hahaha 11s:icon_tup:
çok fazla o parayı verdik aldık diyelim sonra fiyatı düşürüyolar öylece kalıyoruz ortada "Pardon bir adet soğuk su alabilir miyim?" diyoruz:(
Printable View
ben satış yapayım en iyisi.
yılbaşı teslim uygun fiyata 15 tane satarım.
yolumu bulurum :D
bence 3300 euro olsun o telefonun hakkı anca o para yapar 3300 tl az gelir. bu telefon her ihtiyacımızı karşılıyo nasıl olsa karnımızı doyuruyor, sırtımızı giydiriyor ve özel işlerde yardımcı bile oluyor.
hayatta vermem nede olsa 1 sene sonra 1.000 TL düşer diğerleri gibi .
Milletimizde ilk bende olsun sevdasi oldukca bu fiyata da satilir fazlasina da.
galaxy s3 te ilk çıktığında 3.000 tl fiyat cekmişlerdi, şu anda 1.500 tl ye satılıyor. bir kaç aya bununda düşer fiyatı.
gerek yok... 4s ile devam
ahahaha alenen yazıyorum alan süzüktür :)
satılık 3310..! :)
Amerikadan aldırayım ben en iyisi birkaç tane, 2000 küsüre satsak köşeyiz :D
İlk partide ne geçirirlerse kardir mantigi
amerikadan gelirken kaç tane getirme hakkımız var
valla kımse kusura bakmasında bızım mıllette para var çoğu gösterıs ıcın o parayı verır :)
pazartesi günü elimde olacak bakalım :D
Usada tax haric 649 dolar firsatcilari mutlu etmeyin tr deki ortalama kayitli satilacak cihaz trkcll degil 1450-1550 arasinda degisecek bilgilerinize
valla biz yarin alicaz yektayla 1300 TL gibi fiyat, Turkiye de satanlarin kari 1 e 3 neredeyse ama bizim milletimize mustehak malesef...
amcam dün aldı kendime de aldırttım 800 dolar vergisiyle beraber dedi orda sordu etti tr de çalışacak demişler kısmet artık :D
İtalyada satış fiyatı sım free 700 euro
gerçekten yazık günah püff paraya bak ..
Burda 16gb 680€
dogubankta dukkan sahıbı ve bugun 3500 e ben sattım dıyen arkadaşım var,ve 4s ten hıcbır farkı yok dıyor telın,eskısıne gore kasa bıraz daha iyi cam cekimi vsvs s3 ezer diyor bilginiz olsun.
Buy iPhone 5 with 16GB, 32GB or 64GB - Apple Store (UK)
Eğer yanlıs hesaplamadıysam tax freelı halı 1.230 felan gelıyor İngilterede
adamlar fırsattan yararlanıyor. şu parayı veren ciddi enayidir. 1-2 hafta sonra sahibinden.com 1.500-2.000 tl arası ilanlarla dolup taşıcak az bekleyin.
iPhone fiyatlari hic Samsunglar kadar cabuk dusmedi ki :D
Sahibinden'de bile 2000'den asagi 5 satilmaz bence, ben olsam satmam yani burada 3300 istenirken..
eski iphone kullanıcısı olarak söyliyorum eger buna gidip 3500 tl para veripte burda artislik yapan adam olursa kim nederse desin o adam enayıdır:D parası cokta olsa enayidir arkadas:) nedir bu ya. elmadan cektiimiz :) tamam adamlar iiyi güzel yapıoda. ben burda taksi cıkması sahin alırım ,3500 e :D
Taze Taze :)
http://b1209.hizliresim.com/11/r/d9yfb.jpg
sim kart işini ne yaptınız :D
2500 tl ye 4s satiyorum arkadaslar gidip 47 lg led alcam o paraya. deli bu millet yaw
Turkcel ekım ayında nano sım kart gelecegını soylemıs
ama kuzen kendı halletmıs
buyur Turkcell Iphone 5
http://b1209.hizliresim.com/11/r/db4qx.jpg
dünyada en çok cep telefonu değişen 2 ülkeyiz bravo bize