değilsin. cabrio aracın direğinden bahseden kim? sunroof un kafasına düşmesini düşünen sen ve senin gibiler o üstü açık arabanın açık yerinden neler girer takla anında bunu düşünemiyorsunuz işte. ve sen kimsin ki rezil kelimelerini kullanıyorsun? adabınla yaz burada. gözünle oku, beyninle yorumla. anlamadığın yer olursa da yorum yapmadan önce sor. hey allaam kimlerle muhattap oluyoruz.

piscocuk
    Misafir
    sertaç resimli anlatım için çok teşekkürederim..sunroofun büyüklüğü falan çok önemli değil..dediğin gibi sadece arka kısmı kalkık dursun yeter diye düşündüm hep..daha önceki araçlarımda sunroof vardı tek kullandığım şekil oydu açıpta hiç gezmedim zaten..tekrar teşekkürler

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet ön yargılı olmaya gerek yokmuş değilmi ?
    keza arkadaşın koyduğu o araba 70 le o hale geldiyse tavan barından filan boşa konuşuyoruz
    farkettiysen bütün yazılarımda sütunların ve barların kesilmediğini sadece tavan sacının kesilmesinden bir sorun yaşanmayacağını belirttim. 106 da tavan barı sunrrof bölgesine denk gelir veya gelmez onu ben bilemem. zaten aklı basında kimse destek bölgesini kestirmez sac kısımlarda bu denli sıkıntı çıkmaz

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komşunun arabasına 2.kattan saksı düştü sunroof kırılmadı.

12.posta dikkat konu bununla ilgili sanırım.
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...-hakkinda.html

highpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı piscocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taklalık bir kaza yapacağımı düşünmüyorum.haftanın 1 günü max 90-120 sağdan sağdan style

ben en son böyle söylediğimda 60 km hızla 6 takla attım başkasının bana çarpması sonucu
    high power tuning [ subaru -honda]

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 106 gti a sanruf açtırdım..webasto ve hiç bir sorun yaşamadım...kesinlikle 10-15 yıllık orjinal sanrufundan çok daha sağlam ...öyle bar kesme filan hikaye düz sacı kestiler ve sanrufu tektılar...bir önceki sayfada serti arkadaşımız durumu süper anlatmış..yazdıklarına aynen katılıyorum..
    çok fazla ince eleyip sık dokumaya gerek yok sanruflu 106 çok daha güzel görünüyor...taktır gitsin bence...
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

piscocuk
    Misafir
    Alıntı highpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben en son böyle söylediğimda 60 km hızla 6 takla attım başkasının bana çarpması sonucu

60 ile 6 taklamı...okadar kaza yaptım Allah beterinden cümlemizi korusun ama 60 ile 6 taklayı hangi araçta attınız çok merak ettim.birde size çarpan araç neydi kaç km hızla çarptı

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence 106yla yapacağın her türlü kaza sunroof olsun olmasın büyük zararla sonuçlanır eg olsun 106 olsun bunlar hafif ve güvenliksiz araçlar, bence dert edilmemeli sunroof meselesi
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

serti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drn106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 106'larda bildiğim kadarıyla sunroof açılırken güvenlik direği kesiliyor, sunrooflu modellerde tavanda daha farklı bir mukavemet söz konusu bu nedenle bence çok tehlikeli, siz 90 km/h hızla giderken arka tamponunuza dokunan biri yoldan çıkmanıza sebep olabilir.. 106'lar tavandan V şeklinde bükülmeye çok müsait araçlar, ben aman uzak durun derim..

bu resimlersadece 70 km hızla girerken yoldan çıkıp bagaj kısmından direğe giren bir 106'nın fotoğrafı, arka bagaj kilidi sürücünün kafasında.. sürücünün boynu kaburgası kolu bacağı her tarafı kırıldı, halen hastanede.. 106'lar zaten hassas araçlar bir de orasını burasını kesmeyin..

arkadaşım bu araç nerde kaza yaptı ? allah korusun da sendemi ordaydın ? direksiyon sağ tarafda da ondan merak ettim ??

