gecmıs olsun abi yazdıysa baska caren yok abi ya degıstıreceksın yada gıdıp egzozcudan orjınalı takılmıstır dıye kagıt alıcaksın baska alternatıfın yok 3200 cc bı ton vergı oduyosun devlete hala ses pesınde vay anasını ya![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
orjınal egzoslada yeme ıhtımalı var ole kesın konusmayın.ben orjınal typer fotosu gezdırıyordum yanımda, gosterdım polıse bak cıft cıkıs orjınalı dedım fotoshop ta bunu bende yaparım dedı.bole adamlara çare yok
ha bide mavi fıltre borusuna nos demişti
ya adamlar biz arabamızı yıkarken geldiler arabalarınızdan çok ses çıkıyomuş şikayet var dediler 3 arabayız ve 3 üde dizel verdim anahtarı eline git istediğin kadar bas gaza dedim bu sefer onu geçti arabalarınızı burdan alın işyeri şikayetçi dedibulunduğumuz yerde petrol ofisii benzin istasyonu ki çalışanları ve müdürüyle çok samimiyiz
onlarda bize zararları yok deyince tıpış tıpış uzadılar
![]()
egzozcuya gidip egzoz onarıldı tarzında kaşeli bi yazı al Trafık Tescıle gıt
Sistemden düşürüm yapılsın.
he he çok iyiymiş ya
bide şöle bi olay vardı bi akşam saat 11 ewin önüne geldim yanımda ekip arabası durdu arama yapcaz dedi burda oturuyorum zaten dedim olabilir dedi bende iiyi ara dedim ve o ara balkondan annemle konusuyoruz torpidoda fıstık tuzları kalmıs parmağıyla azına alıp bakıyo felan çok gülmüştüm![]()
Ben de çok kavga ettim polislerle ama maalesef ülkemizde polislere laf anlatmak mümkün değil. Sen ne dersen de o yine küçük beyninde bi şeyler kurmaya çalışıyor. İnsiyatifli polise de denk geldim "Biz de genç olduk hadi devam et fazla gezme" dedi ama geneli artist bi tavırla evrakları getir gaza bas bu ne lan aracını bağlıyorum vs. tarzı kelimeler kullandı. Aracımın egzosundan gram ses çıkmıyor camlarda film yok kemerim takılı ama hala sabah o trafikte bana tip tip bakıyor adam. Cinnet geçirmek an meselesi![]()
çukurova üniversitesi ses ölçümü yapmaktadır. makina müh. bölümü atölyelerine gidin, en uçtaki şahane manzaralı yerlerin ordaki atölyeler
ses ölçümü yaptıracaz diyin parasıynan yaptırın.
mümkünse araç bilgilerine egzos markasını da eklettirin.
ölçümler genelde düşük çıkıyor, son devirde ölçüm yapılmıyor zaten.
elinizdeki kağıtla egzosun belgesiyle beraber adliyede bu tğr cezalara itiraz edebileceğiniz yerler var. çok basit bir dilekçe kendiniz yazabilirsiniz.
o dilekçeyle beraber verin.
ama hemen yapın araya zaman girmesin.
bir daha biri durdurduğunda kağıtları gösterin, egzosdan yazamazsa başka şey bulup yazar![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
cezayı da ödemen lazım hemen. o parayı sana iade edecekler.
sen paranı geri al dertten kurtul memurla uğraşma.
ilerde çevirmelerde kağıdı kullan..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
tamamen çekememezlik yediremiyolar kendilerine kendilerinin m3ü olsa bak nasıl geziyolar bağarta bağarta gıcıklığına yapıyolar en iyisi silencerli aç kapa![]()
aynen yapman gereken bu.
acıklamaya calıstıgında da kotu cevap verdıgını dalga gecer gıbı davrandıgınıda ekle şikayetinde.
ayrıca madem delik vardır gibi bilirkişilik yapmış.
madem senın egzozunda orjinal. git tekrar aynı egzozla gir. muayeneye egzozun seri numarası filan varsa o nu da yazdır evraga. aynı egzozla oldugunuda belırt. sonra o gorevını kotuye kullanan polıs dusunsun ısın sonunu!
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Beni bostancı da çevirdiler alt geçitte. Sebep yayaya yol verdim diye polisten kaçıyor olabilir dedi. Kaçırmasaydınız dedim. Evraklar dedi. Buyur dedi verdim. Bekliyorum gelen giden yok. Ben indim nooldu diye biraz bekleyin çekici çağırdık arabanızı bağlıyoruz. Neden egzos yüzünden. Allah allah ne var dedim. Çift çıkış var egzoz ucu var. Ulan bu araba spor bak ruhsata diyorum olabilir ama böyle megane yok tampon da güzel olmamış beğenmedim diyor. Dedim o çekici gelirse çekicideki adamı da döverim madem anlamıosunuz amirinizi çağırın. Benim arabamı buradan kaldıramazsın dedim. Sen kimsin ya dedi. Vatandaşım sen kimsin kendini tanrı sanıosun dedim. O amir gelecek bağlıyoruz derse ben kendim götürürüm parka dedim. Amirlerini çağırdılar. Nerdeydi bilmiyorum 2 dakikada geldi. Baktı nedir problem. Amirim arabayı bağlıyoruz sahibi itiraz ediyor arabayı alamazsınız diyor dedi. Sesimi çıkarmıyorum. Neden bağlıosunuz dedi. egzosttan. Amir geldi yanıma iyi günler iyi günler. Arabayı çalıştırır mısınız egzosunuz orjinal mi dedi. Evet orjinal dedim. Çalıştırdım. Ses yok. Gaza basar mısınız. Bastım azıcık ses yok. Biraz daha basın dedi. Hangi çağdasınız soğuk motora neden olduğu yerde gaza basıyorum arabayı bağırttırıyorum dedim. Arabam orjinal sizin arkadaşlar bana böyle Megane yok egzos ucundan bağlıyoruz dediler dedim. Gitti memurların yanına evraklarımı aldı kusura bakmayın vaktinizi aldık dedi yolladı.
Çobanı polis memuru yaparsan o da arabaları koyun zanneder. Ben bunu anlıyorum.
IN BOOST WE TRUST
abi helal olsun ya. ben bu kadar sakin olamazdım herhalde haklı olduğumu bile bile.
ben böyle bişey yaşasam sanırım amirden o görevdeki memurların kimlik numaralarını ister haklarında görevi kötüye kullanımdan dava filan açarım.
adamlara bak ya kral zannediyolar kendilerini, onların keyfinemi kalmış böyle megane yok beyenmedim demek onun ne haddine şerefsiz görmemiş işte kendilerini birşey zannediyorlar üniforma giyince..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
sana uyarı vermişler cezayı odersin odemezsin bilemem ama ikinci defa aynı egzoz olayından ceza yersen arac baglanır ve sokulup muayeneye felan gider haberin olsun.
benden sana tavsiye egzozun ucu varsa ucunu cıkar dikkat cekmesin..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)