ceza vergi borcu olan arabaya satış yapılamıyor olması lazım o borçları ödeyip satış yapmış olabilirler vergi dairesine sordun mu borcum var mı yok mu diye ?
çok çok geçmiş olsun yapılcak fazla bişey yok gibi abi paranı almadan vekalet mi verilir nerde yaşıyorsun be![]()
İnanınkı su durumda araba artık umrumda degıl soledıklerınız gercekten olabılecek durumlar ve urkmedım de degıl ılk ıs olarak bı avukatın yanına gıtmek olucak bugun aman aman arabada parasıda yerın dıbıne gırsın ama suç duyrusunda bulunucam . hakkaten de bu devırde babana bıle guvenmıceksın dıyenlerden bırıde bendım en cok ama tavız verdım bıseferlıgıne basıma neler geldı ... AMAN ABILER KARDESLER BENIM DURUMUM SIZLERE İBRET OLSUN BENIM YAPTIGIMI SIZ YAPMAYIN ...
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Adıyaman da ıkametgah edıyordum arkadasın galerı dukkanıda adıyaman golbası ılcesınde ugur dıye bı galerıcı . En azından galerıcı ıdı .
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
pekı ben savcılıga gıder olayı anlatır ve satısını verdım fılan tarıhte ve bu tarıhten sora hıc bır sekılde hıcbırseyden hukumlu degılım dıye bı yazı cıkarttırma veya ona benzer bırsey ımkanım varmı yanımda galerıcıyıde gotursem ( yerrın dıbıne bıle saklanmıs olsa bulurum artık kendısını ) ?
geçmiş olsun, yine bir galerici vakası daha.. umarım olumlu bir sonuca varırsın..
temiz calışan az galerici var yada şerefsizken galerici olup ortalıgın anasını aglatan ama büyük suç sizde boşuna demiyorlar bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye
amcamın oglu cumhurıyet baş savcısı kendısıyle konustum sagolsun yardımcı oldu . işlemlere basşladık hemen bu arada benı dolandıran arkadasın yakın cevresı ve aılesı uzerınden haber gonderdım kendısıne yaptıklarımı ve yapacaklarımı solesınler dıye . Beklemedeyım bakalm surec ne gosterecek artık
Geçmiş olsun inşallah kısa sürede aracınıza kavuşursunuz..
Benim için zor yoktur... İmkansız biraz zaman alır..
Fast, Free Image Hosting - ImageBam
bu siteye gir select filesten fotosunu seç select yazan yer war sağda ordan family seç pixelide 150 150 yap uploda de soldakı yeri kopyala yapıstıryazı yazdıgımız yere
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
takılırsan foto yüklemede pm at yardımcı olayı msana kardeş olmadı senin pcye baglanırım kolay gelsin
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
amcanın oğlu savcı ise görüş telefon numarası hala aktifse polise yakalatabilir elemanı sinyal takibinden. Ondan sonrarı karakolda ayna var ayna var.
geçmiş olsun araba gitti bi şeklide de daha sonrasında sıkıntılı durumlar olmaması için önleminizi hukuki yollardan alın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)