Kaçıncı dönem yaptınız askerliğinizi? Yaşlarımız yakın, belki de bir yerde aynı havayı solumuşuzdur kimbilir:)
Printable View
işte rııdvaaaan askerlik 15 aydır ammaaaa hikayesi bir ömür bitmez .........................
misal bizim orda samsun terme li bi hüseyn vardı .........................
:D :D
biz izmirden tim olarak liceye düşmüştük sana şöyle söyleyim acemi birliğindeki eğitim çok ağırdı ordan doğuya çıktı ordada inanılmaz rahattık maaşın iyi izinin çok bizim 2aydı görevler çok zevkli hergünün dolu dolu geçiyo hiç geçmemesinden iyidir .
Bende çok istedim B.Aktepe gibi bir askerlik yapmak ancak kısmet olmadı kısa dönem çıktı, tek tesellim Şırnak Gülyazıda Sınır Jandarma olarak yapmak oraları görmek kısmet oldu.
İçinde vatan sevgisi varsa, vatan için kaygılanıp sorumluluk hissediyorsan gerisi tefferruat.
Yaptığın askerlikten seni soğutacak çok komutanla karşılaşırsın büyük ihtimalle askerdeyken çokta küfür edersin ama askerlik bittiğinden iyikide yaptım dersin.
coderz e hitafen yazıyorum ama herkes ne olur izlesin
İran'ın PKK'ya Desteğinin İspatı. İşte Hainliğin Kanıtı - YouTube
pkk son zamanlarda ben varım demek için elinden gelenin fazlasıyla yapmaya çalışıyor, büyük ses getirmeye çalışıyor, bu eylemler için her seferinde 20-30 zayiat vermeyi göze alarak yapıyor bunları, demek ki amaçlarına az çok ulaşmışlar ki buraya ben ne için askere gideceğim diye yazan arkadaşlar çıkmaya başlamış, pkk ben bitmedim varım demeye çalışıyor yırtılan a.ın feryadı bunlar videoyu izleyin az çok neyin ne olduğunu anlarsınız.
komandosu piyadesi farketmez git g.doğuya hayatının en eğlenceli en adrenalinli günlerini yaşa.eğitim yok spor yok..pusu var operasyon var :) bol bol dağa taşa sıkarsın kimse bişi demez.komutanlarla abi kardeş gibisindir seni üzmezler.batıda olsam yapamazdım kesinlikle.
Abi Hakkıma Hayırlısı Olsun İnşallah Olursam Seve Seve Yapıcam Ama Hepiniz Sağolun Bunlar Çok İşime Yarıcak
Anladım Denon Abicim Bende Olursam Seni Ordan Söz Arıcam Duygularımı Düşüncelerimi Sana Bildiricem :D :D
Keşke Görüşebilsekte Yüzyüze Anlatsan Abi :) Dinlesek Abi
yol yarılandı artık :)
ben bu güne kadar piyade askerlik yapan görmedim herkes komando :D
Bence komando olma kardeş benim amcaoğlu yapmıştıda çok zor diyordu