geçmiş olsun benzeri benimde başıma geldibundan sonra insanlara güvenmek mi tövbe benim 2milyarım gitdi de ders oldu inşallah sizinki olumlu sonuçlanır
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
gecmıs olsun![]()
Trafik cezası varken satışı verememiştim ilginç bi durum
Coğrafya kaderdir
internet vergi dairesinden araca ait vergi ve caza borçları sorguladığında internetten kredi kartı ile ödeyip satış yapmış olamaz mı ? Nası olsa ruhsat sahibinin Tc no ve aracın tescil tarihi plaka gibi bilgileri galericide vardır.
cezalar işleme geçmeden satış verilmiştir cezaların çoğu artık şahıs üzerinde kalıyor belliki senin verdiğin vekalet tarihleri içerisinde satmış arabayı bence arabayı geç araba için bişey yapamazsın fakat o şahısdan şikayetci olup paranı kurtarabilirsin fakat ortalıkda bi usulsuzlukda görünmüyor kendi rızanla vekaleti vermişsin ben olsam bu gibi durumda krndi mahkememi yapardım bazen adaletde bişeyi çözemiy biliyor gelmiş geçmiş olsun
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Kardeşim çok geçmiş olsun ama şu durumda yapabileceğin hiçbişey yok.Mahkeme çünkü sadece evrak üzerinden karar verir elinde hiç bi şey yoksa mahkeme açabilirsin ama sonuçsuz kalacaktır diye düşünüyorum o it ben parasını ödedim vekaletimi aldım diye ifade verdiği anda.Dediğim gibi evrak üzerinden karar verildiği için satış vekaletide onda olduğu için gene onun lehine karar verirler.Umarım yanılırım.Eğer belirttiğin gibi savcı hakim gibi tanıdıkların varsa yakalatıp mahkemeye intikal ettirmeden direk aracının parasını almaya yönelirsen daha iyi olur.Çünkü tokatçıysa inan avukatlar kadar bu konularla ilgili kanunları çok çok iyi biliyor bu şerefsizler.
ailemle gorustum butun ceva makbuzlarını yarın kargo ıle gonderecekler cunku delıl olarak ıstendı Kendı cabalarımızla bulmaya az kaldı en gec bı kac gune buluruz ınsallah tek ıstegım gelsın benım arabayı ona verdıgım tarıhte sattıgıma daır bı protokol yapalım maksat ılerleyen zamanlarda basıma bı halt gelmesın . adalete bırakıcaz artık umarım gerekenı yapıcaktır kı buyuk ıhtımalle kendı dusen aglamaz hesabı olucak ve elı bos donucem o zamanda kendı mahkememı kurarım gıbıme gelıyo ınsallah buna gerek kalmaz
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)