User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
77 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ankara özel üniverste tavsiyesi

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    digerlerini bilmiyorum ama ortalaman duserse cankayada bursun kesilmiyor. bide cankayada egitim dili ing.

Burak-Akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özel üni olarak hiç atılımı öven birisini duymadım Bende bagzı bölümlere burslu gidebiliyorum ve tercihlere sadece özel olarak çankaya yazdım

Mühendislikte atılıma gerek yok cihan onun yerine bilkente git daha iyi

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak-Akın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özel üni olarak hiç atılımı öven birisini duymadım Bende bagzı bölümlere burslu gidebiliyorum ve tercihlere sadece özel olarak çankaya yazdım

bilkent kaliteli egitim veren bir uni. atilimla karsilastirmak komik olmus bence

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özel okulda okumak dışarda girişte güzel gelse de öyle olmuyor. ben başkente girmeden önce sarışın kızlar shake it yapıcaklar kırmızı plastik bardaklarla partiler vericez sanıyordum... şuan 4 teyim bu sene biticek öyle şerefsiz bir ticari yapı ki biz shake it yapıyoruz neredeyse...

para sorunun yoksa, babandan hergün laf işitmiceksen özel üniye git. aksi halde asla !!!

gelelim soruna. bizim okuldan başkentten birkaç arkadaşım var makina okuyan. genel olarak bölümlerinden memnunlar. özel okullar şuan daha okunası oldular. zorunlu bütünleme çıkardı yök bu yaz başı. sene içinde kalsanda geçebilme şansın var sene sonunda. hazırlıkta kalma yok, 5 sene içinde sınavını verebilme şansın var. başkentten mezun olursan iş hemen bulursun diye birşey yok. bencehiçbir özel üni için bu geçerli değil. koç-sabancı gibi üniler hariç. kısmetin olucak bira. yksa hepsi aynı b.kun farklı versionları.

kendim için şuanki aklım 5 sene önce olsaydı özel üniye gitmezdim. sana da tavsiyem devlet tutyorsa devlete git. istiyorsan 7 sne oku ama özelde olmuyor o...

dip not: başkenttense çankaya hem yaz okulları ucuz, dhaa çok imkanı var. kampüusu yeni. servis sorunu hiç yaşamazsın. bursunu kaybetmezsin. çankaya doğru seçim.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet eğer ben ineklerim çalışırım dersen çankayada çalırsın bursunu alırsın ama başkentte öğrencilere özellikle burs vermemek için eften püften derslerden dayıyorlar c leri d leri.

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TOBB tutsa direk git derdim eğitim olarak en iyi TOBB anca okumasıda bi o kadar zor.
    Başkent ortam olarak güzel ancak eğitim anlamında tobb'un altında.
    Atılım ı pek önermem geçen sene okul hala inşaat modundaydı daha tam oturmamış bir okul geliyor bana.
    Tobb olmuyorsa kesinlikşe başkent derim.
    Çankaya hakkında bilgim yok malesef..
    atılım hep inşaat halinde sürekli kendini yeniliyo ekstra binalar yapıyo falan öyle düşünmemek lazım.

Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    digerlerini bilmiyorum ama ortalaman duserse cankayada bursun kesilmiyor. bide cankayada egitim dili ing.
    artık bütün ünilerde öyle abi ,

Alıntı Burak-Akın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bilkentin burssuz puanları bile çok yüksek. bide bilkenti pek sevmiyorum

Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özel okulda okumak dışarda girişte güzel gelse de öyle olmuyor. ben başkente girmeden önce sarışın kızlar shake it yapıcaklar kırmızı plastik bardaklarla partiler vericez sanıyordum... şuan 4 teyim bu sene biticek öyle şerefsiz bir ticari yapı ki biz shake it yapıyoruz neredeyse...

para sorunun yoksa, babandan hergün laf işitmiceksen özel üniye git. aksi halde asla !!!

gelelim soruna. bizim okuldan başkentten birkaç arkadaşım var makina okuyan. genel olarak bölümlerinden memnunlar. özel okullar şuan daha okunası oldular. zorunlu bütünleme çıkardı yök bu yaz başı. sene içinde kalsanda geçebilme şansın var sene sonunda. hazırlıkta kalma yok, 5 sene içinde sınavını verebilme şansın var. başkentten mezun olursan iş hemen bulursun diye birşey yok. bencehiçbir özel üni için bu geçerli değil. koç-sabancı gibi üniler hariç. kısmetin olucak bira. yksa hepsi aynı b.kun farklı versionları.

kendim için şuanki aklım 5 sene önce olsaydı özel üniye gitmezdim. sana da tavsiyem devlet tutyorsa devlete git. istiyorsan 7 sne oku ama özelde olmuyor o...

dip not: başkenttense çankaya hem yaz okulları ucuz, dhaa çok imkanı var. kampüusu yeni. servis sorunu hiç yaşamazsın. bursunu kaybetmezsin. çankaya doğru seçim.
    abi devlette tutuyor ama hepsi türkçe , dayımda ingilizce okumamı istediği için finansman dayım olcak

çankayanın kampüsü nerde onat abi bi bilgin varmı
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka ben atılım ile ilgili düşüncelerimi söylemiştim sana.ben çankaya-başkent diye sıralama yapardım.çankaya iyidir,giden arkadaşlarımda gayet memnunlar.
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka ben atılım ile ilgili düşüncelerimi söylemiştim sana.ben çankaya-başkent diye sıralama yapardım.çankaya iyidir,giden arkadaşlarımda gayet memnunlar.
    çankaya başkent saçma panpa , başkenti öne yazcan onun puanı daha yüksek
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

Burak-Akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gambit49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilkent kaliteli egitim veren bir uni. atilimla karsilastirmak komik olmus bence
    Hayır burada sadece Atılım yerine başka hangi üni lere gidilebilir diye yazdım.

