Hay masallah masallah, opeller yurusun alman tarikati buyusuntakipteyim dostum
opelci birol var onada danisabilirsin yedek parca icin
Hay masallah masallah, opeller yurusun alman tarikati buyusuntakipteyim dostum
opelci birol var onada danisabilirsin yedek parca icin
bbm pin :2B244451
kolay gelsin
yanlız kimse paradan bahsetmemiş ?
para yoksa turboda yok biliyoruz değilmi ?
ayrıca turbo demek, motora birçok başka şeylerinde değişmesi + eklenmesi demektir.
bütün bunların karşılığı paradır.
Soru: bütçeniz nedir ?
evet turbo demek para demek. ben turbo işine girişmeden önce ustanın çıkaracagı masrafa göre hareket edicem. bu araca bu uygulama şu kadar paraya mal olur desin ben elimden geleni yapmaya çalışacagım. benim araca bu turbo uygulaması neye mal oluyor onu bilmek gerekli önce.
eger turbo uygulaması komple motor degişmesinden daha tuzlu ise turbodan vazgeçerim.
birkaç alternatif var ustaya danışmam şart.
olmaz öyle işte
ortaya çıkacak işin kaliteside paraya bakar
çok çok kaba konuşursak o iş zaten 6-8 bin tl den aşağı asla olmaz
(doğru düzgün birşey yapılacaksa tabi)
10 bine yaklaşır belki.
evet bencede en mantıklısı komple motor
turbo ile uğraşmak çok uzun sürer ve ortaya düzgün birşeyde çıkmayabilir
oraya uyacak bir v6 - düz 6 motor komple takılabilir
tabi sığarsa, tabi uğraşacak usta bulunabilirse
en güzeli c20xe swap olacaktır.
ama o da aşağı yukarı o paralara çıkacaktır...
yani bu işler önceden hayal edildiği gibi basit ve ucuz değil maalesef...
c20xe swap ın bir çok örneği mevcut, zaten temiz 170hp li güçlere ulaşırsınız...
ama denildiği gibi, uğraşacak usta, para çokomel eğrisi birleşimi lazım... (:
Loading...
bütçe olarak sanırım kısıtlısınız yine bir swap yapmak turbo parasını (7.000-10.000 parçaya göre belki 15.000) bulur heleki kalkıp eski motor takıcaksınız baş ağrıtır saç yoldurur adam vurdurur o derece sıkıntılı iştir. Ayrıca sanırım bianda 3.000 cc sanırım takamıyorsunuz yasal olarak ha ben yasal istemiyorum derseniz o ayrıbana göre siz orjinal şekilde binin aracınıza aracınız gerçekten temiz bozmaya değmez. ilerde maddi imkanlarınız el verirse daha yüksek modelli kuvvetli kondisyonu yerinde metal yorgunluğu olmayan bir araç almanız daha mantıklı olucaktır
Swap işinde sadece motoru attık olay bitti olmuyor maalesef. Aktarmanın da ona uygun olması gerek. Şanzıman şaft difransiyel ona göre değişmesi gerek. Üstündeki difransiyelin daha yüksek güçleri kaldırabileceğine emin misiniz. Bunların hepsi masraf. Yani olaya sadece motor olarak bakmayın. Ne yaparsanız yapın 10000 tl nin altında masraf çıkmayacaktır. Sadece turboyu aliim takiim diye bişey yok. Motor rektifiyesi egzost manifoldu turbosu karbüratör ü az buz tutmaz. Üstündeki karbüratörün yeteceğini sanmıyorum.
IN BOOST WE TRUST
Dostum bana kalirsa sen en temizi al bi cih 2 litre ust kapak piston yatak komple motorunu 2000 cih motora cevir az biside bizikladinmi hem orjinal hem 110 120 hp motorun olsun, ustune bide yatik cift weber koyucak paranda kalir ateslemeni falanda guclendirdinmi mis gibi olursanirim benim araba gibi aile yadigari diye elden cikarmazsin bunu, en azindan dedigim gibi yaparsan uzun omurlu olur rahat rahatda binersin! Oda olmadi bi sure sonra injeksyona cevir 1200 lira civari kitleri mevcut piyasada en temizi bu bana sorarsan
![]()
bbm pin :2B244451
Şöyle bir motor var ;
MERCEDES 300E SE SEL MOTOR KOMPLE - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - Pasif İlan - 68415940
Ayrıca 6 silindir 24 valf 2.6 lt. Dual Ram senatör motoru var sadece yağ pompası değişmesi gerekiyor araç üzerinde çalışır vaziyette 1500 tl
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
aracını bozma derimolduğu gibi kulan en olmadı atmosferik birşeyler yap daha iyi bi karbüratör, eksoz, falan birde lpg yi sök at fayat keyifli olur. hem masraftan, hemde aracını onca eziyetten kurtarırsın
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Kardeş turbo yapmak çok masraflı.Onun yerine indir motoru.Nasılsa 1.9 la aynı blokmuş.Honlayın 1.8-1.9 a.Tak büyük pistonları.Karbüratörüde büyüt.Çok istersen birde dereceli egzantrik mili taktırırsın.Çok abartmazsan gayet sağlıklı ve de keyifli olur.Turbonun masrafınında üçte birini bulmaz.Ya da hurdalıktan temiz bir tane manta ya da recordun 2.0 i motorunu bulup swaplasan o da olabilir.
Ama ilk tavsiyem o hava filtresindeki bantı söküp aracın düzgün hava almasını sağladıktan sonra ona göre bir tüp ayarı yaptırıp bak.Araban ne kadar değişiyor.Gıcık oluyorum bu hava filtresini tıkayan ustalara.Sanki tıkayınca çok az yakacak.
Nadide şeyler değerlidir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)