Hann
    Misafir
    elektrikli sunroof kendisi ve mekanizmasıyla birlikte belli bir ağırlığa sahip olduğundan tavanda bir yük oluşturması bir gerçek bu yüzden bazı araçların sunroof lu ve sunroofsuz modellerinde tavandaki bağlantı kemerleri farklı şekiller ve kalınlıklarda dizayn edilir illaki taktırıcam diyorsanız bu konuyu gözardı etmemenizi öneririm çünkü direkt olarak can güvenliği söz konusu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elektrikli sunroof kendisi ve mekanizmasıyla birlikte belli bir ağırlığa sahip olduğundan tavanda bir yük oluşturması bir gerçek bu yüzden bazı araçların sunroof lu ve sunroofsuz modellerinde tavandaki bağlantı kemerleri farklı şekiller ve kalınlıklarda dizayn edilir illaki taktırıcam diyorsanız bu konuyu gözardı etmemenizi öneririm çünkü direkt olarak can güvenliği söz konusu..

o kadar resimli olarak anlattım hala bar direk kol bacak demeyin lütfen.bi sanruf takmayla araç ikiye ayrılmaz.ki sanrufun ağırlığı çıkan saç parçasından ÖNEMSİZ derecede ağırdır..106 larda tavan farkı yoktur.sadece sanruflularda su kanalı var o kadar..kafalar karışmasın

Hann
    Misafir
    Alıntı serti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar resimli olarak anlattım hala bar direk kol bacak demeyin lütfen.bi sanruf takmayla araç ikiye ayrılmaz.ki sanrufun ağırlığı çıkan saç parçasından ÖNEMSİZ derecede ağırdır..106 larda tavan farkı yoktur.sadece sanruflularda su kanalı var o kadar..kafalar karışmasın
    106 icin birsey soyliyemem yazidada belirttigim gibi bazi araclarda bu sekil bir deisiklik var amacim kafa karistirmak degil sadece bildigim biseyi paylasmak istedim..

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bu araç nerde kaza yaptı ? allah korusun da sendemi ordaydın ? direksiyon sağ tarafda da ondan merak ettim ??
    106owners forumunda superjosh19 nickli adminin aracı bu... yabancı forumlarda muhabbetimiz olan bir arkadaştı.

kaza konusu da bu:

Blue 106 Rally crash on the way to FCS
    HORSEPOWER is how fast you hit the wall
    TORQUE is how far you take the wall

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drn106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106owners forumunda superjosh19 nickli adminin aracı bu... yabancı forumlarda muhabbetimiz olan bir arkadaştı.

kaza konusu da bu:

Blue 106 Rally crash on the way to FCS
    konuyu biliyorum kardeşim.sanki ordaymış gibi anlatmışsın konuyu o yüzden sordum..ayrıca bu kazanın SUNROF açtırmakla olan ilgisi nedir ??? 106 owner da sende çok iyi bilirsinki adamlar bar destek tanımayıp kesiyorlar..bu resimle takılmak istenen sunrof arasındaki bağı kuramadım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 icin birsey soyliyemem yazidada belirttigim gibi bazi araclarda bu sekil bir deisiklik var amacim kafa karistirmak degil sadece bildigim biseyi paylasmak istedim..
    verdiğin bilginin 106 ile uzaktan yakından alakası yoktur...

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben zamanında 1,6ies aracıma sunroof taktirmistim , elektrikli degildi ve sadece kıçını kaldırıyordu
    Ses veya su girme problemi yasamadım
    Kesim yarım saat sürdü , izolasyonu ise iki saat sürdü...
    Kaza ve hele hele ki takla konusuna gelirsek , altimizdaki araçların takla aninda dogal olarak en zayıf yeri tavanlar ve direklerdir
    O yapı aracın ağırlığını ve çarpma şiddetini genelde taşıyamaz
    Dolayısı ile sunroof artırmazsan daha güvendesin de diyemeyiz...
    Allah korusun , taklada birkaç ekstrem marka-model hariç tavanlar kisileri koruyamaz...
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)