User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
101 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: E36 M3 + SS = Trafik Cezası Hakkında

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende mini gp varken borusandan kağıt almıştım bu aracın herşeyi orj diye jcw egzoz vs orj die tabi bide headers vardı hayvan gibi ses çıkardı ama o kağıdı gösterince hiçbişi yapamıyolardı

kamyondan çok ses çıkaran şahinlere bişi demezler milletin dünya para saçıp 2 hp için taktığı egzoza laf eder şerefsizler
    Team PAŞAOĞLU

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gürültülü eksozla gezip bunu hak zannedenler kaldı mı yav.
    Sen back pressure hesabı yapıyorsun, ötekisi sesine göre takıyor..
    Polis ya da kaldırımda yürüyen adam gözünden ne farkı var? Hiç.
    İkisi de normalde yapmaması gereken bi gürültü yapıyor.
    Trafik böyle der. İşine gelirse. Ya cezaya katlanacaksın, ya takmayacaksın.
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atakoyde ve florya yolunda ıkı kere çevirmeye girdim..hatta ataköydekinin el işaretini geç gördüm ve ani reflex ile birden kırdım..adamın uzerine çıkıcaktım yanlışlıkla..aman kaçıyomu vs..falan diye düşünmesinler diye..

neyse ataköydeki bi ayar oldu..geç gördüğümü söledim el işaretini..effledi püfffledi evrakları istedi..neyse insanmış çok bişey demedi çok ses çıkıyo farkındasın dimi dedi..evet farkındayım..lutfen motor hacmine bakarmısınız dedim..baktı hee tamam dedi kaç yakıyo kmde falan fıstık faslından sonra bıraktı gittim..aynı gece floryadada cevırdıler yesılkoyden çıktım florya flyınn ıstıkametıne dogru..neyse durdum alkol evrak bakımından sonra,memur amırının cagırdıgını soledi..aldık başımıza bela ataköyde bişey yapmadılar şimdi acısı çıkacak dedim..yusuf modunda bi gittim arabanın yanına,buyrun memur bey dedim..adam şöle bi baktı..o ön plakanı tak istersen yoksa işlem yaparlar,ki ben görürsem bidaha,ben yaparım dedi..dedim hayhayy memur bey..yine kaç yakıyo bu kaç bastın muhabbetinden sonra iyi geceler diledim ve evime geldim

bazı memur arkadaşlar çok anlayışlı..böle arkadaşlar sıklaşır inşallah

BüLenT GöReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem ceza yazıyo aracı men ediyo trafikten veya işte bi haftalık izin belgesi veriyo felan zaten video çekmişiniz polis agaya cezayı yazarken siz bu cezayı yaz ben bu işin peşini bırakmıcam önce tüvden bile geçen tse li bilmemneli eksoza nasıl ceza kesiliyomuş bunu öğrenicez ben suçluysam cezamı ödicem ama siz suçluysanız sizde nasıl ödenmesi gerekiyorsa öyle ödiyeceniz diyecektin o aradada cezayı yazarken kibarca böyle lafı sokarcasına cezayı yazdıktan sonra makbuzun dışında bi kağıdada yaka numaranızı yazarmısınız diecen bak nasıl başlıcak yan çizmeye

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söyledik zaten, mahkemeye verirsiniz dedi. ayrıca araştırırken şöyle birşey buldum forumda.

http://www.techturkey.com/forum/798415-post49.html
    M. The most powerful letter in the world.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Desibel işine girersek Harley'lerin satışı yasaklanmalı ilk baş. Garip işler, ben tın tın gidersin çevirir, diğer sıka sıka gider arkasından bakar.

