User Tag List

Sayfa 46/48 İlkİlk ... 364445464748 SonSon
905 sonuçtan 856 ile 874 arası

Konu: 23 Mart 2008 Pazar / SPEED WEEKEND - İZMİT KORFEZ DRAG

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka küpeye bak paril paril yolda kaldın para yok cağır cekıcıyı cıkar kulaktan ver adam senı kapıya kadar bıraksın

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gönüllerdesin
    seviyorum seni

Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka küpeye bak paril paril yolda kaldın para yok cağır cekıcıyı cıkar kulaktan ver adam senı kapıya kadar bıraksın
    auhauhaa halbuki küpenin değeri bi sahte xenon ampülü kadar değil

ama harbi nekadar büyükmüş maşallah,zoomdan kaynaklanıo herhalde
    AyB

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muahuauha küpeye bak kaç kilo cekiyor olm o iyi o tellerde oturan cocuk cekip almamış kulağından walla gerceksanıp huahuauhaa

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yancı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    organisayon güzeldi düşüncene sağlık hatta böyle birşeyi organizasyonlamak bile gerçekten emek istiyor ve dikkat uğraş gerektirio ve bunu öncelikle başardınız ama şu noktalar sizce doğrumuydu yoksa bizmi yanlış biliyoruz..

1- Eşleşme kura çekimlerinde adı üstünde kura çekileceğine sadece sınıf 6 da 4 typerın birbirini istemesi yüzünden onları arka planda tutup diğerlerine kafadan sayı vermek ve rakiplerinizi kendiniz belirleyin lafı ? Bu nasıl bir kuradır ? Herkes mutlumuydu acaba düşünülmedimi diğer yeni katılanlar ne düşünecek bu konuda ? En başından adil bir kura çekimi ile eşleşmeler olacak denilmişti halbuki ?

2- Gti sınıf 5 ve ctr sınıf 6 lara milletin zevki ve aynı arabaların 9-10 kere kalkmasını beklettirmek ? Show ve lastik yakarken millet arka tarafta sıra bekliyor daha 3 sınıf yarışacak ve yağmur riski bile var hala bekletiliyorlar.. Halbuki brifing te söylenen lastik yakmak yasak hız yapmak yasak sizce buna uyuldumu yada buna aykırı davrananlar cezalandırıldımı diskalifieye edildimi ?

3- Araçlar A dan Z ye kontrol den geçecekti ve öyle yarışa alınacaktı ama hiç bir aracın motor kaputu bile açılmadı ?? Kontrol falan yoktu.

4- Belli bir saatten sonra araç alınmıcak dendi biz sabahın köründe boşuna orda olduk çünkü Sİ ın ne zaman yarışa alındığı ***** onuda geçtik araç kalkmak için ne koltuk koymuş doru dürüs nede kapı içi var hertaraı sökülmüş nerdeyse iskelet kalktı ve o araç gitti 1. liği aldı 6. sınıfta budamı doğruydu ?

Bunları sormak istedim bu 4 şıkta kurallar dahilindeydi diyorsanız eyvallah.. Ama birdahaki organizasyonlarda bu tür şeylere dikkat ederiz hataydı bunlar dersenizde eyvallah..

Size kalmış ..organizsyona genel bakınca güzel gibiydi ama dışarıdan bakınca öyleydi.. Her organizsyonda ufak tefek hatalar yanlışlaıklar olur mutlaka ama bunlar biraz fazlz değilmiydi sizcede ?
    ben hala cevap alamadım
    Birilerine cevap yetiştirmek için forum basında beklemiyorum azcık sabret cevabı zaten yazıcam meraklanma dimi ama...

bu 4 sorun ile ilgili cevap yazarken alttaki mesajını gordum :

ne diyosun arkadaşım ben yarışmadım neyden bahdediyorsun sen bunları arkadaşlar tarafından öğrendim orada olsam çekilirdim zaten
    Ve sadece sunu demek istedim sana yarışmacı değilsen neden bukadar sorun yaptın ?
    kimseyi zorla yarıştırmadık biz ayrıca resmi itiraz etmek isteyen kimsede olmadı .
    bu yarıstan daha adilini yapın bende katılıyım sizlere dısardan neyin nasıl yapıldıgını bilmeden eleştirmeyin ...

Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bişey sorcam ben öylesine Buğraya takılmıştım. Benim araba iskeletor gibi getireyim öyle yarışayım diye. Buğra o zaman sadece sürücüler diyet yapsın demişti. Şimdi ise olanlar bu söylemle örtüşmüyor.
    işin başı SALı gunu kayıt yapılmaması ile kactı cunkü piste geldik kayıt al liste belirle
    liste belirledikten sonra kuraları cek aracları ayıkla basında beklemeyen sahiplerini ara bul içine bindir starta getir ve yarıştır ....
    ben sabah 6:30 da evden cıktım 7 sularındada pistteydim ....
    benim elimde liste olsa kapıda saat 8:30 da kapanabilse yarıs planımız uzamazdı
    teknik kontrol yapamadık ama araclar gozlemledik ayrıca itiraz eden olmadı orda şimdi burda yarısa girmemiş insanlar itiraz ediyo anlamıyorum ...
    Fazla yemin ederim bu işi yapmamak lazım ulusalda gidin 1 milyar verin bi yarısa girin demek lazım ....

Ayrıca
    ***Gti sınıf 5 ve ctr sınıf 6 lara milletin zevki ve aynı arabaların 9-10 kere kalkmasını beklettirmek ?
    bu lafa fena takıldım ben ....
    bana 5:30 saatte 250 kalkıs yaptırabilicek birini bul 10 farklı sınıfta ondan sonra konusun ...
    ulusal yarısa katılmıs olanlar cok iyi bilir max 20-25 araba vardır yarıs sabah 8de baslar girişlerle aksam 6 da biter ....

sakin kalıcam susucam dedikce sacma sapan yazılar geliyo bilip bilmeden
    birbucuk dakikada bir araba kalktı o pistte ogun buyrun kaldırın gozu kesen varsa .....
    daha seri nasıl olunur ?
    Grupların kalkıs sırasını bozmamızın tek sebebi yagmuryagma ihtimali idi kimseye izahat vermek zorunda oldugumuzu sanmıyorum yarısmacılar bunların neden oldugunu biliyor otesı bos ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadasım hanı sen start yerındekı sacı sakalı bırbırıne karısmıs sapkalı o tıpmısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasım hanı sen start yerındekı sacı sakalı bırbırıne karısmıs sapkalı o tıpmısın
    evet o benim sende kupa alamadan eve donen selcukmusun yoksa
    kupana tukurucektım olmadı moruk içimde kaldı bidakina alda tukuru verim
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    buğra yanlız start verirken cok cooldun,sırtın araçlara dönük 1 2 3 eller aşada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bişeye daha acıklık getirmek istiyorum bu arada :
    Bana kura cekilmedi diyen arkadaslar kura ulusal yarıs vb drag yarıslarında nasıl cekilir bi anlatsın bende oreniyim ????

Numaralar kura ile dagıtılır yani :
    ondeki listeye gore kura cekilir kuraya gore sıra ile numaralar dagıtılır ve numaralar ard arda gelen gruplarındaki araclarla kaldırılır ....
    bu yazıdan anlasılıcagı gibi numaraların ard arda olması kura cekilmediğini gostermez ...
    bilmem anlatabildimmi ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım hersey dort dortluk te olsa mutlaka elestırıler cıkar. daha ben bı organızasyona da herkesın cok ıyı ıdı superdı dedıgını gormedım. madem bastan eslesmelerı begenmedınız bastan ıtıraz etseydınız. ıs ısten gecmıs bunları konusup orda emek harcayan arkadaslarımızı germeyı nıe gerekmıs gıbı yapıosunuz. haklı da olabıırsınız ama varsa daha ıyı org. ona katılırsınız yoksa susmak en guzelıdır.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

vtanju - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selam herkeze,

bence cok guzel ve zevkli bir organizasyondu, tum ekip elinden geleni eksiksiz yapti ve kimseyi bu eglence gununde sıkı kurallar ile bogmadilar. döner kebab bile vardi ve superdi, daha once hic bir organizasyonda boyle guzel döner yemedim, 2001 mahalli haric. Bugra ya tessekurler.

volkan

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birilerine cevap yetiştirmek için forum basında beklemiyorum azcık sabret cevabı zaten yazıcam meraklanma dimi ama...

bu 4 sorun ile ilgili cevap yazarken alttaki mesajını gordum :

Ve sadece sunu demek istedim sana yarışmacı değilsen neden bukadar sorun yaptın ?
    kimseyi zorla yarıştırmadık biz ayrıca resmi itiraz etmek isteyen kimsede olmadı .
    bu yarıstan daha adilini yapın bende katılıyım sizlere dısardan neyin nasıl yapıldıgını bilmeden eleştirmeyin ...

işin başı SALı gunu kayıt yapılmaması ile kactı cunkü piste geldik kayıt al liste belirle
    liste belirledikten sonra kuraları cek aracları ayıkla basında beklemeyen sahiplerini ara bul içine bindir starta getir ve yarıştır ....
    ben sabah 6:30 da evden cıktım 7 sularındada pistteydim ....
    benim elimde liste olsa kapıda saat 8:30 da kapanabilse yarıs planımız uzamazdı
    teknik kontrol yapamadık ama araclar gozlemledik ayrıca itiraz eden olmadı orda şimdi burda yarısa girmemiş insanlar itiraz ediyo anlamıyorum ...
    Fazla yemin ederim bu işi yapmamak lazım ulusalda gidin 1 milyar verin bi yarısa girin demek lazım ....

