Q abi sende az psikopat değilmişsin haa ahuahua![]()
Q abi sende az psikopat değilmişsin haa ahuahua![]()
Ellemedim salonda "oyun oynarken" bir süre bunları izledim sigara yakıp![]()
Arkadaşlar bilgisayar artık olmadığı için cevap veremiyorum. En yakın zamanda dönücek tekrar buraya..
Sendende bu beklenirdi zaten
3 4 sene öncede bizim eve girdiler, evde curcuna ama.. Amcam balkonda yatıyo benle babam salonda dedemde hemen yan odada.. Plansız giriyo bizimki balkondan amcamı görmüyo kenarda uyurken. amcamda çıt sese uyanır eleman içeri giriyo amcam peşine sopaylabi uyandım babamla amcam bişey tekmeliyo ama top gibi yuvarlanmış adam
bayaa bi hırpalayıp dağa doğru çıkardılar en son ıslatarak dövüp soyup cırılcıplak salmışlardı ormana
![]()
Gecenin raporunu veriyim. Saat 5-6 suları günün aydınlanmasına yakın 3 kişi evin önüne gelip binaya doğru baktılar. Sanırım yumurta kontrolüydü. Balkona cıkıp hayırdır beyler ne oluyo demem le olay son buldu. Poliside aramadım.
Ben olsam yumurtalara onların donlarında kırardım. 1 ay yıkatmazdım şerefsizleri.
Kendilerinden tiksinirlerdi valla.
Sizin için olay kapanmış sanırım bi daha yemez gelmeyeo uykusuzlukla en iyisini yapmışsınız
What Goes Around,Goes Around
18 kişi okuyor şuraya bak konuyu ahahaha.
Bekleyeceksin evde ışıkları kapatıp, güzelce önce paket edeceksin, sonra bağlayacaksın sandalyeye, donla bırakacaksın sokağın ortasına, mahalleye de bağıracaksın bizim yumurtacılar yakalandı gelin buyrun diye, sağ çıkarsa polis alır.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)