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tatlı dil ,yılanı deliğinden çıkarır stratejisine inanırım Baktın zaten kacarın yok yazsın

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen hafta gece orjinal ferrariye adama gözümün önünde yazdı altınızade capıtolun önünde agzım acık kaldı bende yanlarından gecdim sesiz usulca
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar cok polis tipi var ki her turlu ceza kesiyorlar. Kimi polisler cok anlayisli film egzos hic bakmiyor bile sadece ruhsat ehliyet isteyip bakip yolluyor. Kimi polisler luks arac oldugunda kesin bunun tanidigi vardir uzaklara surmesinler iki ceza yuzunden sahin cevirir ona ceza yazariz diyor. Kimi polislerse markaya bakmadan doldurmalari gereken kotalari yuzunden onune gelene ceza yaziyor. Eski civic si aracimla gidiyordum onumde rx-8 oyle bir egzos sesi vardi ki arabada calan muzigi duymuyordum bende ise sadece son susturucu vardi ve beni cevirdi yay kesik su soyle bu boyle diye bi basladi tamam abi kes cezayi sorun degil dedim sasirdi itiraz etmicekmisin falan dedi yoo kes dedim. Sonra tek sordugu arabayi satmayi dusunurmusun ben alicam boyle bir araba dedi aman abi yasak boyle arabalar dedigimde ver bir tur dolaniyim surdan bir bakayim dedi aldi gitti ve ceza yazmadan yolladi beni ben bahcesehir de cok gordum. Korkupta ceza yazmayan polis. Ama altinsehir tarafinda luks araclarin gecmedigi yerde her gun cevirme. Merkeze girse bir gunde baglanicak 10-20 tane araba bulabilicekken iceri girmeye ceza kesmeye korkan polislerde var size kolay gelsin umarim halledersiniz..

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verilen yetkileri kafalarına göre o kadar rahat uyguluyorlar'ki insanın aklı almıyor...geçmiş olsun üzücü bir durum haklı olduğun halde haklılığını o an için kanıtlayamamak ve ceza yemek...

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaslar bende modlu arabaya biniyorum neyin hakkindan bahsediyosunuz takilan ithal edilen her egzost pist icindir faturasinda kutusunda ve egzost ustunde yazar adam da gorevini yapar beni cevirdiklerinde rahat davraniyorum alttan aliyorum haklisiniz istediginiz zaman baglarsiniz bile diyorum bu yuzden bisey diyemiyorum ben amcami oburu dayisini oburu kankasini , bakani vekili arasa gariban yurdum insani kimi arasin ? Yada polis memur o uniformasiyla sen suclu olmana ragmen ezilsin mi aradigin yada araticagin kisiler tarafindan ben bana ilimli yaklasana daha ilimli oluyorum adam zaten hakli komple offside arabaya biniyosun alir yazar baglar nesesine kalmis bi durum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaslar bende modlu arabaya biniyorum neyin hakkindan bahsediyosunuz takilan ithal edilen her egzost pist icindir faturasinda kutusunda ve egzost ustunde yazar adam da gorevini yapar beni cevirdiklerinde rahat davraniyorum alttan aliyorum haklisiniz istediginiz zaman baglarsiniz bile diyorum bu yuzden bisey diyemiyorum ben amcami oburu dayisini oburu kankasini , bakani vekili arasa gariban yurdum insani kimi arasin ? Yada polis memur o uniformasiyla sen suclu olmana ragmen ezilsin mi aradigin yada araticagin kisiler tarafindan ben bana ilimli yaklasana daha ilimli oluyorum adam zaten hakli komple offside arabaya biniyosun alir yazar baglar nesesine kalmis bi durum

bu durum biraz daha farklı. üstteki linkte belirtilen İTÜ kararını okuyarak başlayabilirsin.

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eksoz ucundan araba bağlattığım için hiç yadırgamadım bu durumu.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel arabaya eksoz sesinden ceza yazarlar,kusursuzlar..
    Coğrafya kaderdir

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben,m baiımada geçenlerde bu tarz bir olay geldi allahtan ebaydan katalog satın almıştımda aracımın orjinal böyle olduğunu anlatabildim ,bana mercedesten güçlümü aracın dedi ruhsata bakıncada 2.0 turbo 225 yazdığından vay be reno 2 turbolu araba yapıyormu dedi ve ekzoza baktı gaza yüklen dedi bende az bastım ee normal bu kadar ses 2 turbolu araç için dedi .neden bu kadar anlattım ....
    eğitim şart ...bu polisimiz olsada eğitimşart doktorumuz olsada eğitim şart eğitim biryerde bitmiyor sürekli eğitim almaları lazım ...