Ayrıca
    ***Gti sınıf 5 ve ctr sınıf 6 lara milletin zevki ve aynı arabaların 9-10 kere kalkmasını beklettirmek ?
    bu lafa fena takıldım ben ....
    bana 5:30 saatte 250 kalkıs yaptırabilicek birini bul 10 farklı sınıfta ondan sonra konusun ...
    ulusal yarısa katılmıs olanlar cok iyi bilir max 20-25 araba vardır yarıs sabah 8de baslar girişlerle aksam 6 da biter ....

sakin kalıcam susucam dedikce sacma sapan yazılar geliyo bilip bilmeden
    birbucuk dakikada bir araba kalktı o pistte ogun buyrun kaldırın gozu kesen varsa .....
    daha seri nasıl olunur ?
    Grupların kalkıs sırasını bozmamızın tek sebebi yagmuryagma ihtimali idi kimseye izahat vermek zorunda oldugumuzu sanmıyorum yarısmacılar bunların neden oldugunu biliyor otesı bos ....

Buğra araba kalkışını ve drag organizasyonunu bana hiç söyleme, 1 günde 114 araç yarıştıran bir insan olarak seni çok iyi anlarım ve saçma sapan yazılarını üstüme almıyorum.
    Ancak ilk mesajımı göndermemin sebebi sizin diğer organizasyonlarınızda göz önünde bulundurmanızı sağlamak.

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AyB_Tv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapan yarışan izliyen kısaca emeği geçen herkesi kutlarım.. güzel bir gündü..

unutamıcağım 3 şey var

1- msupra
    2- çamur rezaleti,gitti yeni ayakkabılarım bilsem direk kanalizasyon botu alıp gelirdim
    3- ahmet denen şahsın,rejim yaptığımı bilebile 10 tane çokoprens yemesi.. lanet olsun auhaauh
    kanka 10 tane icinde wardı 8ini yedim 2sini çöpe attım 1150 kcal aldım o gün hesaplarıma göre

Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muahuauha küpeye bak kaç kilo cekiyor olm o iyi o tellerde oturan cocuk cekip almamış kulağından walla gerceksanıp huahuauhaa
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugra okey oynamayi bilmesende kardeşim bu drag organizazyonundan anlıosun teşekkür ederiz cnm...

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğlenceli bi gündü her ne kadar yarıs yolunda aldıgımız benzinden dolayı sorun yasayıp cekiciyle subiyi geri yollamak zorunda kalsakta... hal böyleylen sulhiserindere 1. olur tabi :P tebrıkler abi
    organizatörlere tesekkürler...
    tek canımızı sıkan olay,3.kalkısta 106lı arkadasımızn gecmesıne ragmen elenen olması ......

sülüman
    Misafir
    senin ben de bi videon var abi o ses tonu ne öleya sahine gecilirsen gelme lan

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    napim kanka gerildim cok.

B!Rtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakkatten videolardanda izledim,106ya yazık olmus.
    Bariz 1 metre önde giriyo finishe. Neyse olur bu tür hatalar bidaha olmaz umarım.
    Basarılarının devamını dilerm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buğra araba kalkışını ve drag organizasyonunu bana hiç söyleme, 1 günde 114 araç yarıştıran bir insan olarak seni çok iyi anlarım ve saçma sapan yazılarını üstüme almıyorum.
    Ancak ilk mesajımı göndermemin sebebi sizin diğer organizasyonlarınızda göz önünde bulundurmanızı sağlamak.
    Yok zaten yazım sana deıl kankacum sana denk geldi sanırım alınma ustune doldum baya ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtanju Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam herkeze,

bence cok guzel ve zevkli bir organizasyondu, tum ekip elinden geleni eksiksiz yapti ve kimseyi bu eglence gununde sıkı kurallar ile bogmadilar. döner kebab bile vardi ve superdi, daha once hic bir organizasyonda boyle guzel döner yemedim, 2001 mahalli haric. Bugra ya tessekurler.

volkan
    Volkan abi biz teşekkür ederiz starta gecince geri donemedim kusuruma bakma bu arada ...
    Ayrıca O neguzel bir bebiş maşallah geleceğin yarışcısı
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)