abi tayt tahmin ettiğin kadar kötü değil :) sort altına giyiyor çoğu kişi, kısa zaten, ancak güreşçi gibi askıları var, o özelliği biraz komik tabi ama önemli olan rahatlıksa gerisi teferruat :P
Printable View
Erdem ;
İlk bisikleti aldığımda yanımda çok fazla bilmeyen bir eleman vardı adam kılıf al kılıf al dedi iyi dedim.. Yaklaşık 100 km falan sürdükten sonra dedim yok olmuyor böyle gittim bir akşam tay aldım ve bir süre kılıf+tayt ile sürmeye başladım baktım o da olmuyor dedim ... çıkardım kılıfı sadece tayt ile sürmeye başladım tayt üstüne şort abi yok böyle bir rahatlık :) oh be dedim sonuna..
Yav bu arada ben birsey sormak istiyorum, simdi bu bisikleti ben sehiricinde kullanacagim coguzaman kizarkadasimla cikiyorum tabi. Amacina pek uygun olmayacak ama arkasina insan oturabilmesi icin sele vs birsey takilabiliyor mu acaba bu bisikletlerin? Bisikletim Kron tx 500.
Birde bu aksesuarlari topluca siparis verebilecegim bir site onerirseniz sevinirim.
aslında şuan için sadece ulaşım amaçlı kullanıyorum kullanmaya çalışıyorum vakitsizlikten :) , daha gezi amaçlı kullanmaya fırsat bulamadım
trelock da bi model gozume kestirdim ışık olarak decathlonda var gidip bakıcam
computer olarak garmin alıcam sanırım , şu navili olanlardan ikinci el temiz uygun bulursam oda olabilir şimdi değil ama ilerde gezilerde lazım olur diye düşünüyorum
Specialized de bitane tam bisikletimin renginde beğendim ama sedonada da güzel modeller var birkaç yere bakıp alırım
Connecting site...
arkadaşlar bu bisiklet hakkında bilgisi olan var mı verilir mi bu para ? ne kadar alınır
Bende kendime yillar sonra dayanamayip adam gibi (goreceli) bir bisiklet aldim. Bundan once hep noname celik govde hayvan gibi agir bisikletlerim olmustu, ve genelde dag bisikletiydi.
Acikcasi butceme uyan (600 cad - 1300 tl ye kadar) iki secenek arasinda gidip geliyordum. Birincisi Trek FX 7.2, ikincisi Giant Escape 2 idi. Trek'in avantaji, vites komponentleri Giant'e gore bir kademe daha iyi, fakat 2014 modele gore 2015'te fiyatini sabit tutabilmek/dusurebilmek icin govde kalitesini dusurmusler. Aluminyum govde 2014'te Gold-rated iken simdi Silver-rated olmus. Ustelik 50 dolar daha pahaliydi Giant'e gore.
Sonuc olarak Giant Escape 2 yi tercih ettim, koyu mavi/turuncu renkte. Simdilik ekstra Specialized yol bilgisayari ve telefon tutucu var. Ileride (biraz eskiyince) vites sistemini ve tekerleklerini daha iyisiyle upgrade edebilirim.
Ilk gunden 12 km yol yaptim, gayet rahat geldi ince selesine ragmen.
http://i58.tinypic.com/wusa6v.jpg
Nereden gideceğimizi şaşırmış durumdayız cidden. İnsanlar kapılarını açmadan önce bir aynadan baksa gelen var mı giden var mı langırt diye açmasa böyle olaylar olmaz. Taksicinin kapıyı öyle bir açışı var ki , umurunda değil ağzında da sigarası.. Dikkatli olun lütfen , bisiklet ve motor kullanırken sağdan giderken
https://youtu.be/V-DgoX5B56g
Atlas dergisi bu ayki sayisinda turkiyedeki 45 bisiklet parkurunu anlatan ozel bir ek daha veriyor. Ben aldim fena degil, merakli arkadaslar alabilir.
Öncelikle herkese merhabalar, ben genelde otostop ile şehir şehir dolaşarak kamp yapan bir gezginim. Lakin hem güvenli olmayışından hem de günü gününü tutmadığından dolayı otostop yolculuğuna son vermek, yolculuğumun devamını bisikletle devam ettirmek istemekteyim. Bana öğrenci işi, bin-bin beşyüz lira aralıklarında bir yol bisikleti önerebilirseniz çok sevinirim. Bu arada önüne ya da arkasına kamp malzemelerini taşıyabilmem için sele takmayı düşünüyorum, ona göre bir model önerirseniz sevinirim. Hazır yerini bulmuşken sorayım dedim, yanlışlık olduysa şimdiden özür dilerim. :)
Uygun platform tipinde pedal marka/model önerisi olan var mı?
Bisikletten genel olarak her şeyinden memnunum ama, pedallar çok küçük ve plastik.
Amazon'da bunlardan buldum uygun fiyata, markası Wellgo MG-1
https://bikecomponents.files.wordpre...mg2_weight.jpg
Dostum ankarada delta bisiklet ve erdoganlar bisiklet genelde premium markalari yuksek fiyatlara satar. Bunun haricinde performans bisiklet, gungorler bisiklet ve adini unuttugum bir kac tane daha var bunlar da daha makul markalar satar genelde. Web sitelerine bakarak oncelikle aklinda birkac model belirle ve secimini ondan sonra yap.
2 hafta kadar önce bir tayt mevzusu geçmiş görmemişim. Pedli tayt rahattır, kraldır. Sadece tayt gezemem derseniz üstüne şort giyip dolaşın. Müthiş rahatlık sağlıyor adama. Forma+tayt çıkıyorum ben antrenmanlara, bütün teri dışarı atıyor direk.
Dün akşam öyle turlarken, otobüs arkasından çıkan " biliçli şoför " kamera kayıtlarına girdi..
https://www.youtube.com/watch?v=eitN71k9ZCs
ben dün sezonu açtım, bugün yine ineceğim kısmetse , sezon açılışının şerefine de kendime moon marka xenon aldım :) var mı b.çekmecede pedallayan ?
Harley davidson tarzı bisikletler görüyorum ama nerede satılır bunlar