Bilkentin egitim kalitesini bende biliyorum

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 kampüs var cihan bi eski kampüs diğeride yeni kampüs. başkenti geçince 15km sonra falan. bence değer. madem ingilizce şartı varsa çankaya net şekilde çankaya
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış anlamazsan sana başka bir fikir vermek isterim, ODTU mezunuyum, kendi iş yerim var bir sürü kişi işe aldım bir sürü danışmanlık yaptım projelere kadro kurduk vs... emin ol saydıkların okulların hepsi kafadan elendi...

eğer makine mühendisliği istiyorsan, Ankara için ODTU-Gazi'den ötesi yalandır... gerekirse 1 seneni yak ama buralara girmeye çalış, herkes diploma diploma diyor da o diplomayı alıp da açıkta kalmak daha fazla koyar...

Atılım, Başkent, Çankaya içinde en 'üniversiteye benzeyen' Başkenttir...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

UnnAmeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 8 yıldır atılımdayım , 3 sene öncesine kadar hakkaten cok zayıf bir üniv.di , suan sürekli büyüyor hızlı bir şekilde.tahminimce 4-5 yıl içerisinde tr de hatırı sayılır okullardan biri olacak.insaat deseydin düsünmeden gel oku derdim gayet saglam fakat makina henüz yeni bölüm ,biraz vakti var.yinede gelip görebilirsin okulu , laboratuarlar olsun , mükemmeliyet merkezi olsun , müh fakültesi olsun (en büyük 3. fakülteydi sanırsam) gezip görmen fikir verir.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim ben TOBB'da okuyorum. Ben böyle bi *** yedim, böyle bi salaklık yaptım, sakın ha sen yapma. Uzak dur. Daha bu sene klima taktılar okula, sıcaklarda alnımızdan damlayan terden sınav kağıdı deliniyordu. Senede toplam 1 buçuk ay tatil var, 3 dönem eğitim veriyor. Detaylı sorun olursa yanıtlarım okul hakkında.

Ayrıca Çankaya Üni merkeze 35 km falan, okuması çok sıkıntı. Bunu bilerek tercih yap.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim ben TOBB'da okuyorum. Ben böyle bi *** yedim, böyle bi salaklık yaptım, sakın ha sen yapma. Uzak dur. Daha bu sene klima taktılar okula, sıcaklarda alnımızdan damlayan terden sınav kağıdı deliniyordu. Senede toplam 1 buçuk ay tatil var, 3 dönem eğitim veriyor. Detaylı sorun olursa yanıtlarım okul hakkında.

Ayrıca Çankaya Üni merkeze 35 km falan, okuması çok sıkıntı. Bunu bilerek tercih yap.
    Kakarımı verdim. Cankaya iyidir

benim evim batikentte şaşmazdan yolda açıldı git gel 40 45 kmden fazla olmaz
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eryamanda oturuyorum ben de. 45 km civarı olur, bi de dönüşü var. Günlük 90 km yazar

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bende TOBB mezunuyum yeni mezun oldum sayilir hic is sıkıntısı cekmeden cok guzel bir isim oldu okuldayken ayne seyleri bende soyledim. cok sızlandim tatil yok v.s yok diye suan geriye baktigimda cektigimiz sızlandıgımız seyler aklima gelince gulumsuyorum sadece
    dip not: amfide hava 50 derece ben cok sinava girdim bu mevsim kirmizi ve mavi amfinin anahtarlari hala veriyolarsa onlari almaya calis finallere calismak icin en iyi yer orasi

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlamazsan sana başka bir fikir vermek isterim, ODTU mezunuyum, kendi iş yerim var bir sürü kişi işe aldım bir sürü danışmanlık yaptım projelere kadro kurduk vs... emin ol saydıkların okulların hepsi kafadan elendi...

eğer makine mühendisliği istiyorsan, Ankara için ODTU-Gazi'den ötesi yalandır... gerekirse 1 seneni yak ama buralara girmeye çalış, herkes diploma diploma diyor da o diplomayı alıp da açıkta kalmak daha fazla koyar...

Atılım, Başkent, Çankaya içinde en 'üniversiteye benzeyen' Başkenttir...
    Abi en üniversiteye benzeyen baskent bile cok hoş degil aslinda, nasıl bir kampüs anlamadım gitti. Tüm bölümler yanyana..

Bu arada arkadasım baskent makinede.. Hic memnun degil, hatta gitti çince falan öğrendi.. Şimdiki aklım olsa okumazdim diyo..

ODTÜ makinede mezun olan bir arkadasim var, o da öve öve bitiremiyor bölümünü, kampüs icin ise konuşmaya gerek yok zaten.
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çankaya universtesi hakkında vaska bilgi sahibi olan varmi
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi en üniversiteye benzeyen baskent bile cok hoş degil aslinda, nasıl bir kampüs anlamadım gitti. Tüm bölümler yanyana..

Bu arada arkadasım baskent makinede.. Hic memnun degil, hatta gitti çince falan öğrendi.. Şimdiki aklım olsa okumazdim diyo..

ODTÜ makinede mezun olan bir arkadasim var, o da öve öve bitiremiyor bölümünü, kampüs icin ise konuşmaya gerek yok zaten.
    bahsi geçen bölümde okuyorum. Mezun olduktan sonra övüyordur o. Okurken sövmeyen adama rastlamadım. Hele bana sorarsanız konu kilitlenir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)