Hadi ya urkutucu bir durum.Korkudan sehir disina cikmakta tereddut ediyorum yetkili bir cahile denk gelipte orjinal oldugunu anlatamamaktan.

Bide gecen basima geldi ortakoyde elinde fener ne yaptigi belli degil almis isin kilici kullanir gibi hareketler yapiyor gec diyor zannettim yanindan gecerken eliyle yavas dur tarzi hareketler yapti.Durdum cami actim geldi bir tavirlar yok efendim beyefendi sayiyor diyorki 1 polis gordun mu tepe lambasini yakacaksin 2 yavaslayacaksin 3 duracaksin falan filan deliyurek kurallari saydi.Arabada eksik yok ama fazlalik var cam filmi falan bi sabir cektim ses cikarmadim simdi devam et dedi ve gonderdi.Hayatta boyle seylere gelemem polis degil basbakan olsa takmam herkesin verecegi bir can.Ama mantik agir basti hii memur bey dedim ve kufur ede ede yurudum gittim.Adamina denk gelirsen iyide benim paramla maasini alip bide artistlik yaptimi deliriyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zktrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi ya urkutucu bir durum.Korkudan sehir disina cikmakta tereddut ediyorum yetkili bir cahile denk gelipte orjinal oldugunu anlatamamaktan.

Bide gecen basima geldi ortakoyde elinde fener ne yaptigi belli degil almis isin kilici kullanir gibi hareketler yapiyor gec diyor zannettim yanindan gecerken eliyle yavas dur tarzi hareketler yapti.Durdum cami actim geldi bir tavirlar yok efendim beyefendi sayiyor diyorki 1 polis gordun mu tepe lambasini yakacaksin 2 yavaslayacaksin 3 duracaksin falan filan deliyurek kurallari saydi.Arabada eksik yok ama fazlalik var cam filmi falan bi sabir cektim ses cikarmadim simdi devam et dedi ve gonderdi.Hayatta boyle seylere gelemem polis degil basbakan olsa takmam herkesin verecegi bir can.Ama mantik agir basti hii memur bey dedim ve kufur ede ede yurudum gittim.Adamina denk gelirsen iyide benim paramla maasini alip bide artistlik yaptimi deliriyorum.

%100 katılıyorum. her ay dünya kadar vergi ödüyorum bu devlete. dağdan inmiş bir hanzo, polis olmuş cahilce laflar edip can sıkıyor. eğer bu adam devlet memuru ise, öğretmenleri, doktorları başka bir kategoriye alsınlar. aynı klasmanda olmasınlar bu denyolarla.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimisi var can feda oyle polise genc olmama ragmen sessiz ve duzgun bir uslupla beyefendi ehliyet ruhsat lutfen alkol var mi ufle tesekkur ederim devam edebilirsiniz deyip gonderenide var.Onlarla bunlar ayni yerde ayni egitimi gormuyor mu?Yunus cevirdi bir sefer yol ortasinda ehliyet ruhsat cok tesekkur ederim gencler iyi gunler dedi yolladi iste oyle adamina denk gelmek istiyorum ben hep..

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu durum biraz daha farklı. üstteki linkte belirtilen İTÜ kararını okuyarak başlayabilirsin.
    Bir arkadasim ayni egzoz'dan 2 adet alarak teknik uni'ye bas vurdu biri aracin uzerinde digeri teste gerekli tum islemleri yapti ve hicbir sikinti yasamadi sadece biraz maliyeti oluyor,
    2-3 kere ceza yesen o paraya yaklasir birde polis cevirdiginde sekeri alinmis cocuk gibi olmasi paha bicilemez.

ilovedrifting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç bende. izin kağıdı verdi 1 haftalık. değiştirecekmişim. ulan neyle değiştireyim diyorum adama altında bmw logosu var, tse onaylı her boku var diyorum. o zaman delinmiştir diyor. bitürlü o küçük beyinleri almadı..
    Almaz kardeş onların beyinleri bişey almaz. Polis milleti insiyatif kullanamaz akıl yürütemez beyinleri ona elverişli değil çünkü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)